0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından

Kendi evimize geçeceğiz ama dolaplar mahvolmuş bi durumda kiracı olduğu için içleri sağlam ama kapaklar mahvolmuş çizilmeler falan var eşimle boyatmak mı yoksa kapak değişimi mi yapsak diye kararsız kaldık kapak değişimi ve boyama maliyeti ne kadar yakın zamanda yaptıran arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz 

2 Cevaplar

0 oy
(941 puan) tarafından

Boyamayı dolap yapan ustaya yaptıracağız kızlar kendimiz değil bu arada boya kalkma durumu dalan olmaz demiş doğru mudur 

-Reklam-
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Maliyetini bilmiyorum ama boya için önce zımpara yapmak, sonra 2 kat  boya süremek, ardından cila çekmek lazım. Uğraştırır bayağı ama güzel sonuç alırsınız. Kapak değiştirince de fiyat fazla bile olsa zahmetsiz, kısa sürede biter. 

(1,048 puan) tarafından

Kapılar için kolay gelsin şimdiden, içinden çıkarsınız tabiki sadece acele etmeden yapın 🙂 bu şekilde kötü kullanan kiracılara not verme olayı olsa keşke. O zaman herkes düzgün davranırdı.

(941 puan) tarafından

Duvarlar için boyama yaptınız mı peki canım hangi marka daha güzel olur eğer deneyimin varsa 

Çok teşekkür ederim bu arada :)

(1,048 puan) tarafından

Duvarları da kendimiz (eşim ile beraber) boyadık. Çok da iyi oldu. Yurtdışnda olduğum için buradaki ürünlerden aldık. Tr de  hangileri var yada iyidir bilgim yok maalesef. Sadece silinebilir olmasına dikkat edin. 

(941 puan) tarafından

Tamamdır teşekkür ederim canım bizce boyama niyet ettik ama boyacı bi tanıdık bulunca uygun fiyata elimizi vurmak istemedik ben hiç beceremem zaten eşimde yaparım diyor ama ihtimal bile vermiyorum 😂

(1,048 puan) tarafından

😊 Belli olma aslında belki de iyi yapardı. Bizde uygun fiyatlı birini bulma ihtimali yoktu o yüzden kendimiz yaptık. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
6 cevap 262 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (131 puan) tarafından soruldu

411,789 soru

12,396,291 cevap