+1 oy
145 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından
Eşime özel bir şey almak istiyorum arkadaşlar doğum gününe daha çok var hediye işlerinden de pek anlamam 6 yıllık evliyim ayrıca evlilik yıldönümümüz de yaklaşıyor hiç hediye almadım artık değişiklik için bir adım atmak istiyorum eski kullanıcıyım şifremi unuttum giremiyorum yeni hesap açtım mecbur

6 Cevaplar

0 oy
önce (4,255 puan) tarafından

Bizim de yaklaşıyor ve benim de aklımda bir şey yok ..Her şey aldık yeni bir şey gelmiyor aklıma....

-Reklam-
0 oy
önce (3,525 puan) tarafından

Valla benim cancağızım biz evliyiz sevgili değiliz dediği icin kutlamıyoruz 😁sende ihtiyacı olan bişey alabilirsin illa bilirsin 

0 oy
önce (1,946 puan) tarafından

6 Şubat'ta onun kucağına oğlunu vericem hayırlısıyla sağlıkla inşallah bundan başka en güzel hediye ne olabilir ona saysın o bana alsın 😂

0 oy
önce (2,490 puan) tarafından

Benim kocam çakmak çakı tesbih hastasıdır . Kac çeşit koleksiyonu var . Her özel günde birini alıyorum ben . Mesela geçen dogumgununde bilmem ne taşından bı tesbih istiyodu pahalı bisey alcam alcam deyip duruyodu ben gittim ondan önce aldım havalara uçtu. Seninki inde varsa değişik merak ettiği şeyler alabilirsin

0 oy
önce (359 puan) tarafından

Bu hediye konusunda bende çok zorlanıyorum bana göre kadına hediye almak daha kolay çeşit çok erkeğe çeşit az

0 oy
önce (356 puan) tarafından

14 şubat kutlamıyoruz biz saçma geliyor ama evlilik yıl dönümü kutlarız

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
13 cevap 192 göst.
+1 oy
33 cevap 720 göst.
12 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 597 göst.
27 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,048 puan) tarafından soruldu

411,167 soru

12,376,574 cevap

42,861 kullanıcı

Kategoriler

...