+1 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından

Merhabalarr :)) 22 haftalık gebeyim ama hala cinsiyeti net bir şekilde öğrenemedim pozsiyonundan kaynaklı değil aslında bacak arasını da doktor açtığını söylüyor ama emin değilim alışveriş yapma diyor her seferinde o yzuden emin olmak için özele gideceğim. Bebek kendini göstersin bir sorun olmasın cinsiyeti öğrenebiliyimndiye ultrasyona girmeden ne yiyebilirim neyapabilirim ? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,085 puan) tarafından

Çikolata yesen yeterli ama benm bebek hareketliydi çikolata yemiştim daha çok hareketten ancak yakalamişti 

(33 puan) tarafından

Peki muayene olmadan kaç dakika önce yemek lazım çünkü özele hep gidemiyorum cinsiyeti öğrenmek için tek seferlik gidicem onda da bebek göstermiyor sorunu olsun istemiyorum 

(2,085 puan) tarafından

Gitmeden 5 /10 dk önce yesen olur sakin ol stres yapma ilaki gösterir vede özel doktor ilaki uğraşır benm ozeldeki doktor 15/20 dk boyunca sırf bacak arasını görmek için uğraştı tam gördü gibi hemen kapattı ama şeklinden yapısından gördüm kaçtı yinede ama %100 bu erkek dedi hafta tekrar bakacam çikolata bu sefer yeme dedi öyle gittim baktı net söyledi hatta emin misiniz hocam dedim gösterdi net şekilde kendim bile anladım 

Eğer gideceksende tecrubeliye git ben domtor dediğim gibi baya ugrasti bazı doktorlar hemn pes eder göstermiyor der kalkar ona göre git

(33 puan) tarafından

Bende ondan korkuyorum işte doktorda çok önemli özelde olsa bazı doktorlar çok üstüne durmuyor burada postta açtım bir komsuyada sordum gidiceğim özelde bir doktoru önerdiler kaç yıllık tecrübeli bir doktormus ama biraz ters ve sinirliymis umarım bana sakın zamanı denk gelir bende ögrenirim . Gerçekten cinsiyeti sadece alışveriş icin merak ediyorum . Yoksa Rabbimden ne gelirse kabulum kız da erkekte benim evladım sonuçta 7 yaşında bir kızım var içimden kız geçiyor kız olsun çok isterim ama tabiki oncelliğimiz sağlık . Allah izin verirse öğrendikten sonra yavaş yavaş alışverişe baslayacagim yorumların için çok teşekkür ederim çok güzel açıklayıcı anlatmıssın ♥️

(2,085 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

İnşallah doktor istediğin gibi biri çıkar❤️

(33 puan) tarafından
+1

Amin insaAllah çok teşekkür ederim ♥️

-Reklam-
0 oy
(1,824 puan) tarafından

22 haftalık bebegin cinsiyetini nasıl bilemez doktor ya bende başka doktora git yani 12. Haftada bile belli oluyor cinsiyet senin doktorda bir sıkıntı var bence

(1,824 puan) tarafından

Yok canım özeldeki ultrason cihazları son model olduğu için her türlü doktor görüyor hiç merak etme ben mesela 12+3 te ögrenmiştim cinsiyeti devletin doktoruda Max 15 16. Haftalarda söylüyor senin doktorda bir anormallik var bence 

(33 puan) tarafından

Galiba çünkü dışarıda 30 haftalık hamile hastası vardı sıra beklerken sohpet ettik dedi bana hala emin değilim diyor çok şaşırdım zaten cihazları iyi değil çünkü bacak arasını bana da gösterdi ama hiç birşey anlamadım o kadar bulanık ve kötü görünüyordu ki anlayamadımm :) o yüzden bende bu aralar özele giderim kesin olsun diye öyle alışverişe başlarm peki özel her hafta için ultrasyon görüntüsü veriyor mu mesela 23 haftada verir mi çünkü hiç ultrasyin goruntusu yok bende benim ekrandan çektiğim var oda net değil zaten 

(1,824 puan) tarafından

Tabiki veriyor hatta renkli görüntüsünü iste veriyolar para veriyosun okadar canım ben hep özele gittim her gittigimde renkli görüntüsünü görmek istiyorum dedim hep görüyordum sende iste çekinme renkli görüntüsünü hem görmek istiyorum hemde ultrason kagıdını renkli istiyorum de buzamana kadar devlete gittim hiç ultrason kagıdı vermedi de hatıra kalması için istiyorum de verirler

(33 puan) tarafından

Tamam çok teşekkür ederim çok sağol yorumların için ♥️

(1,824 puan) tarafından

Rica ederım sağlıkla al kucagına ❤

0 oy
(1,824 puan) tarafından

Ögrendinmi cinsiyetini 

önce (33 puan) tarafından

Ya ben zaten kız istiyordum yalan olmasın öncelliğimiz tabi ki sağlık ama içimden de hep kız geçiyordu kız bebek büyüttüğüm için biliyor nasıl birşey elimde hep kız kıyafetine gidiyordu o yüzden çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım . Bende hep diyorum eli ayağı düzgün sağlıklı olsun bu arada özel cidden çok çok başka o kadar güzel ilgilenip baktı ki dedi Perşembe nobetciyim yine gel bir daha bakacagm bebek çok asagıdayms pozisyon olarka kötü dedi gel bir daha bakali mhaka aşağıda mi olucak diye dedim zaten hareketlerinde çok asagıda hissetmeye başladığımdan beri dedim hep allta vuruyor dedi ilki normalmiydi dedim evet dedi bu böyle olursa normal olmaz sezeryan olur 

önce (1,824 puan) tarafından

İlk hamileligimde hep devlete gittim aradan 12 yıl sonra yine hamilelil yaşadım hep özele gittim orada doğum yaptım özel cidden çok iyi nazın geçiyo en azından devlete gidince soru sormaya çekiniyor insan çünkü devletin doktorları insanı tersleyip azarlıyor

Evet benimde 7 yıl önce kontrol doğum hep ozeldeydi ama bu sefer devlete gidiyordum kızımda bu kadar güzle bakmamışlardı ama mesela dün çok iyi baktı doktor memnun kaldım hani işini hakkıyla yaptı devlet uzan kalk normal deyip gönderiyor ama özel güzel bakıyor gerçekten 

önce (1,824 puan) tarafından

Paranın gücü işte bacım

Gerçekten öyle valla ::))

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy