0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından

Sakroiliak eklemde ödem iltihap gözlenmiştir yazıyor ayrıca yine kalça bölgesinde 1 1 buçuk cm lap gizlenmiştir yazıyor kızlar çok ağrılarım var ayakta duramıyorum Ocak ayından itibaren hayatım zindana döndü bir aydır ağlıyorum antidepresana başladım artık üstelik 3 yaşında kızım var bana ihtiyacı olan

3 Cevaplar

0 oy
(1,231 puan) tarafından

Antideprasana başlayacak kadar abartmayın benımde 3 evladım var 

Hem belimde sakroiliak hemde 2 fıtık var gittim özel fizik tedavi merkezinde düzgünce tedavımi oldu 6 ay sonra da kontrolmü oldum dıkkatlı beslendim dikkat etmem gereken şeylere dikkat ettim bu 

Elbetteki ağrım sızım çok oldu çok da ağladım ama sabrımın sonu güzel oldu hamdolsun

(24 puan) tarafından

Sakroiliak eklemde ödem mi vardı sizdede

(1,231 puan) tarafından

Evet.     

(24 puan) tarafından

Nasıl beslendiniz bana da öneri yaparmısınız 

(24 puan) tarafından

Mesela o ödemi geçirmek için neler yaptiniz

-Reklam-
0 oy
(321 puan) tarafından

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim ankilozan sponsalit ve sakroliak eklem rahatsızlığım var omurga tümorü ameliyatı olmuştum geçen sene yürümeyi geç yataktan kalkmak zulüm olmuştu bana hastane hastane gezdim bir Allahın kulu hastalığıma çözüm bulamadı yok psikolojik dediler yok çalışmamak için yapıyon dediler son 1.5-2 yıl bana sanki 1000 yıl gibi geldi en son çözümünü şehir hastanesinde buldum ameliyat oldum sakroliak ve ankilozan içinde 2 haftada 1 iğne oluyorum ve şükürler olsun ki şuan iyiyim sende kendini bırakma iyi bir romotolog ile herşey yoluna girecektir emin ol ben artık kendimi atacaktım öyle bir agrıydı o ama çözümü her zaman olan bir hastalık kendini bırakma bak çocukların var tedaviye başla yeniden doğmuş gibi olacaksın :)) 

(321 puan) tarafından

Benimde omurgamın içinde çıktı nodül aldırdım geçen sene 

(24 puan) tarafından

Merhaba sizde sabahları kalktığınızda her tarafınız tutuluyor gibi oluyormuydu bütün kemiklerim özellikle omurgam tutulmş gibi

(321 puan) tarafından

Ben kalkamıyordum sabahları ne bacagımı hareket ettirebilirdim nede başka bişey sıcak su koyup biraz bekleyip öyle kalkardım yürürken sanki o bacağımda bişey var gibi sürerdim Allah kimseye yaşatmasın ömrümden 1.5-2 yıl gitti 

(24 puan) tarafından

Şimdi nasılsınız peki geçti mi

(321 puan) tarafından

Ameliyat ve ilaçlardan sonra rahatlama oldu tabiki şimdi ara sıra oluyor sadece 

0 oy
(2,199 puan) tarafından

İltihapli romatizmadir canim sakroilak bende cok emar rontgen cektirdim

(24 puan) tarafından

Sakroilak eklem de ödem mi vardı sizdede 

(2,199 puan) tarafından

Bisey bulamıyorlar  kan degerlerim yüksek onu bulamiyolar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
2 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,436,651 soru

23,624,019 cevap

306,967 kullanıcı

...