+1 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,859 puan) tarafından

Dun 20lik disimi cektirdim baya zor gecti cenem bile acilmiyor ne zaman gecer borde antibiyotik almam lazim muz yiyip alsam olur mu

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çorba veya patates püresi yiyebilirsin. Geçmiş olsun 

(2,859 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim sagol

-Reklam-
+1 oy
(4,277 puan) tarafından

Geçmiş olsun benimde var bı tane dişim de korkuyom 

(2,859 puan) tarafından

Tek careydi agri vs yapmiyodu benimki ama curuktu kokuyodu 

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Çorba falan iç çok zorlama çeneni bende 1 yıl arayla alttaki iki yirmiliği cektirmistim muz biraz zorlar yerken ama çorba daha iyi olur rahat içersin dikişler alınınca da komple rahatlarsın zaten 

(2,859 puan) tarafından

Dikis kendisi duser dedi ama insallah bi an once toparlarim ya agzimi acamiyom

(1,409 puan) tarafından

Aa oyle mi benim dikişleri 10 gün sonra kendisi almıştı sonra rahatlamıştım ben 

0 oy
(66 puan) tarafından

Bende yaşadım 2 3 hafta sürüyor iyileşmesi çenenin çok zorlamamaya çalışın. Sert seyler tüketmeyin.

(2,859 puan) tarafından

Tesekkurler canim corbayla devam edeyim o zaman ben

0 oy
(670 puan) tarafından

İlk 24 saat tükürme gargara  yapma fırçalama yasak kan akışını durması lazım . 3 gün kadar sigara alkol yasak enfeksiyon gelişir. 3 gün aşırı sıcak aşırı soğuk , taneli ufak taneli hicbisey yeme genelde ılık corba püre tarzı beslenmelisin. Antibiyotik gerekli durumda verilir çekim sonrası.  Emziriyorsan 1 hafta süreyle günde 2 defa parol alabilirsin duramıyorsan 3 te olur.

Çekim alanına dilini götürme 1 bikac hafta derin boşluk olur daha sonra ki haftalarda önümüzdeki aylarda hatta boşluk yerini kemik ve doku oluşumuna bırakacak.  Dişin karşılığı varsa çiğneme yüzeyinden iyileşince yeni bi plan önerilir imp. Yada protez gibi . 

Geçmiş olsun . 

(2,859 puan) tarafından

O kadar guzel yazmissinki cok sagol benim icim onemli yazdiklarin

0 oy
(78 puan) tarafından

1 hafta içinde iyileşir katı şeyler yeme çorba iç daha rahat olur bende iki  ay önce çektirdim çok zor du 

(2,859 puan) tarafından

Off sorma ya benim bademcigime vutdu onlarda sis disten cok o canimi acitiyo

0 oy
(384 puan) tarafından

Çorba gibi sıvı yiyecekler tüketebilirsin kaynım da 20 lik dişini aldırmışti pipet kullandı toparlayana kadar pipetle içmişti bende dişçiye gidip çektirmem gerekiyor ama çok korkuyorum geçmiş olsun

önce (2,859 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
0 oy
4 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kizannesiyim (345 puan) tarafından soruldu

411,686 soru

12,393,438 cevap

43,997 kullanıcı

Kategoriler

...