+1 oy
91 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (115 puan) tarafından

Gülüş tasarım yaptıran varmı yada etrafın da yaptırmış olan fiyatlari nasıl aşağı yukarı merak ediyorum

2 Cevaplar

0 oy
(6,284 puan) tarafından

200 bini geciyor lamine . :) ben param oldukca tek tek yaptirim dedim . her ssefere olcu alinip dis kesilecek . cok zor olur dedi sende dayanamazdin sacma olur dedi ya komple agiz ya da en azindan gulerken gizuken disler  9 alt 9 ust asa yukari en azindan 18 dis hadi ilsun 20 dis kaplatsan yinede birtin para 200 olmaz 170 olur.

(6,284 puan) tarafından

benim on  iki disimin yanindaki bir tanesi yamuktu. bir dis icin tel takmam zaten. zirkonyum kaplama yaptirdim . eger kaplama olmassa lamine kaplama yaprak yaptirayim hepsini dedim ama iste vok fazla tutuyordu birden verilmez. ayda bir dis iki dis olsa yaptirirdim bitirirdim bir senede ole dusunmustum ama dis hekimi olmaz dedi 

(115 puan) tarafından

Ohaa diyorum başka da bişey deniyorum ben 50 100 arası bişey düşündüm 

-Reklam-
0 oy
(2,729 puan) tarafından

Çok istiyorum bende onu ama geçen yaz arkadsim 150 bine yaptırmıştı fiyatını duyunca vazgeçtim 

(6,284 puan) tarafından

aynn bende . evimi alt tarafinda dis klinigi var girs kat. dedim hepsini ayni anda yaptirmak butcemi zorlar ayda bir dis iki dis ara ara yaptirsam dedim olmazmi. cik zor olur dedi tek dis icin bile olsa  kesilecek kalip alinacak labaratuara ginderilcek sonra gelecek labaratuardan prova yapilacak sonra tekrar gidecek labaratuara cilasi milasi yapilacak en son tekrar klinige gelecek  yapistirulmasi yapilacak. hepsi ayni anda olmasi hem sana hem bize kolay obur turlu bir disin hallilmasi gitti geldi 10 gunu buluyor

(115 puan) tarafından

Cokmus vall

(115 puan) tarafından

Casperiye bence şöyle yap kenra madem para ayırabiliyorsun bir bir yaptiriyomus gibi para ayır onu altın yap yap köy para değer kaybetmez sonra bozdurup yaptırırsin bır kerede

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ahrese (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.