Hemen katılırım yeni akıma bayıldım. Seviyorum ya valla bak, hakkımda ne düşünüldüğünü öğrenmeyi seviyorum.
Seveni var, söveni var. Öveni var, döveni var. Buyrun…
Seni bu sitenin yol göstericisi olarak görüyorum valla bir de @BETIGUL var tabi hakkını yememek lazım:) yani bir konuda net bilgi gelecekse senin yorumunu bekliyorum
Doğru 1 tane zaten kim söylerse söylesin doğru olacak. Ha ben, ha sen, ha o
İşte ben kendi adıma söyleyeyim araştırmadigim için bilmiyorum çoğu doğruyu:(
Ben de bilmiyorum. Bildiğim varsa atlıyorum sadece, ilmîn zekatı vermek çünkü. Ölene kadar talebeyiz.
Rabbim beni de öğrenenlerden etsin amin 😀
❣️💓🌷🌺🍁🌸
Çok iyi şeyler düşünüyorum
Bilmukabele güzellik
Severim.seni
Bende seni atladım yoruma ama 😆😘 nasılsın esmam iyi oldunmu
Şükür nabzim tansiyonum falan normal akşam üstü baya bir kolum falan ağrıyordu omzum
Ama şükür şuan iyiyim hafif omzumda ağrı var
Ama çok teşekkürler sagolasin
Tamam canım benim rabbim iyi etsin beni biliyorsun demi
Biliyorum
Tamam canım oglusuni op benim yerime yarın 😆
Nickini ilkez gördüm:) o yüzden fikirim yok ama iyisindir ya :)
Kız ben de seni ilk defa gördüm denk gelmemişiz demek ki
Bak o olabilir:)
Sitede dini bilgisi cok arkadaş var benimde gittiğim yolda öğrendiğim şeyler var elhamdülillah ama senin ilmin çok başka feyiz veriyor ders veriyor hele üşenmeden uzun uzun yazıyorsun ya Allah seni cennetıyle müjdelesin❤️
Allah razı olsun böyle post açtık ama inşallah kibre düşmeyiz ❤️
Bende açıcam birazdan kibre düşmeyiz arada pohpohlanmak lazım
Kadın ruhu övgü sevgi istiyor maalesef
Çok muhabbetimiz yok ama yorumlardan gördüğüm kadarıyla iyi kalpli sevecen birine benziyosun . Yani insana tehlike hissettirmeyen cinsten🤣
Son dediğini okudum ya daha da mutlusu yok benden teşekkür ederim “Müslüman, müslümanın elinden ve dilinden emin olduğu kimsedir.”
İnsanın 2 3 cümlesi ne olduğunu anlatiyo zaten öyle oturup saatlerce sohbet etmeye gerek yok . Bide böyle bı platformda yalan yanlış bı sürü şeye verdiğimiz tepkiler kişiliğimizi ortaya bolca çıkartıyor. Ben senden hiç rahatsız olmadım ki olduğum insan çok fazla
Allah razı olsun güzelim benim ben de senden hiç rahatsız olmadım Rabbimin cennetinde buluşmak nasip etsin
Ne güzel bı dua bu böyle amiiin inşallah 🥰
Allah yolunda bir güzellik😍💓
Ula Laz kızı… Sana da hakkıyla geri dönüş yapamadık
Canın sağolsun 😊
Kusuruma bakma lütfen emin ol boş zamanım olduğu an damlıyorum buraya ve hakka girmemek için de hepsini sırayla cevaplamaya çalışıyorum ama ancak bu kadar oluyor
Sorun değil. İnanki bazen bende fırsat bulamıyorum. Allah işlerini kolaylastırsın hayırlı etsin.
