0 oy
107 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,308 puan) tarafından

Dün geceden beri sol kolum çok hassas elimin üstü parmaklarım zorlanmış gibi kolumun üst kısmında da aynı sızı şeklinde ağrı.Bedenimle işgili bi sıkıntım yok ama kolum çok acıyor acile mi gitsem p.tesi yi mi beklesem bilemedim bu durumu yaşayan var mı ?

4 Cevaplar

0 oy
önce (288 puan) tarafından

Kalple alakalı uzun suredir bir ağrılarım var az önce sol kolum kalbim omzum koltuk altıma vurdu nefesimi kesti remsje :(

Kalple eşlik ediyorsa kalp ile ilgili oluyor sadece sol kol ise acaba ters hareketli yaptin

Bir acile git istersen canım:(sanada çok geçmiş olsun 

Valla sabahtan beri ağrı gittikce çoğalıyor bir azalıyor bir cogaliyor

önce (1,308 puan) tarafından

şimdi acildeyim ekg çektiler temiz kriz var mı diye kan aldılar sonuç bekliyorum 

Çok geçmiş olsun haber et bizede bende herhalde birazdan kalkıp gidcem biraz daha devam ederse

Çıktımı kan canim

Çıktı canım troponin t 0.3 olarak sonuç normal

-Reklam-
0 oy
önce (2,014 puan) tarafından

Sigara içiyor musun? Yaşın kaç canım veya sürekli kucağında tasidigin bebeğin var mı ?

Ben sol kol ağrısıyla doktora gittim kalp akciğer boyun her yerime bakildi. Her şey temiz çıktı. Oğlumu kucağımda taşımaktan oluyormuş meğer.

Dayım da sol kol ağrısı ile doktora gitti mesela akciğerde sorun çıktı. 

Sen git görün kalple ilgili bir şey mi baksınlar. Eğer acil bir durum yoksa da ağrın devam ederse peşini bırakma 

Çok  gecmsi olsunn 

Kızlar şimdi doktora geldim ekg çekildim o temiz.Kriz geçiriyor muyum diye kan aldılar onu bekliyorum

Canım inşallah bir şey çıkmaz. Sen takip et. Eğer devam ederse mutlaka randevu al başka bölümlere baktır. Korkutmak istemem ama annem de dayimda bu şekilde belirti verdi ama onlar günde 3 4 paket sigara içen insanlar sende öyle bir şey yoksa korkma. Ben sadece aklında olsun diye diyorum

Ben hiç sigara kullanmadım.Yemem içmem düzenlidir düzenli sporumuda yaparım.Hastalık hastası olmaya gerek yok kalp değilse yeterli benim için.Sonuç çıktı değerim normal aralıkta teşekkür ederim

Süper. Sevindim adınıza .

0 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Genelde sol kol ağrısı kalp kirizin habercisi olabilir kaynanam kolu ağrıyordu gitti doktor kalp krizi dedi hafife alınamaz kol ağrısı bile olsa cnm 

Evet sanırım o sebepten ekg çekdiler ve kriz var mı diye kanda alfılar ekg temiz kan çıkmadınbrkliyorum

önce (5,416 puan) tarafından

Geçmiş olsun inşallah. Birşey çıkmaz cnm

Saolasın değerim normal çıktı

0 oy
önce (2,841 puan) tarafından

Aynı şikayetler bende de vardı acile gittim EKG kan tahlili temiz çıktı ama yine de kardiyoloji doktoruna gittim eko için kalp romatizması olduğunu öğrendim bnce randevu alıp bir görün derim ne olur ne olmaz bu arada fıtık da kol da ağrı yapabilir çok geçmiş olsun 

İstirahatle geçti canım ya çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun fazla üstünde durmuyorum şuanlık.

önce (2,841 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım geçmesine sevindim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 373 göst.
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
2 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,005 puan) tarafından soruldu

411,189 soru

12,377,041 cevap

42,910 kullanıcı

Kategoriler

...