Bugün sevgili kayınvalideme gittim 😅😅daha yeni geldim bebiişerimi uyutuyorum sizler neler yapıyorsunuz 😅
En azından bir selam verseydiniz iyiydi ya 🙄
Selam hoşgeldin iyi geceler ben uykuya kaçar
Hoşgeldin 😊 bebişler uyuyor bende uyumusum aslında eşimle konusmaya kalktım uykum uctu TV izliyorum
Hoşbulduk canım ben daha anca uyuyucam uyursa bebiş 🙄
@S.polat naber sevocum 😀 bebisilerin nasıl ?
İyiyim canim oglusumun damlasını unutup uyumuşum kalkıp onları hallettim uyuyor onlar bende film izliyorum sen nasılsın 😊
İyiyim tatlim sağ ol . Bende oglusumu uyuttum yatıyorum şimdi hadi Allah a emanet olun ❤️ kaçtım ben çok yoruldum bugün.
Allah rahatlık versin canım ❤️
Selammm 😅😅 oglusumla ugrasiyorum elinde ıslak mendil koltuklarını siliyor sağolsun çok hamarat 😅 kayınvalide dönüşü genelde bı sinir olur bende umarım sen iyisindir 😅😅
İyiyim canım arada sırada kapışma oluyor tabi 😅
Yani canım tadı tuzu o kadari 😅🤪
Bol uykular olsun
Bende gittim, yemekten sonra kahveler içilince dönduk
Anlik mutfaği hal ettım çoçuklara sarımsak yağı sürecem
Uyandimi defnem
Evet onada geçtı sanırım ya
Selamun aleykum👋🏻 bacım bende çocuk uyusa da bende uyusam diye bekleyenlerdenim😵
Aynı saatte uyanıp uyuyoruz ben perişan oluyorum çocukta tık yok bu ne enerjidir yarabbim🤯
Benim oğlan uyku saatin de babannnesin de uyudu eve geldik zorlanıyor şuan uyumakta
Uyuyarak eve gelince devam etseymiş uyumaya tüh ya bende misafirlikte uyurdum küçükken ama devam ederdim evde uyumaya bu çocuklar etmiyorlar 🤣
Yoookk kız ne etmesi şimdi uyudu ama 😅
Hadi geçmiş olsun öyleyse sana 😁
Bende Azerbaycanda yazdıklarınızı okuyorum uyuyamıyorum gebelikden
Ahh canım benim bende uyuyamazdım hiçç
Allah sabır versin hepimize
Oğlanı uyutucam işallah bende uyucem
Bende uyutmaya çalışıyorum,
Kız baya uyudu oğlan zorluyo en kolay oğlum uyurdu
Elektrik kesildi şarjım az hiç sevmiyorum şu kesintiyi
Yat uyu canım en güzeli ☺️
Hoş geldin ❤️ ben de gidiyordum canım 😀
Bende bebisimi uyuttum tam uykuya kaciyordum 😀
Hadi herkese Allah rahatlık versin, nöbetçi analarada sabır öpüldünüz ❤️
İyi geceler canım ❤️
Hello bende kızımı uyuttum eşimle oturuyoruz öyle
Bende uyuttum bir makarna gömeyim öyle uyuyayım dedim 😅😅
Ahahah iyi demişsin 😅😅
Benimde misafir vardı gittiler bebeleri uyuttum bulaşıkları ortalığı topladım duş aldım anca oldu şimdi uyuyacam inşallah. Pazar gününe pek iş bırakmayı sevmiyorum o yüzden yatmadan halledeyim dedim 🤭
Bende pazartesi günleri öyleyim eşim o gün izinli çünkü 😅
Eşimi bu gece uçak yolculuğu var umreye gidiyor Allah nasip ederse çok üzüldüm çok ağladıım 🥲 uyuyamam daha da o inene kadar buralarda gezerim
3 çocuk + 1 de yolda
Ayy maşallah iyi cesaret valla, 🙄😅
Cesaret mi tartışılır da neyse 👻🤭
Canım yanlış anlama sakın seçim senin ama neden 4 çocuk yaptın hepsi mi korunmana rağmen oldu
3 tane isteyerek oldu tabi ilk 2 oğlum büyük yani bana göre büyük 7 ve 5 yaşındalar çok da akıllılar maşallah üzmezler beni hiç eşim de bende çok severiz çocukları bir bebek daha istedik kızımız oldu çok şükür daha 20 aylık 4. Biraz kaza biraz dikkatsizlik diyim tam korunduk diyemem yani olacağı varmış oldu 🙃 bu sondu çünkü tüpler bağlanıcak inşallah 🙂
Herifle kavga etmeye yer arıyom da hiç oralı değil canım sıkılıyo adam yurt dısında şuan yemekte arkadaşlarıyla bende sarıp duruyom anladı tartısma cıkarmak istwdiğimi alttan alıyo ama canım sıkılıyooooo 🤣🤣🤣 bulaşmadan duramıyom 🤣
Bu saate ne yemeği kızzz 😅 bende kavga çıkartırdım shjashhs
Onun oldugu ülkede şuan saat 20 50 🤣 ama ben gıcıklık olsun diye bulasıyom anladı cevapta vermiyo daha 🤣
Açım açç🤣🤣🤣
Yarın memlekete gidicem uyumam lazım ama hala uyumadım, uyuyamadım 😩
Hoş geldin aşkım ❤️
411,343 soru
12,382,394 cevap
43,304 kullanıcı