Amin amin amin ne dua ediyorsan Rabbim onu tez elden sana teslim etsin hayırla afiyetle kazasız belasız
Bı kişi hakkında düşüncemi söyleyebilmem için o kişiyi yaşamam lazım. O da bizde mümkün olmayacağı için birşey diyemiyorum aşko yaa. Ama hep mutlu ol diyim çekileyim aradan ❤️
Bakış açısına bak anaaa biraz bunun üzerine kafa patlatayım ben sağol sen de hep mutlu huzurlu ol
Bazen benim böyle uçuk kaçık zihniyetlerim vardır 😁
Yapıyorsun bu sporu
Yaşatılanların bize kattığı küçük bir tecrübe diyelim 🙃
Seni görmeden sevdim ❤️❤️❤️ iyi bı kadınsın çok beyeniyirum konuşma tarzını yazı yazdigin şeyler falan 🥰
Ben de seni görmeden sevdim kız nickin çok hoşuma gidiyor
beni aydinlatan cevap anahtarimsun
Sen dedin diye geri geldim ❤️❤️❤️
yaaa🥰😘🤗❤️🥰🥰🥰
Imm yasın kücük galıba ama çokça bilgilisin galıbaa yasına göre galıbaa
27 yaşında bir çıtırım doğru dedin
Dini konularda kafamın uyustugu birisin gördüğüm kadarıyla 🤭
Elhamdülillah ortak paydada buluşuyoruz işte inşallah cennette de buluşuruz.
İnşallah canım 🤗
Dini bütün çoğu kişi tarafından sevilen ve arkadaşım olsa çok çok güzel bir arkadaşlık olur diye düşündüğüm birisin alaskacım
Vefasızım ben arkadaşlıkta çok iyi değilim arayıp sormadım diye trip yiyorum hep buna rağmen mi? 😅
Ajajsj aranmayı sevmeyen ben ayda yılda bir görüşürüm onda da onlar ararsa😅😅😅
Hımm nerden başlasam kiii 🤔 öncelikle minnoş ponçik bi kalbinin olduğunu düşünüyorum 😂 merhametli bi yaklaşım sergilediğini ve insanları özellikle dini konularda yardımcı olmayı sevdiğini (gerçi bunlar düşündüklerimden ziyade gördüklerim) yazmaya devam edersem yazacaklarım da düşündüklerinden ziyade gördüklerim olacak, onu fark ettim o yüzden anlatmaya devam etmicem 😅 pek konuşmasak dahi seni yakın bi arkadaşım gibi hissediyorum, kendime yakın hissettiğim nadir insanlardan birisin açıkçası ve seviyorum da seni 😇 (kim olduğumu anlayamazsan diye, Sema güler)
Kim olduğunu anlamaz mıyım kız Allah razı olsun düşüncelerin çok hoşuma gitti teşekkür ederim ben de seni çok samimi görüyorum şakasız
🥰 şuraya kocaman da bir kalp bırakam ❤️
Ben sana gıpta ediyorum 🤗 çok zeki, bilgili, saygılı donanımlı bir hanımefendisin bence. Hem naif dindar... Kısacası mükemmel buluyorum seni
Estağfirullah bu tamamen senin güzel görüşün çok mutlu oldum en azından kötüsün de diyebilirdiniz ama siz aksine çok çok güzel şeyler yazıyorsunuz ❤️❤️❤️
Kötü değilsin çünkü gerçekten bütün samimiyetimle yazdım ☺️ ben çok ama çok beğeniyorum seni özeniyorumda ❤️
Benim güzel bacım ❤️
Benim tatlı bacım ❤️
Seni sevirem gardaş 😂😂😂😂
Ben de seni Allah için sevirem gardaş
Sen hocamisin canm
İnşallah olmaya çalışıyorum
Tanımıyorum :) eskılerdenım ama yenı takılmaya basladım hdhdhdhdh
Kız ben de seni ilk görüyorum
Adımı değişip değişip geliyorum şifreyi unuttuğum ıcın. Kuş ötmüyor. Otobüs çarptı eski nikim
bu akima katilayim bari
sen bana guzel kalpli geliyorsun samimiyetimiz yok ama seviyorum seni
O senin kalbinin güzelliğinden valla bence birini sevmek için samimiyete ihtiyaç yok Allah için seviyorum seni
Disardan bakiyorum posta alaska cevaplandirdi diyor 😁
Hemen daliyorum posta. Acaba Şeyma ne yazmis . Okuyirum ve "bu kadin hepmi mantikli konusur bee"diyip cikiyorum. 😌
Ahahdjjaajhddjdjdj Emine yaa yerim kız seni
😌😌♥️♥️♥️cannn
411,614 soru
12,391,409 cevap
43,824 kullanıcı