+18 oy
810 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,682 puan) tarafından

Bence burda ekran görüntüsü almak yasak olsun kimse ekran görüntüsü alamasın benimle hemfikir olan var mı 🤔 bence adminler bu konuya el atmaları lazım 

16 Cevaplar

+10 oy
önce (163,662 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ekran görüntüsünü tamamen engellemek, uygulama geliştiricilerinin doğrudan kontrol edebileceği bir şey değil. Bunun nedeni, ekran görüntüsü alma işleminin işletim sistemi (Android ve iOS) tarafından yönetilmesi ve yalnızca belirli izinlere sahip uygulamaların (örneğin, banka uygulamaları) bunu engelleyebilmesidir.

Google ve Apple, bu tür kısıtlamalara yalnızca güvenlik açısından kritik uygulamalar (örneğin finans, ödeme ve hassas veri içeren uygulamalar) için izin verir. Genel bir uygulamada ekran görüntüsü almayı tamamen engellemek için işletim sistemine müdahale izni gerekir, ancak bu izin yalnızca çok özel durumlarda verilir.

Bu nedenle, ekran görüntüsü almanın engellenmesi şu an için mümkün görünmüyor. Ancak gizliliğin korunması için farklı çözümler üzerinde çalışabiliriz! Önerileriniz varsa bizimle paylaşabilirsiniz. 

önce (4,761 puan) tarafından

Aynısı bende yazdım da yprumlar peş peşe olunca görmedi sanırım

önce (5,138 puan) tarafından
+1

Doğru olanını yapmışsin canısı kalp kalbe karşıymis o zaman ☺️💜

En azından korkarlar alan olmaz

önce (5,138 puan) tarafından

He valla öyle 

önce (7,322 puan) tarafından

Valla ben bi tarif resmi alıyom burdan :angel: başka şey olmaz kitabımda benim8-)

-Reklam-
+5 oy
önce (2,111 puan) tarafından

Bu işlevsellik kazanmak açısından iyi fikir fakat kimi zaman hakaret edenleri şikayet etmek için screenshot önemli.

En iyisi çok samimiyet kurmamak ve burayı günlük olarak kullanmamak.

önce (2,359 puan) tarafından
+1

Aynı şeyi düşündüm bende şimdi ss alınmış olmasa burda çok şikayet edilmesi gereken insanlar var darp yalancı ihbar vs gibi o zaman çok karışır bura ayriten yapmak isteyen her türlü yapar başka telefondan çeker farklı yöntem dener yani çok engellenebilecek bişey olduğunu sanmıyorum oyüzden herkes ona göre hareket etmeli 

önce (2,111 puan) tarafından

Burada uzun süredir varım. Bu ay biraz yoğun girdim genelde aylarca girmem ama şu sıralar hem o bahsettiğiniz nickname ve birkaç kişi daha var son derece aktifleşmiş ve kanalize olmuş gibiler. Çevre edinmişler onlardan da yakında atak bekliyorum. Bu samimiyet iyi değil. Yorumlarını uzaktan okuyunca niyetleri belli.

önce (2,359 puan) tarafından

Ya vallaha haklısınız kim ne nedir kestirmek çok zor ama burası sosyal bir platform zaten çok relax olmamak gerek yani çok çok güvenilir platformlarda bile neler oluyor kaldıki burda olmasın

önce (11,585 puan) tarafından

Ne olmuş ne kaçırdım ben kraliçeye @Gamzeliwampir

önce (2,682 puan) tarafından

@BARBIE kraliçe55 isimli kız bir kaç kişinin resmini ekran görüntüsü almış heryere yayıcam diye tehdit etmiş 

+4 oy
önce (178 puan) tarafından

En iyisi resim atmamak 👍👍

Aynen öyle ben korkuyorum resim atmaya valla 🙄

+3 oy
önce (2,419 puan) tarafından

Aminler mi sjsjsjs 

Keşke ama gogle açık bi sayfa olduğu için olamaz bence:/

Belki bir çözümü vardır canım ya gerçekten çok saçmalaya başladı burda ki bazı insanlar 

önce (2,419 puan) tarafından

İnan çok mutlu olurum ama dediğim gibi herkese açık olduğu için çok zor 

+2 oy
önce (5,708 puan) tarafından

kesinlikle 👍

+2 oy

O zor arkadaşta yazmış Google a açık bi site burası buradan alamayan Google üzerinden bi şekilde her türlü alır

Ne bilm belki çözümü vardı ya yoksa bu şekilde olmaz her önüne gelen saçmalıyor resmen 

İşsiz olan saracak yer arıyor maalesef 

+1 oy
önce (2,198 puan) tarafından

Keşke ama çok zor gibi daha WhatsApp Instagram gibi büyük sosyal medya ağlarında buna çözüm bulunmadı wp ta bi tek profil resimleri alınmıyor diye duymuştum ama durumdaki görseller falan alınıyor yine heralde 

Keşkeç özüm bulunsa yaa

önce (2,198 puan) tarafından

Keşke canım 

+1 oy
önce (4,549 puan) tarafından

Bilemiyorum, bence ekran görüntüsünün alınmasından rahatsız olunacak şeyler buraya atılmamalı, engel gelmesinden ziyade. Sonuçta kişileri tanıyarak seçtiğimiz bir whatsapp grubu değil burası. Her türlü insan olabilir. Temkinli olmalı herkes, bu admini ilgilendirmiyor bana kalırsa.

