Kizlar bebegim 4 bucuk aylik anne sutu yetmiyor
En erken ne zanan ek gida ya baslayabilirim
Siz kacinci ayda basladiniz
5.5 ta başladım ama ek gıda zaten 9.aya kadar doyurmaz sütünüz yetmiyorsa her halükarda mama vermelisiniz. 9.aya kadar porsiyon basi yediği miktar 6 tatlı kaşığıni geçmemeli, 7 aya kadarda takım tadiyorsunuz o süreçte de 1 yemek kaşığını geçmiyor yediği
Meme reddi coktu ama bir haftadir duzelmisti simdi tekrar oldu nornalmi gecip tekrar baslamasi
Evet normal bu ay çok sıkıntılı 😔 uzun sürüyor atak
Cok tesekkurler umarim kolay gecer
Hipp kasik mamasi vermek uygunmu acaba
Kaşık maması da ek gıda, başlangıçta verebilirsiniz ama ek gıdaya geçince
5. Ayda bir ufak ufak tadıma başladın doktorlar da 5-6 ay arası öneriyorlar zaten tsdım gibi oluyor bir süre
Benim kızımın da Eylül 6 doğumlu. Sizin ki hangi ay gün. En ideali 5 buçukta tadımlara başlamak
18 eylul dogumlu
Emziriyornusuniz mama veriyor musuniz
12 gün var aramızda. Emziriyorum ben
Ben birinin yaninda emzirdim sanirim nazar degdi cok pismanim sütum gitti
Benim kizim alerjik bir bebek o yizden mama vermek istemiyom insallah yeniden cogalir malt icecegi ictim dut suyu yaptim simdi bakalim
İnşallah çoğalır
sütün alternatifi ek gıda değildir. ek gıda doyumluk verilmez. sütün yetmediği yerde mama verilir
Benim kizimin alerjisi var sut alerjisi mama aldim aptamil ama icinde cok katki var palm oil bile var malesef
tek bir marka yok mamalarda. alternatif bir çok ürün var. mama kullanan annelere danışarak doktora eczacıya danışarak uygun mamayı bulabilirsiniz.
1,435,318 soru
23,604,923 cevap
306,149 kullanıcı