Ateşin bol olsun inşallah. Yenidogan cetesi sanığı doktor İlker Gönen gebermiş
Darısı diğer alçaklarinn başına 😡
Böylelerine ölüm olmucak işkence olucak ölüm kurtulmanin yolu ama işkence edilcek böyle ş.erefsizlere
Bu adam savcıya mı ne kafa tutmamış mıydı seni de öldürürüm filan diye ben mi yanlış hatırlıyorum.. nasıl oldu da böyle tehditler savuran adam intihar etme kararı aldı... Cem garipoğlu gibi yıllar sonra mezarı kazılırsa şaşırmam
Ben böyle bir ülkede her şeyi beklerim maalesef. Birinin ölümüne sebep olup yurtdışına kaçan adamı bile ellemiyorlarken.
İnşallah doğru haberdir bol bol ateşler olsun
Darisi diger pisliklerin basina.ozellikle soyadi sari miydi jeydi vatan hainin basina
İntiahar ettiğini gördüm olmuş diye bir yazı okumadım olmuş mu
Bişey karıştırmiyolar inşallah
Bence cem gibi DNA yapılsın bunada
Bunlar kaçmış bile olabilir
İnşallah doğru haberdir
İntihar ettiğini asla düşünmüyorum
Umarım öyledir yada ölmüş gibi de gösterilmiş olabilir
Maalesef Türkiye'de adalet yok !!! O yüzden böyle haberlere pek inanmıyorum
İnşallah doğrudur kaçırmamışlardırda gebermiş gitmiştir ölüsünü herkese gösterseler keşke içimiz rahat etse vücudunu parça parça gömseler evlerini köpeklere verseler keşke o yavruların acısını Rabbim o tarafta çıkarsın inşallah
amin inşallah.
darısı hala bu tip gibi olanlar varsa onlara.
eminim çoğu hastanede benzer durumlar vardır. yaşlılar için de benzer yoğun bakım olayları duymuştum
işte gerçekten varsa inşallah tez zamanda onlar da hak ettikleri cezayı bulurlar. ha bizim hakimler tarafından ha Allah tarafından farketmez..yeterki yaptıkları yanlarına kalmasın
Dün akşam gördüm bende Umarim bi oyun yoktur ve gebermiştir
Hiiiiiç sanmıyorum :(
Banada pek inandırıcı gelmedi sanki bi oyun var gibi
İntihar görünümlü cinayet bence zerre inanmıyorum
Ozelden yazdiklarini burdanda yazsna
O.ç. beter olsun
Yaaa cok sevindim Allahim insallah en siddetli azabiyla cezalandirir
Bu sağlık sistemine ne olmuş böyle ya Allah aşkına giden hasta çıkıyor giden ölü çıkıyor geçenlerde de iki kişi sarı serum verilmiş vefat etmişler içine enjekte ettikleri ilaçlardan dolayı ya hele bu yeni doğan skaldalı ayrı bir acı durum sözde 12 diyorlar ama asla 12 değildir eminim belki onlarca minik masum yavruları para için öldürmüşlerdir ve işin kötü yanı sağlık bakanlığı bir yıldır sözde suç üstü yakalamak için uğraşıyormuş onca bebek öldürülmeden halletseydiler ya başka yerlerde de yeni doğan bebeklere serum diye alkol takılmış akıl almaz bunu ya böyle kolay ölmemeliydi çok acı çektirmeleri gerekiyordu
1,436,651 soru
23,624,019 cevap
306,967 kullanıcı