Gunaydinlarr keyifli pazarlar nasılsınız hanımlar yapildimi kahvaltılqr sabah kahvesi icildimi çaylar kahveler Bn çocuklara kahvaltı yaptırdım kendime kahve yaptım içtim bulaşıkları yikicam birazdan okullar açılacak yarın onun için hazırlıklar baslicak
Ben hala uyanamamisim😂
Silkelen ve kendine gel uyan
İnşallah inşallah 😂
😁😁😁😁😁
Günaydınnnnn 💜Afiyet şifa olsun canım benim işlerim bitti çayımin son yudumlarini içiyorum birazdan kalkıp kahve yaparım inşallah 😍
Boğazım ağrıyor diye çay ile başladım bugün 🤒
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım benim ❤
☘❤☘❤☘❤☘❤☘
Geçmiş olsun hülya abla❤
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❤❤❤
Günaydın canm afiyet olsun
Çok erken uyandım bende sirkeli suyumu içtim tarçınlı kahve içtim şimdide kahvaltı yaptık çay iciyorum.
Bende kalkıp pogaça hamuru yaparım yarına
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun kolay gelsin
Teşekkür ederim canm
❤❤☘❤☘☘☘☘☘☘
Günaydın. Bizde dün akşam nişanımız vardı oraya gidip geldik eşim bugün evde diye gece geç yattık bugün geç kalktım. Kızımın beyazları vardı onları attım makineye. Kahvaltı hazırlıyorum. Kızım babasını uyandırıcakmıs kahvaltıya anne hadii diyo🙂
Afiyet olsun kolay gelsin sanada
Teşekkür ederim sana da afiyet olsun kolay gelsin ☘😁
Sağol canım
❤☘❤❤❤❤❤❤❤☘☘☘
Hay masallah ben daha kahvaltı yapamdim
bnde kahvaltı öncesi kahve içtim
Afiyet olsun cnm
Kahvaltı yaptık mutfak ev toplandı eşim büyüğü dışarı çıkardı bende küçükle takılıyorum çamarılar kaldı onları hal edip küçüğü uyutup kahve içerim
Teşekkür ederim sana da kolay gelsin şimdiden afiyet olsun 😁
Teşekkür ederim ☺️
❤☘❤☘❤☘☘☘☘☘☘
Hizlisin canım afiyet olsun benim tüm işler duruyorrr üşendim bugün
Aslında pek bnde birsry yapmadım iş konusunda sadece kahvaltı bulaşıkları vs teşekkür ederim
Olsun bende o bile yok
snde başla biyerden
Valla daha bişi yapmadım
Pazar pazar gibi geçmiyor eşim İstanbula gitti kardeşiyle bende 2 yaş sendromlu bebemle vakit geçiriyorum
Allah kolaylık versin
Teskur ederim
411,022 soru
12,371,148 cevap
42,414 kullanıcı