Bebeleri uyuttum dizi mi açtım gt kadar odada hepimiz yerde yatiyoz çünkü eniklerim yalnız yatınca sabaha kadar uyanıyorlar korkuyolarmis:))
Eşim ps oynuyor onu izliyorum bende pubg gircem şimdi 😂😂😂 bir yandan da meyve tıkınıyorum
Keyf ediyon be. Pubg bıraktım 101 sariyo;)
101 de oynuyorum hepsinden biraz biraz 😂
Ac karnımi doyuruyorum kahve bisküvit
Uykusuzluktan ölüyorum ama oğlumu takıp ediyorum uyuyamıyorum
Durumu nasıl?
Allah Allah inşallah hemen toparlanır neden böyle olmjs peki aciklama yapan yokmu
Rsv virüsü kapmış canım covitin bi başka versiyonu tek avantajımız kustugu gibi hastaneye getirmem
Ya insallh atlatır hemen
İmşAllah 🤲
Midem bulaniyoooooooooooooo
Neden gebemisin
Gebeyim ben gebeyiiim gebeyiiim çok gebeyim ben ge be yiiiim
Gebesin😂
Benim halimde seninkinden farklı değil sağımda büyük oğlan solumda minnak eşim ortancalari aldı soba yanıyor tisil tisil güğümler kaynıyor papatya çayı koydum çaydanlıga uyusunlar bı fincan içip uyucam inşallah.dizinin adı ne Netflix mi cnm
Oh ne güzel canjm benim tek eksik soba:)
Aynen öle soba candır ya
Bende babamlardayim şimdi uzandım
O ne güzel baba ocağı
Survivor izliyorum 😂 peçeteleri oğlum parçaladı lütfen oraya takılmayın
Bir gün oturup bı rulo peceteyi bende parcaliycam bakalım ne kadar eğlenceli ve zevk verici hayret bişey
😂😂😂 Bazen benimde yapasım geliyor
Benimkilerfe yapar :)
Küçüğü uyuttum şimdi içeri geçicem
Oh ne guzel
Bebeleri uyuttum koca bey köyüne kaçtı TV izliyorum ama kafamı saran birşey yok 🤣 yatarım büyük ihtimalle küçüğün uyanmasını bekliyorum bu saatler de acıkıp kalkıyor yoğurt yiyor beyimiz 🥱🤗
O ne güzel canim
Yok ya hiç güzel değil 15 gündür çocuklarla tektim zaten hastayım bide bari koca bey gitmeseydi 🤣 çok güzel planlarım vardı Pazar günü için çocukları ona satıp uyuyacaktım
Yer yatağının uykusuda ayrı bir güzel uyanmak istemiyor insan
Vallahi gözümü açıyorum sabah on olmuş
412,796 soru
12,428,050 cevap
45,562 kullanıcı