Kimseye güvenemiyoruz artık o yüzden en ufak bişeyi bile ekran görütünüsü alıp neler yapabileceklerini bilmiyoruz 

önce (4,549 puan) tarafından

Çayını, kahvesini, yemeğini vs atıyorlar yeterli. Kişisel bilgi ve resimlerini atmamalı insanlar. Ben de yıllardır buradayım 1 sefer 10dklığına attım o kadar. Yeter de artar :D onu da alan alsın gizlim saklım yok. 

0 oy
önce (7,132 puan) tarafından

Google açık bir sayfa sanmıyorum dediğin mümkün olsun bunun yerine yapılacak şey basit sonucu kötü olabilecek resimler atmasın kimse çözüm bu kadar basit aslında 

önce (359 puan) tarafından

İnsaAllah canım valla WhatsApp da resim paylaşmaya korkar olduk çünkü hiç masum değil şimdi çok kolay bir şekilde fake hesap acabiliyorsun 

önce (3,845 puan) tarafından

Rabbim iyilerle karşılaştırsın canım. Bizde eşimle uzun zamandır sosyal medya da kullanmıyoruz çocuğumuzu hiç bir yerde paylaşmıyoruz. Kendimizi de paylaşmıyoruz zaten profillerimizde bile yüzümüz yok. Özellikle bebeklere çocuklara benimde için gidiyor

Amin canım benim eşim zaten resim paylaşmayı sevmez bir kere beni paylaşmıştı şaşırmıştım özel günler de dahil hayatta paylaşmaz herkesin özeli olmalı benim de özelim sizlersiniz neden millete sergileyim der ben çok nadir paylaşırım ama WhatsApp da artık orda da paylasmiyorum hem nazardan dolayı hem de ortalık berbat 

önce (3,845 puan) tarafından

Maşallah eşine ne güzel düşünceli Rabbim muhabbetinizi arttırsın 🩷🩷

Amin canım cümlemizinkini 

0 oy
önce (4,356 puan) tarafından

Sanmıyorum öyle birşey olmaz, google açık bir site üye olmadan bile girebiliyoruz. En iyisi kişisel fotoğraf atılmak yasaklansin. 

Aynen canım artık kimseye güven olmuyor o kızdan hiç beklemezdim bunu 

Açıkça bende beklemiyordum kendi fotoğrafını sürekli paylaşıyordu ama istemesi garibime geliyordu, hatta ona bu konuda yorum yapanlar oldu fesatsiniz demisti. 

Sapık mı nedir anlamadım ben yani 

Olabilir sapık kadınlarda var. 

0 oy
önce (1,425 puan) tarafından

Bir zahmet ailenizi veya kendinizi de atmayın. Var öyleleri evlerini, ellerini, çocuklarını paylaşanlar... İki ilgi çekmek uğruna başkasına fotomuzu gösteriyorsunuz

Ellerini atabilir kahve içiyorsa atabilir bunda ne gibi kötülük yapabilirler ki 

önce (1,425 puan) tarafından

Onu demiyorum. Apaçık kendiyle ailesini atanları diyorum

0 oy
önce (15,829 puan) tarafından

Fotoğraf paylaşmak yasak olsun daha iyi. Ben bazen alıyorum ekran görüntüsü. Yemek tarifi oluyor, cilt bakımı yada saç bakımı ile ile alakalı öneri verenler oluyor. İlaç tavsiye edenler oluyor. Onlarin ekran görüntüsünü aliyorum hep. 

0 oy
önce (847 puan) tarafından

Hayır yasak olmasın, olmamalı. Çoğu zaman ss alırım ben de burda. Bir şeyler aklımda kalsın diye. En kötüsü dün biri saçlarının nasıl uzadığı ile ilgili bir tarif vermiş. Onu ss aldım mesela. 

önce (5,051 puan) tarafından

😂😂😂😂 Yaaaa buna Niue bu kadar güldüm ben 

0 oy

Buna bir çözüm bulabileceklerini zannetmiyorum o yüzden birşeyler paylasirken iki kere düşünmek lazım 

0 oy
önce (318 puan) tarafından

Her yeni gelene kaydolurken ve kaydolduktan sonra uygulama yönetimi tarafından sıkı sıkı uyarılar yapılmalı bence mesela editorler bu işi yapabilir 

Aynen uyarılar şart 

0 oy
önce (13,460 puan) tarafından

burda dönen olayları görünce ben çok salakmışım diyorum kendime ya

Evet seni görüyordum kraliçe ile güzel güzel konuşuyordunuz postlar da felan 🙄 ama insan bilemiyor tabi 

önce (13,460 puan) tarafından

özelden hiç konuşmadım, postlarda anca canım cicim işte. saçma geliyor böyle şeyler bi insan niye yapar

önce (223 puan) tarafından

Ne oldu ki O kişiyi bende biliyorum ama hiç sohbet falan etmedik 

Canım postlara bak anlarsın sabahtan beri çok post açıldı 

önce (223 puan) tarafından

Valla daha şimdi görüyorum ama bı bakayım bakam 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 812 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 483 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 661 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,117 soru

12,374,548 cevap

42,720 kullanıcı

Kategoriler

...