+3 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (742 puan) tarafından

Bugün sıkıldım valla çocukları alıp deniz havası almak istedim ama baya kalabalıkti ama yinede seviyorum İstanbul'u :))) deniz olan her yer kalp ben eşimle onu hele o deniz kenarındaki villlar Allah'ım gözlerimi alamadım:)) fotoğraf videodan kestiğim için çözünürlüğü kötü olabilir:))

image

7 Cevaplar

+1 oy
(2,705 puan) tarafından

Dünde ben dinliyordum :D

image

-Reklam-
+1 oy
(541 puan) tarafından

Bacı istanbulda fazla gözlerini kapatma Bi bakmışsın çanta cüzdan yok😅🤣

(742 puan) tarafından

Hahaha kız yalnız kapatirmiyim kocam çocuklarım yanimda:)))

(541 puan) tarafından

Tadını çıkar bacı saka yapiyorum😅

(742 puan) tarafından

Valla o an çıkardımda şuan kızım ağlıyor bütün keyfim kaçtı:))

+1 oy
(1,104 puan) tarafından

Canım bu postu görünce beni sene 2019 a götürdün daha evlenmemisim İstanbul'da yaşıyorum annemle bekar bekar son gezmelerim 😂

image

Karaköy iskelede çekmiştim galiba bunu☺️ İstanbul yasayabilene güzel şehir ya. Ben orda doğup büyüdüm ama şimdi küçük bir sehirdeyiz sessizliğe sakinlige çok alıştım oraya geldiğimde şimdi iki gün sonra yaşadığım şehrin sakinliğini arıyorum ama herkes bu sakinliği kaldiramiyor tabi 😅 

Hava da bugün yine güzelmiş iyi yapmışsınız haftaici İstanbul'a kar geliyor diyorlar ☺️😅

(742 puan) tarafından

Sorma kız kar dedilerde birde gittim geldim aman Allahım bir baş ağrısı tuttu:/ bende bekarken eşimle gezerdim şimdi iki çocukla bir turlayip şemsi oasaya girdik çay falan içip çıktık:))

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Deniz havasını bende çok severim bilmiyorum bana bi sakinlik rahatlık veriyor ama denizi görmem çok zor 

(13,230 puan) tarafından

İnşaAllah canım yaa 🥰

He vala o yüzden öyle yerlere gitmemeyi tercih ediyorum günaha girmek istemem en güzeli soğukken gitmek hahha 😇😇

(3,049 puan) tarafından

😘🥰

Kiz burada kaplıca var hiç gittin mi tavsiye ediyor musun 

(13,230 puan) tarafından

Akyazı kuzuluk diyosun galiba canım bekarken gitmiştim ama girmedim😂çünkü herkesin girdiği yere ben giremem mıdem almıyor teyzem girmişti 

(3,049 puan) tarafından

Kiz o sular yenileniyor burda yenilenmiyor mu 😳 

Ya ben ankara Kızılcahamama gitmiştim bekarken o su o kadar iyi geldi ki vücuduma yine gitmek istiyorum bizim gözümüzün önünde suyu boşaltıp temizlediler geri doldurdular genelde öyle oluyor 

(13,230 puan) tarafından

Ayy kız  kadınlar hep bır arada girince mıdem almadı ne bilim giremem öyle 🙂🙂

0 oy
(272 puan) tarafından

Bende egedeyim hiç sahile gitmedim ya hiç sevmiyorum ama boğaz harika

0 oy
(2,715 puan) tarafından

Bu denize o kadar alışmıştım ki taşındıktan sonra beni ilk zorlayan şey denizi görememek olmuştu. Ki ailem de uzakta ama ben o deniz olmayışına alışana kadar bayağı uzun sürdü. Neyseki nehirimiz var en azından 🫣

0 oy
(3,760 puan) tarafından

Ben deniz aşeriyorum galiba ya 

(742 puan) tarafından

Aaa deme kız çok soğuktu donduk 

(3,760 puan) tarafından

Hiç fark etmez ben deniz kokusu aşeriyorum . 3 gündür adamın başını yedim beni Bursa'ya götür ben deniz istiyorum diye . Yemin ederim millet tatlı ister meyve ister adamlar gece açık manav arar benim karı deniz istiyo napayım sırtıma bağlayıp mi gotureyim diye arkadaşlarını ayartti haftaya gitcez inşallah 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 309 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 323 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Neslipep (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 389 göst.