+3 oy
410 göst.
önce Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından

Doğum yapalı daha 5gün oldu.daha demin bizdeydi

Annemin yanında daha çocuk istiyormusun diye soruyor.halbuki 2.çocuğu istemediğimide biliyordu.

Neyse dalga geçer gibi soruyor daha bende istemiyorum dedim o zaman önlemini alacan korunacan diyor.benmi aranızda yatim diyor.bende al oğlunu kısırlaştır o zaman dedim.haftalardır onlar yüzünden yaşamadığım stres üzüntü kalmadı daha da yüzsüz gibi sorular soruyor

20 Cevaplar

+2 oy
önce (135,301 puan) tarafından

benim capimda normal bi cumle kaynana savacak kadar agir degil bu lafjn yaa

önce (511 puan) tarafından

Sen ultra kaynanasavarsın😁😁😅

önce (135,301 puan) tarafından

😎😎😎😎😎😎

önce (511 puan) tarafından

😁😁🤪😜😁

-Reklam-
+1 oy
önce (8,370 puan) tarafından

Tımarhaneye atmak lazım 

önce (359 puan) tarafından

Onlar yerine ben yatacam yakında 

+1 oy
önce (1,245 puan) tarafından

Gereksiz konuşmuş çok utanirdim ben 

Arsız kadın ne söylesem yine aynı

önce (1,245 puan) tarafından

Herkes yerini haddini bilmeli annenin yanında bu tarz konuların konuşulmayacagini bu yaştan sonra ogretemezsin annemin yanında 2. Çocuğu dusunmuyormusun diye soranlar oluyordu yerin dibine giriyordum 

+1 oy
önce (108 puan) tarafından

Yaa doğum yapınca bu kaynanalar uzak dursun bizden ya ben de doğum yapmıştım sözde yardıma gelmişti keşke gelmeseydi 1000 kat daha iyiydi yani

Maalesef benim yan tarafımda oturuyor bi faydası yok tam tersi kendine hizmet bekliyor geldiği kalkmak bilmiyor 

önce (108 puan) tarafından

Aynn aynn bir de kendilerine hizmet bekliyorlar 

+1 oy
önce (63 puan) tarafından

Ne güzel demişsin bende arka arkaya hamile kalınca ilişkiye girdin mi dikkat et hemen yıkan hamile kalma diyip duruyor sadece 2 çocuğum var az kaldı bende kısırlaştır dicem iyi fikir verdin 🤣

+1

Bence bu kaynanaların kökü hepsi birbirine bağlı çocuğu yapan bizmiyiz okullarıyla konuşsunlar o zaman

önce (63 puan) tarafından

Ayıp olcak ama sanki ben eşimi şey yapıyorum onun geri çekilmesi lazım benim elimde olan birşey değil eşimin dikkat etmesi lazım en son git oğluna soyle dedim zaten benim elimde mi diye 🤣

+1 oy
önce (4,575 puan) tarafından

Kız aferin iyi demişsin 🤣

Birde erkek kısırlaştırılırmı diyor dedim niye ilerde gidip başakasındanmı yapacak ben koruyacağım o korunsun dedim

+1 oy
önce (1,513 puan) tarafından

Ayy ne güzel cevap vermişsin 😸😸 içimin yağları eridi 😹😹😹😹 

+1

Keşke laftan sözden anlayan biri olsa 

önce (1,513 puan) tarafından

Hep aynılar kuzum bu arada bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün güzel anne melek anne 😻😽💕 benim gaynana da az önce geldi, haftasonumu b** etti gitti 😼😾 neyse sakinim 😹😹😹

Çok teşekkür ederim❤️🌸

Derin bi nefes alıp def ediyoruz 

+1 oy
önce (1,582 puan) tarafından

Çok terbiyesizce bir muhabbet ya kaynanam böyle bir şey söylese bir daha görüşmem herhalde bu konular senin haddine değil diye daha sert çıkarım 

Daha büyük olaylarının kavgalarımız oldu polise seni şikayet ederim bile dedim sonuç ven oğlumun evine geliyorum torununu görmeye geliyorum diyor bende artık umursamıyorum dalgaya alıyorum laflarını

önce (1,582 puan) tarafından

Öyleyse iyi yapmışsın ne terbiyesiz kadınmış Allah sabır versin 

+1 oy
önce (2,410 puan) tarafından

Burada anladığım tek şey aranızda yatmak istemesi belliki çok merak ediyo sjsjs bi gün alın koynunuza kiz günahtır merak ediyo 

Bi ara ağzımı arama amacıyla kendi yatak odasını anlatıyor diyor kayınbaban mezardan beni çıkarır yine yapar gelmiş 55 yaşında hala kadın genç kız gibi kibir kibir güler anlatır

önce (2,410 puan) tarafından

En tiksindiğim konudur utanmada yok 

0 oy
önce (1,488 puan) tarafından

Yatak odası muhabbeti yapan kaynanalar... Mübarek hiç utanmiyorlar da. 

Utanırlar mı hiç gelinlerin oturup kalkması bile gözlerine batar halbuki

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

ahahah güzel cevap 😅 vazektomi işlemin adı, iyi vir üroloji doktoru bulsun oğluna 😅

İkna olsunlar ben kendim karşılarım doktoru😁

0 oy
önce (591 puan) tarafından

Aaaa ne ayıp ya istersin istemezsin kimene ama millet böyle benimki de ikinciyi doğurdum kırkım çıkmadı bu bir iki yaşasın üçüncüyü de yap diyordu :D oğlum yakışıklı sen güzelsin günleriniz güzel aslınız nesliniz türesin diyordu :D gaza getirme şeklide çok güzel Allah isteyene versin dedim bende ikinciyi yapmican mı dediklerinde sponsor bulursam yapıcam diyordum :D ya da Allah olmayana versin hiç yok demicek kadar bir tane evladım var işte diyordum

Bizimkide az kaldı şeyimize kilit vuracak 

0 oy
önce (1,056 puan) tarafından

Cahil işte bikincli olsa konuşurumu oğlunun uçukurunun hesabını da Van sorma git oglunay Sor deseydin 

Diyorum zaten ben istemiyorum oğlun istiyor diye 2.ye hamile olduğumu öğrendiğinde de niye acele ettiniz oğlan daha küçüktü diye.dedim ben değil oğlun istedi git ona söyle diye

önce (1,056 puan) tarafından

Yooo direkt sana ne de demek normal cevap gibi geliyor iyle dmen utanmiyorsa demek

0 oy
önce (3,614 puan) tarafından

Ne kadar edepsiz kocaman kadın hiç mi utanmıyor böyle sözler söylemeye Rabbim akıl fikir versin sanada sabır versin inşallah 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Evet kaynanan yanlış senin dediğinde yanlış bu bizim ozelimiz kime ne size ne demen yeterli canım eşine laf gitmiş orda 

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Ne gereksiz bir konuşma yapmış böylelerine aşırı gıcık oluyorum bide lohusayken hiç çekilmez bunlar 

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Kaynanam insanmis şu yazidan sonra ben ne okudum 😦😦😦

0 oy
önce (182 puan) tarafından

Benim kaynanam yemek yapmayı bilmez ama nerde ne konuşması gerektiğini bilir ben şanssız hissediyorum kendimi bazen de şükür etmem gerek sanırım 

0 oy
önce (1,243 puan) tarafından

Fabrika çalıştığı sürece siparişe göre çalışırız deseydin. Amann ne sıkıyorsun o tatlı canını. Bebisinle ilgilen bosver hepsini. 

0 oy
önce (29,322 puan) tarafından

Sende deseydin istiyorum derdi senimi gerdi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 326 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,303 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...