Selamünaleyküm hanımlar 2 3 gün önce yürüyüş yapıyordum ayağım çok fena burkuldu oturdum ağladım o kadar kötü oldum sonrasında ağrı devam etti ama şiddetini kaybetti bugün farkettim morarmış ağrıyor hala ama şiddetli değil ters hareket yapınca zonkluyor hastaneye gitsem ne yaparlar acaba hamileyim röntgen çekilemez başka türlü nasıl kırık varmı yokmu bakılabilir?
Karnına kursun yelek giydirip cekebilirler o sekilde cekebiliyorlar diye biliyorum bence acile git sor belki incinmistir krem verir
Eşim geç çıkıyor o gelince gideceğim 1 tanede çocuğum var. Kırık yok bence ama bilemedim hafif şiş ve mor yürüdüğümde az ağrıyor ters harakette zıplatıyor sadece röntgen derse çektirmem ya o yelekler korumuyor diyorlar riske atmayayım krem verirse sürerim
Bilek kırık olsa yürüyemezsin ben öyle olmuştum çünkü 2 adım atıp yere düştüm kırılınca. Yinede bı git derim baksınlar
İncinme olabilir belki incittim bı kere oda aynı olmuştu mosmor ve şiş annem üzüm sardı o morlugunu almıştı
İnternettende baktım şimdi süreç normalmiş ağrı şişlik morarma aşırı olursa hastaneye başvurabilirsiniz diyor gitmeyeceğim. Boş yere. Geçmiş olsun sanada ne zaman oldu
Bekardim ben ikisindede sağol sanada geçmiş olsun. Kırık lisedeyken oldu. İncinmede 18 vardım galiba
Teşekkür ederim canım 🙏🏻 ❤️ zor Allah yaşatmasın korku oluyor insanın içinde tekrardan olursa diye
Evet öyle ♥️
Kırık olsa bence evde duramaz sın gülüm
Onun ağrısı durmaz
Git gide daha şiddetli oluyor
Bence et ezilmesi olabilir
Geçmiş olsun
Evet hastaneye git onlar her türlü önlemi alıp bakarlar sana
Bencede canım ağrısı şiddetli değil zaten sadece ters hareketlerde zıplatıyor belki krem felan verirler evde 1 tane de çocuk var arkasından sürekli hareket ediyorum acısı can sıkıyor
Anladım canım
Evet git krem verirler
Yada eczaneye bile gidebilirsin
Onlar anlar
Ayağımı büktüm üzerine basmakta zorlanıyorum de bakalım
Verirler belki krem
Tamam canım teşekkür ederim ❤️ ❤️
Röntgen hiçbir şekilde çekmiyorlar bende parmağımı kırdım. Doktor baktı baya şişmişti, içten kanama ve morarma vardı birde hassasiyet vardı 10 gün alçıda kaldı öyle yalan yanlış kaynadı
Off çok kötü ya geçmiş olsun ☹️bende röntgen istemiyorum zaten kırık olduğunu düşünmüyorum acabamı diye aklımda kaldı sadece bana muhtemelen krem verirler en fazla sargı yap derler
Krem vermez canım bana asla kullanma dedi. O ağrıyı çek demişti alçı sonrası 1 ay ayağım mosmor gezdim
Anladım canım bi gideyim akşam eşim gelince bakalım bana ne diyecek
Canım eğer morarma şişlik varsa kırık değilde çıkma olmuş olabilir
Bilmiyorum ya 1 2 güne hafiflemezse giderim İnternetten baktım burkulma sonrası aynı böyle oluyormuş şiddetlenme olmazsa sorun yokmuş bakalım geçmezse gideceğim hamile olduğum için ne yapacaklar sanki onuda düşünüp bugün gitmekten vazgeçtim
Çok geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏻 🙏🏻 ❤️
🤎
Büyük ihtimal incinmis kırık olsa yerinde dahi duramazsın onun acısı çok kötü ve zor iyileşiyor ayağını alçıya alırlar evde istersen hamur yapıp ayağına koy sar iyi geliyor zeytin ez koy oda iyi geliyor birde elmayı ez oda ise yarıyor ağrıyı morarmayi alıyor
Bencede incinmiş yada yumuşak doku zedelenmesi olmuş çünkü o kadar şiddetli bir ağrısı kalmadı ilk gün ve ertesi gün çok zordu basamadım sonra düzeldi. Deneyeceğim canım teşekkür ederim ❤️
Geçmiş olsun rica ederim❤️
Teşekkür ederim canım ❤️
411,875 soru
12,399,192 cevap
44,346 kullanıcı