0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından

Kızlar 3 gün önce sezeryan doğum yaptım ilk günden beri sol göğsümden süt gelmiyor sagda az da olsa geliyor. Bugün sertleşti süt indi biraz ama sol göğsüm sert olmasına rağmen gelmiyor meme başındaki delikler açılmamış sanki diğeri gibi değil 

Sıcak kompleks yaptım banyo yaptım masaj yaptım ama işe yaramadı ne yapabilirim normalim böyle olması 

Bebeğim küvezde bu arada sadece 2 3 saatte süt sagabiliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Sıcak kompleks yap bol bol sağımda yap kendine gelir gayet normal yeni dogum yapmışsın 

(703 puan) tarafından
  • Yapıyorum ama gelmiyor :/ tek göğüsle az geliyor en azından bi göğüste daha azda olsa gelseydi bebeğime birkaç damla da olsa daha fazla süt gönderebilirdim :/ esim yarın götürecek 
(2,558 puan) tarafından

Canım benim yenisin o yüzden normal bi durum kendini hirpalamanin anlamı yok ki sadece sıcak kompleks ve sağım uygula gelirse gelir gelmezse gelmez strese sokup diger gogusunude etkileme durmadan uygula bırakma uygulamayı süt geri çekilmesin bebeğin ağzına soksa yeter ama işte şuan o durumda değil ne zmn çıkacak belli mi 

(703 puan) tarafından

Süt varken sol göğsümde gelmemesi tuhaf geliyor kolum çarpınca ağrıyor suan… yine devam edeceğim tabi uygulamalar meme ucu delikleri için ne yapabilirim sormak istedim :/ Pazartesi kontrolüm var doktor ne zaman çıkacağı belli değil bi hafta da olabilir daha az da olabilir daha çok da olabilir demiş dün… İnsallah hayırlısıyla toparlar da gelir yanımıza emme refleksi de yokmuş 

-Reklam-
0 oy
(13,837 puan) tarafından

elinle masaj yapıp sağmayı dene. bebeğim kğveze girdiği için emziredim, bu şekilde elimle kanalları açmaya çalıştık 

(703 puan) tarafından

Masaj yapıyorum ama elle sağınca hic çıkmıyor makineyle de bi iki damla masaja devam edeyim inşallah teşekkür ederim 

0 oy
(361 puan) tarafından

Bende sezeryan oldum 5 gün önce benimde gelmedi hemen bol bol su içip sütlü tatlılar yedim banyoda yapınca akmaya başladı eğer tam bayılttılarsa geç gelebiliyor dikkatli beslen gelir inşallah 

(703 puan) tarafından

Suan sorunum süt değil aslında göğüslerim doldu kolum çarpınca ağrıyor ama sağmaya gelince göğüs ucu deliklerimden çıkmıyor :/ sagda az da olsa çıkıyor sol hiç çıkmıyor ilk kızımda sağınca geliyordu göğüs ucu için ne yapabilirim acaba 

0 oy
(1,958 puan) tarafından

Havluya ütü bas sıcak sıcak köy canm ondan sonra elinle sagmaya çalış ama kendini ve göğsünü acitmadan hafifçe kahverengi yerin başlangıç kısmından aşağıya ucuna doğru kendini yormadan ara ara yapmaya çalış bebeğinde hayırlısıyla kucağına geldiği zaman gelecektir eminim❤️gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 

(703 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun cokkk teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 130 göst.
10 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 33 göst.
+1 oy