+3 oy
845 göst.
önce Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Kızlar şimdi size bişey sormak istiyorum kaynanam felç gbi bsey gecrdi 8 senelik evliliğimi burnumdan getrdiler kaynana kayınbaba gorumceler eşim hariç smdi kaynananin durumu kötü küçük kızı ben bakamam bana getrmeyin demiş büyük kizida suanlik bakıyor ama sanırım oda bakmak istemiyor artık şuan hastandeymis yine kaynana eşimde bende konuşmuyrz onlarla ama haberleri geliyor kaynana kapı komşum zaten eşimle konuştum size yapmadığı zulüm kalmadı smdide çekiyor cnku kızları yüzünden bize yapamadığı kalmadı bu kadının sevmiyorum hiç kendisini ama sanırım kmse bakmayacak kayınbaba kendine zor bakıyor yani başıma kalacak bu kesin yani eminim bakma gibi bı zorunluluğum yok ama  eşimde ne kadar zulüm de yapmış olsa anadır soncda bana yardımcı ol ne yapacam ben evimize alsak baksak olmz mı dedi bizde yaşlanacgz dedi yaptığını çekiyor zaten dedi ama blmyrm bana akıl verin ya akıl alacağım kmse yok çevremde 

42 Cevaplar

+1 oy
önce (7,854 puan) tarafından

Allah bir şekilde çıkarıyor işte. Ben yanıma almam yemeğini yapar götürürüm evini temizlerim toplarım o kadar. Her defasında da yüzüne vururum. Allah rızası için yapmam yani sırf kocam benim yanımda diye onun hatrina bir şeyler yaparım sorumluluk almam yani. Bak kızların bakmıyor derim de kinciyim ben yaparım ama dile de getiririm. Utanır mı bilmem tabi. 

İnsanlık bu değil elbette ama bu devirde insanlık yapmak kendine kötülük yapmaktan başka bir şey değil kim neyi hakediyorsa öyle davranmak gerekiyor hayatın kanunu.

önce (255 puan) tarafından

Evet ben de öyle bir sorumluluk alamayacağım bakarım ederim ama kendi evinde sonuçta bana uzak oturmuyor e kızları da gelip evde bakmıyorlar hani okula giden çocukları filan var ama hepsi büyük gezmeye gittiler mi gidiyorlar çocuklari evde bırakıp kayınbabam kızlarına yaptığını eşime yapmadı kızlarının kirasını da ödedi onları araba aldı onlara motosikleti aldı çocuklarına tableti aldı hepsini ayrı ayrı ben de dedim yani onlara yapıyorum da bize niye yapmıyorsun biz niye yani senin evladın olmuyor muyuz dedi hiç seslenmedi bile umursamadı kaynananın da dediği kelime oğlum bize bakacak para verecek öyle bir dünya yok demiştim vermedi de zaten hiç

-Reklam-
0 oy
önce (4,565 puan) tarafından

Bilsem ki cennete gidicem cehennem de yanamaya razıyım ben bakmam o yüzden iyi düşün öyle karar ver bugün al yarın kedi yavrusu gibi sokağa bırak olmaz 

önce (255 puan) tarafından

Evime alrsam asla al götür demem ki Allah'tan korkarm ben yapamam çocuk oyuncağı degl ki ama işte hiç bakmak istemyrm kötülüklerinden dolayı ama sırf Allah rızası icn bakarim  sanirm 

önce (70 puan) tarafından
+1

Cehennemden bir kıvılcım dünyaya düşse, sıcaklığının şiddeti ve pis kokusu doğuyla batıyı kaplardı. Siz hala basit basit konuşuyorsunuz. Kızı da buna sevk ediyorsunuz. Cehennem dediğiniz yer öyle bir girip çıkıcam yeri değil. Çok üzüldüm böyle konuşabilmenize.. 

önce (4,565 puan) tarafından

...........,.................

@Gulsum53  

image

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 217 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde tugce kilic (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
+1 oy
9 cevap 311 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,125 soru

12,374,751 cevap

42,738 kullanıcı

Kategoriler

...