+1 oy
60 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (91 puan) tarafından

Soru başlıktq 

4 Cevaplar

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Evladına kavuşunca rahatlıcaksın Allah'ın izniyle bacım, onun hasreti de hırpalar seni. Psikolojik desteğe ihtiyaç duyuyosan almaktan çekinme ama bu sonsuza kadar sürmeyecek unutma 

-Reklam-
0 oy
önce (960 puan) tarafından

Profesyonel olarak almadım ama bana iyi gelen kişiler ile aramı daha sıkı tuttum ve duygularımı hep dile getirdim. Profesyonel olarak yardım alma imkanım olsa alırdım, her türlü yararı olur. 

0 oy
önce (897 puan) tarafından

Almadım ama keşke alsaydım ilk doğum sonrası lohusalığım berbat geçti ben çok hassastım zaten psikolojim iyi değildi çevre baskısı da oldu bana kaynanana eş özellikle 40 gün falan da sürmüyor bence azalıyor ama geçmiyor eğer ileri derecede ise ben bebeğim 5 aylıkken babamı kaybettim beklemediğimiz bir şekilde tam yeni yeni düzeliyordu psikolojim sonra darma duman oldum tekrar ama yine yardım almak aklıma gelmedi çok zorlandım bebeğim 1 buçuk yaşına gelene kadar eğer kendinde bi rahatsızlık hissediyorsan git muhakkak sonrası çok kötü oluyor insan bedenen ruhen çöküyor 

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Ben aldım psikologa gittim

İse yarıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 251 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
5 cevap 125 göst.
21 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

411,117 soru

12,374,554 cevap

42,720 kullanıcı

Kategoriler

...