+4 oy
601 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (67 puan) tarafından

İki tane oğlum var büyüğü 18 aylik küçüğü 3 aylık daha büyük oglum sürekli kardeşinin yüzünü dudağını öpüyor bugünde aynısı yaptı bana diyor bunu nerden öğrenmiş çocuğun yanında mi öpüştünuz diyor bende tövbe tövbe dedim geçiştirdim ne desem acaba bu kadar herseyime laf Edip karışmasa

18 Cevaplar

+5 oy
önce (135,453 puan) tarafından

oyle tovbe cekmeyle olmaz direk soyle opusmedik ama opussek bile bu senj ilgilendjrmez de 

önce (856 puan) tarafından

Seni etiketliyorum niye gelmiyorsun lan

önce (135,453 puan) tarafından

gormedim bildirim gelmedi

-Reklam-
+2 oy
önce (2,476 puan) tarafından

Bu Kaynanalara da Merkür falan ters döndü heralde hepsi iyice bı sapıttı bu ara

+1 oy
önce (964 puan) tarafından

Ya böyle pat pat sert bir şekilde cevap vereceksiniz ya da duymamazlıktan geleceksiniz. Bu zihniyette birine orta yollu konuşmaya gerek yok. 

önce (67 puan) tarafından

Kimi insan çok yüzsüz olur ya o kadar kavga ettik herseyime karışıyor diye belli bı süre sonra yine aynı bıktım 

önce (964 puan) tarafından

Doğrudur, en iyisi tabi ki mesafe koymak. Olmadı eşinizin duruma el atması lazım. 

önce (6,202 puan) tarafından

ay aynn . bide cok yuzgoz olmussunuz ne munasebet insan gelinine bile bise demeye uyanir kiz uyanir diye cekinir de kendi utanir yani. pavyon karisi gibi yollu yollu muhabbetlere herkesle girebilecek cins demekki kaynanan

+1 oy
önce (1,657 puan) tarafından

Şey de evet çocuğun yanında yapıyoruz istersen seni yanında da yapayım de uuuu terbiyesiz derse de e sen konuşurken sorun yok ben deyince mi sorun dersin daha ağızını açmaz tövbe eder:)))) 

Öyle bişe yapmadığınız için daha çok sinir oluyorum bogasim geliyor o an 

Yapmadığını ve yapmayacağını biliyorum ama böyle susuyorlar inan benim dudağımın kenarında Bi ara Bi yara çıktı öyle illetti ki gitmiyordu kaynanam Bi ara eşime sen mi yaptın dedi şaka olarak diyor gibi yaptı ben iğnelemeyi anladım hemen eşime az öp dedim sana dimi dedim güldüm kaynanamda kız yanımda neler diyorsun dedi bende evet ya benim yanımda sen nasıl konuşuyorsun ki ben nasıl konuşuyorum dedim o gün bu gündür konuşmuyor daha :))) 

Bende cevap vercen artık 

Ver ver sustukça daha da arşa çıkarıyorlar çıtayı çünkü 

+1 oy
önce (372 puan) tarafından

Ayy çok enteresansınız ya. Kadın torununda bir şey görmüş rahatsız olup sana bir soru sormuş. Cinsel hayata karışmakla onun ne alakası var. Çocuğun yanında yapmayın demek istemiş. 

Ben ***** mıyım çocuğun yanında öyle şeyler yapayim akılsız mıyım çocuğum herşeyin farkına vardığı için herşeye dikkat ediyorum zateb 

+1 oy
önce (4,427 puan) tarafından

Aslinda ben altinda art niyet aramadim. Cocugun nerden ogrendigini sorgulamis sadece. Size durduk yere opusuyomusunuz dese haklisin ama burda oyle bi durum yok. Yorumdakilerde bos gaz veriyo.

önce (372 puan) tarafından

O kadarını bilemem. Ben bu postuna istinaden yorum yapmıştım

Yazdığımi kabul etmedi otomatikmen bu yazıldı 

Normal hayatta aranizdaki muhabbeti bilemem ama bu konu ozelinde anormal bi durum yok. Diger konulari da ben absurt karsilamam acikcasi. Sonucta ogluna git bi tarafini tut dicek hali yok, kayinpederine de git oglunu uyar diyecek hali yok. Kadinin kadini uyarmasi da tuhaf degil bana gore veya benim kayinvalidemle iliskime gore. Beni benim icin uyarsa ben altinda bambaska seyler aramazdim. Bence meseleleri biraz gereksiz buyutuyosunuz gozunuzde veya kayinvalide oldugu icin rahatsiz ediyo bilemiyorum. Eger konusmak istemiyosaniz korun muhabbetlerini, anne merak edilecek bi durumda yok dusunuyosun ama konusulmasindan rahatsizim, diyebilirsiniz.

Ya bı insana sürekli dikkat et hamile kalma hemen yıkan denir mi

Tabi denmez ama kendine sikinti edecegine dedigim gibi diyebilirsin bence.

0 oy
önce (794 puan) tarafından

Evet öpüştük ne oldu sana hesapmi verecem derdim o sinirle 

0 oy

Arka arkaya hamile kaldım diye sürekli cinsel hayatima bile muhale etmeye çalışıyor eşime dedim git ananla yarın konuş ben konuşursam iyi olmaz dedim

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Öpüştük veya öpüşmedik sana ne cinselliğimize de mi karışacaksın de diyemiyorsan mecbur susup oturacaksın ben artık ağzıma geleni söylüyorum içime dert olacağına ona dert olsun

0 oy
önce (18,464 puan) tarafından

Gider gözünün önünde yapışır öperdim adamı :) al sana cevap derdim koca benim kocam sanane deseydin.

Ama çocuklar arasındaki temasta normal değil dudak öpme açısından diyorum yanlış olduğunu söyle öğret 

Çocuğum 18 aylık öyle öpüyor herşeyin farkında olduğu için her zamn çok dikkat ediyorum hareketlerine zateb onun yanında öyle şeyler yapacak kadar cahil değilim iki tane ufak çocuk olunca yorgunluktan ölüyorum zaten eşime bile vakit ayiramiyorum

0 oy
önce (5,053 puan) tarafından

Hep diyorum yine diycem, siz pısırık olduğunuz sürece hakkınızı savunmadığınız sürece giyeceğini dona bile karışır. Yahu çok mu zor sanane demek? Yada kendi üslubuna göre uygun bir şeklide haddini bildirmek.

Kusura bakmayın ama hak ediyorsunuz. Çocuk değilsiniz ki bu kadar her şeyinize karışılmasına müsaade ediyorsunuz 

İkinci doğumu ettim kırkım çıkınca taktırdım hemen

önce (178 puan) tarafından

Adetsiz oznn cnm

Evet canım 

önce (178 puan) tarafından

Zor mu ben çok korkuyorum da

Adetliyken daha kolay oluyor diyolar sadece spirali takmak için bı aparat takiyolar o hafiften acıtıyor spirali takarken acımıyor hissetmedim hic

0 oy
önce (348 puan) tarafından

Alttan aldıkça dahada tepene çıkacak alttan alma sen kırılıcağına kızıcağına karşındaki kızsın kırılsın. Ne kadar dengesizce bir cümle o ya. 

Zaten alttan aldığım için böyle oluyor ilk evlendiğim zamn çorabıma kadar karışıyordu neymiş efendim kıyafetimi göre corabimin rengi koyu kalıyormuş bu dertten kurtuldum kavga ede ede sıra bu ki bu konuda ne zaman bir birimizi yicegiz

0 oy
önce (1,493 puan) tarafından

Kaynanan bir çeşit sapık olabilir mi? Bende küçükken aşırı sevgiden kardeşlerimin ağzını gözünü yüzünü opermisim. Sonra dayımın şeytan karısı bunu başka yerlere çekip anneme söylemiş. Ya ne sapık insanlar var.

0 oy
önce (1,426 puan) tarafından

Cinsel yaşama müdahale nerde?? Kadın birşey görmüş ve normal olarak sormuş işte.Ya sizden ya arkadaşlarından ya Tv den görmüş 

0 oy
önce (4,244 puan) tarafından

He öptüm diyeydin 

0 oy
önce (3,774 puan) tarafından

Yani canım sert bir şekilde uyaracaksin ki bir daha yapmasın susarsan tepeme çıkar emin ol kendini savunca daha değerli olursun 

Ama gelelim çocuğa canım o sizden görmemiş tabiki de ama bir yerdende görmüş televizyondan olabilir küçük çünkü bir karşına çek konuş hani ağız en çok bakteri bulunan bir şey yani uyarsan konuşsan iyi olur 

0 oy
önce (243 puan) tarafından

Biz yapmıyoruz ama sizden görmüş olabilir mi de.

0 oy
önce (4,616 puan) tarafından

Evet istersen senin yanında da uygulamalı gösterelim de 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 227 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Ahsen61 (239 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 299 göst.
+1 oy
10 cevap 485 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (678 puan) tarafından soruldu