0 oy
140 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar merhaba şimdi ben annemlere tatile geldim ve annemler aile apartmanında oturuyor yani amcanlar ve çocukları da var neyse geldiğim gün apartmanda herkes gibi bende oruçluydum miraç kandili dolayısıyla iftar için börek açalım dedi annem ve anneme yardım ederken hamur falan açıyorum diye alyansımı çıkardım ve tezgahın üstüne koydum daha sonra iftarımızı açtık ve benim şekerim çok yükseldiği için namazdan sonra biraz uzandım daha sonra beni görmeye yengemler ve çocukları geldi bende kalktım ve onlarla birlikte çay falan içtim biz çay içerken kardeşime yüzüğümü getirmesini istedim başım çok ağrıdığı için ve kardeşimde hizmet ettiği için tamam dedi ama unuttu ama kuzenlerimden biri mutfağa gitmiş ve alyansımı almış sabah alyansımı takmak isterken yerinde olmadığını fark ettim ama kuzenimin aldığını anladık çünkü onun hırsızlık gibi bir huyı var ve aile içinde baba tarafım herkes biliyor ama kız çocuğu aman rezil olmasın aman adı çıkmasın diye ufak tefek hırsızlıklarına göz yumuyorlardı yani yüzüğün yerinde olmadığını anladığımız anda onun götürdüğünü anladık çünkü bizim ailede ondan başka kimse böyle birşeye tenezzül bile etmez biz daha sonra annesi gile gizlice söyledik eğer aldıysa geri getirmesini söyledik diğer çocuklatın yapmaz dedik onun yaptığını düşünüyoruz dedik kadın şok oldu ama eğer kızından zerre şüphesi olmasaydı bizi rezil edecek bizi iftira ile suçlayacak bir kadın ama o kızını getirdi ve kızı tuttuğu oruca bile yemin etti ama onun aldığından eminiz yüzde yüz ve yüzük ortaya çıkmadı her neyse babamlar ben kayınvalidemlere mahçup olmayayım diye gidip yeni bir yüzük aldılar şimdi bu kız kapalı ve ailesini de çok kandıran bir kız bu kuzenimin bende barda sevgilileriyle resimleri videoları var fake hesaptan takip ediyordum bunu şimdi bunu bütün sülaleye atıp intikamımı mı alsam Allah'a mı havale etsem bizim aile kesinlikle böyle şeylere çok karşı ha derseniz hırsızlığa değil mi herkes biliyor ama kanıtlayamıyor ama bu konuda elimde kanıt var bir yandan içimi soğutmak istiyorum bit yandan da acaba günah olur mu ya da ailesi ona birşey yaparsa vebaline girer miyim siz olsanız nasıl yapardınız ben dini açıdan çok kararsısızım bir yandan kısasa kısas diyorum bir yandan da vicdanım el vermiyor aklım çok karışık

13 Cevaplar

+2 oy
önce (125 puan) tarafından

Ayy canım öyle işlere girme, Allah a havale et. O sana yanlış yapmış dediğine göre, sen de ona yanlıs bir harekette bulunursan senin ondan ne farkın kalır. Hem intikam duygusundan da kurtulmani tavsiye ederim, kalbini karartma bosver

-Reklam-
+1 oy
önce (1,490 puan) tarafından

Ben olsam Allah'a havale eder cekilirdim. 

önce (1 puan) tarafından

Ama canımı çok yaktı eşim birdaha babamlara gitmeme kolay kolay izin vermez vir daha böyle bir durum yaşanmasın bizden rezillik çıkmasın diye

+1 oy
önce (84 puan) tarafından

Bence kıza deki senin yaptiğini biliyorum eğer getirmezsen bütün herkese bunları gösteririm ve seni rezil ederim eğer onu geri getirirsen konu kapanır de bakalım ne yapcak 

önce (1 puan) tarafından

Ya aşırı derecede fena bir kız ne yapucağını kestiremiyorum benim elimde bu videoları olduğu bilinirse sülale niye daha önce söylemedin niye sakladın diye ben suçlu olurum ona gene birşey olmaz

Yüzükte az para değilki bir şekilde onda bırakma 

Yengen bişey demedi mi hiç 

önce (1 puan) tarafından

Hayır kadın ağladı ama bu zamana kadar o kızının bu hareketlerine göz yumdu ayrıca o da kızından emin olamıyorum yoksa binayı başımıza yıkardı 

+1 oy
önce (1,500 puan) tarafından

Allah a havale ederdim. Elbet çıkar o kızdan bu durum 

+1 oy
önce (1,170 puan) tarafından

Belki gerçekten o almadi sonucta ispatlayamayacksin boş yere ortalığı karistirma .ailesi kıza birşey yapsa vebali sende olacak ne gerek var .alyansini keşke kendin kalkıp alsaydın madem böyle bir huyu olduğunu biliyorsun kuzenin .

önce (7,319 puan) tarafından
+1

Madem çıkarmak zorundasın koy üzerindeki cebe yada çantanın içine. Ben hep yeleğimin cebine koyarım. Fermarını kapatıp. 

++++ cevabına 😉

önce (1 puan) tarafından

Canım bu zamana kadar hep para alıp götürüyordu altına hiç yeltenmemişti ve ben çok hastaydım ayrıca insan kendi evinde de eşyasını sakşayacaksa o eve evim demenin ne anlamı var ben malımı saklayacağım yerde onlar nefislerine hakim olsaydı derler adama

önce (1 puan) tarafından

O an o yüzüğü oraya koymam gerekti annemde köy kızım alırsın dedi ayrıca sizin dediğiniz laf yavuz hırsız ev sahibini haksız çıkarırmış dedikleri olaya geliyor çok saçma 

0 oy
önce (51 puan) tarafından

Canım düşmüş veya yanlışlıkla çöpe atılmış mutfakta kaybolmuş olabilir mi

önce (1 puan) tarafından

Kesinlikle öyle bir ihtimal yok öyle bir yetki kase gibi düşünün bozuk paraları  bulaşık yıkarken falan takıları çıkarıp koyulacak bir yer

0 oy
önce (1,690 puan) tarafından

Benimde yüzüğüm kayboldu bi keresinde kimin yaptıgına emindim ortalığı ayağa kaldırdım ama fayda etmedi gitti yüzük malesef aklıma geldikce hala sinirim bozuluyo 

önce (1 puan) tarafından

İİşte bende içimi soğutmak istiyorum ama emin de olamıyorum

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Allaha havale et o en iyisini bilir cezasinj verir.Kotuluye kotuluke karsilik verme.Senin atdigin anlasilir sonra suclu yine sen olursun.Yengen kocani arar yalan yalnis fazlasiyla anlatir

0 oy
önce (344 puan) tarafından

Sen onun kusurunu sakla ki Allah Teala de ahirette senin kusurlarını saklasın. Şöyle bir şey yapabilirsin ona atıp eğer yüzüğümü geri vermezsen herkese atarım diyerekten korkutabilirsin gözünü belki bir umut geri gelir yüzük. Vermezse de yine de paylaşma bence Allaha havale et.

0 oy

Çözümü çok kolay bacım, sahte yüzük alacan ve mutfağa tam tezgaha karşı gizliden telefonundan video çekmeyi açacaksın, teli görmeyecek biyere koy. Sonrası kimin aldığı ortaya çikar umarım. Lakin yemeğe çağırın önce. 

Suç üstü tuzak kuracan ona. 

0 oy
önce (838 puan) tarafından

Allaha havale et canım para pul altın gelirde insanın şerefi geri gelmez o videoları dağıtsan illa ucu senin babanada dokunur falanca nın yeğeni derler o yüzden bana kalırsa boşver hem Allah razı olsun babanda almış yüzüğü 

0 oy
önce (4,417 puan) tarafından

Bi yuzuk icin bu kadar tantana yapmazdim. Soylemisim getirmemis Allah a havale eder mesafemi de koyardim. Yaptiklari beni ilgilendiren durum olamaz, bu konu da yanlis dusunuyosun. 

0 oy
önce (2,908 puan) tarafından

Eminsin ama gözünle görmedin. Allah a havale et cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,512 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.