Dün kapıya parmaği sıkışmış serçe parmağı hasar aldi sadece acile götürdük kırık varmı diye çok şükür yokmuş doktor gelip bakmadı bile uzaktan direk filim istedi neyse
Evde acile gitmeden önce baktım tırnağı baya oynuyordu kan tırnağın altına bile geçmiş baya oynuyordu o zaman göremedim acilde küçük rahatsız olmasinlar diye pansuman yapıp sardilar
Az önce çıkardık sargiyi baktım tırnağı baya kırık elleyince bile ağrıyor diyo
Acildeki doktora da dedim oynuyor tırnağı diye biz çekim yapmıyoruz dedi sadece bakmadı bile nasıl ne kadar oynadığına
Sorum şu illa çekilmesi mi gerekiyor tırnağın yoksa birleşir mi geri
Ben çektirme taraftarı değilim çok ağrı çeker diye açıkçası ama
Cizdigim yerden kırık
gecmis olsun ben olsam krem sürüp bi guzel sararim tirnagida uzadikca kes makasla
bi daha birlesmez
Peki acile gotursek orası sarar mi ki tırnağını hem krem yazarlardi birlesmezse canı yanar mi sürekli
evde yara kremi var mi varsa o da olur acil boyle seylere bakmiyo bile genelde krem yazip gonderirler size sanirim yazmamislar acile gidecek durumunuz varsa gidin tekrar yoksa kremle acitmadan sar bi yere degince acimasin daha yeni zaten bi kac gun sonrada sadece krem sür ama sarma acisi gecmis olur
Krem yazmadı bacim dedim ya uzaktan tırnağa göz ucuyla baktı sadece
Evde krem olarak sadece fito var
olur olur sür cocuga acisi gecer inşalllah
Çektirmeye gerek yok ama o kırık tırnağı uzadıkça kesersin. Bitene kadar da hep yara bandı sarılı dursun. Zamanla eski tırnak boyuna gelir bence kırılmamış taraf.
1,514,195 soru
24,693,910 cevap
368,507 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın