+1 oy
40 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (932 puan) tarafından

çok kötüyüm boğaz ağrısı grip öksürük vücut ağrısı nefes alamıyorum burunlarım aşırı tıkalı öksürmekten artık sırt kemiklerim ağrıyo dün gittim bişey yapmadılar 34 haftalık hamileyim diye hayatimda hic böyle hasta olmadım başım patlayacak gibi şimdi gitsem bu halde yine mi bişey yapmazlar

2 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından

3 ay çektim gebeliğin başında . Ciğerlerim kurudu artık ama yok yok yok paroldan başka hiç birşey yapmiyorlardı. En son ciğerlerimden ses gelmeye başlayınca ve röntgen çekilmesi yasak olduğu için doktorumun izni ile astım hastalarının kullandığı ağızdan çekilen ilaçtan verdiler 1 haftada tamamen kendime geldim . Ondan boşuna zamanını harcama hiç birşey yapmıyorlar 

(932 puan) tarafından

ay dediğin gibi ciğerimden ses geliyo düdük sesi gibi

-Reklam-
0 oy
(1,745 puan) tarafından

Bogaz ağrısı için yarim cay bardağı ılık su biraz sirke biraz limon biraz bal karıştırıp için 

2 diş sarimsagi minik minik doğrayıp biraz bal biraz limon ile karıştırıp yutun ilk 1 2 gün günde 2 kere yapin sonra günde 1 kere

Burnunuzu yetişkinler için nazal temizlik kitleri var onlarla temizleyin

C vit almaya çalışın iyi beslenin sık sık camdan nefes alın nebulizator varsa hava yapin kendinize 

Hamileyken ve su an emzirme döneminde hasta olunca hep bunları yaptım ağrı kesici dahi kullanmadım çok faydasını gördüm

Bir de elinizin altında ılık su olsun zencefil çayı olabilir günde 2 fincan icme hakkınız var yalnız. 

(932 puan) tarafından

Allah razı olsun canım buhar olarak ne aldın ventosol var elimde bide serum suyu

(1,745 puan) tarafından

Sadece serum suyu yaptım oksurdukce kopan balgam yutmadım tükürdüm hep

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 24 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
14 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

412,446 soru

12,417,184 cevap

45,063 kullanıcı

Kategoriler