+1 oy
503 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Ellerim kış ay'ı boyunca perişan oluyor evde birkaç krem var ancak hiç biri fayda etmedi önerebileceğiniz birşey var mı kullanıp memnun kaldığınız google üzerinden fotoğraf bulup örnek olarak

image

ekledim buna benziyor elimdeki çatlaklar da 

25 Cevaplar

+1 oy
önce (785 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

https://ty.gl/rjioouswuvkds

Kesinlikle bu. Benim de cildim çok kurulur ve eldivenler iyice mahvediyor. Bunu gerektirir sürüp yatıyorum sabaha bebek gibi. 

önce (1,205 puan) tarafından

Kısa sürede faydası oluyo mu ellerim çok acıyo artık bir an önce geçsin istiyorum ☹

Kesinlikle en hızlı dönüş alabileceğin kremlerden biri. Bilirim kaşınır yanar. 

Evet zor uyuyorum bazen o kuruluğu kaşıntıyı hissettikce inşallah benimkide kısa sürede geçer bende bir deneyeyim bu kremi 

İnşallah kuzum. İnternetten beklemeyeyim dersen gratislerde falan da var 

önce (680 puan) tarafından
+1

Zederma hem yerli hemde harika ben eczaneden tesadüfen aldım bayıldımm

önce (166 puan) tarafından

Evet bu marka iyi ben egzama için bu markayı kullandım direk geçirdi 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,037 puan) tarafından

image

Gratisten tesadüf almış eşim ellerim berbat haldeydi bu çok çok iyi geldi şuanda tertemiz oldu elimin üstü

Hassas ciltlerde mi yanma yapıyor benim krem konusunda hiç bilgim yok o yüzden buraya sormak istedim 

Yani bilmiyorum kuzum benim eller çok kötüydü 2.kullanımda çok iyi geldi bana 

Benimkiler de perişan artık catlamayi bırak ortadan yariliyor resmen kanıyo acıyo sonrada 

Aynen sanki bıçakla kesilmiş gibiydi elim benim de geçsin biran önce canım inşallah

İnşallah teşekkür ederim 

+1 oy
önce (1,110 puan) tarafından

Canm bs

image

k ben bir haftadır sera da annem e yardım ediyorum soğuk su felan derken böle çatlıyor vazelin sürüyorum yumuşuyor.

Vazelin bende kullanıyorum ancak hiç fayda etmiyo ne yazık ki kuruyunca eski haline geri dönüyor bu yıla kadar bu kadar çok olmamıştı perişan oldu artık acıdan bi hal oldu ellerim 😕

önce (1,110 puan) tarafından

Yağlı Kremler iyi geliyo cnm arko krem vazelin başka dönemedim.

+1 oy
önce (5,302 puan) tarafından

Zeytinyağı ve şekeri karşıtır ellerine sür ve hastane eldiveni tak iki saat öyle kalsın sonra çıkar sil krem sür 1-2 hafta boyunca öyle yapmaya devam et inşallah sonucu görürsün benim ellerim de 10 yıl önce aynen öyledi yaptıkça ellerim eski nemine geri kavuştu umarım seninki de geçer 

Benim her yıl kış ayında oluyordu da bu yıl daha da fazla oldu bende şaşırdım ne yapsam geçmedi bir de çok acıyo artık son çareyi buraya sormakta buldum 😕

önce (5,302 puan) tarafından

Seni çok çok iyi anlıyorum vallahi zor bir durum ama dediğimi yap Allah'ın izniyle rahatlarsın inşallah 

+1 oy
önce (4,788 puan) tarafından

Doktora gittin mi şeker hastalığı da buna sebep olabiliyor 

Ama yalnızca kış aylarında oluyor şekerim yok bu arada 

önce (4,788 puan) tarafından

Dedeminde öyleydi şeker çıktı canım ondan sordum Aloe Vera bulabilirsen onu kes içindeki sıvıyı ellerine sür dedeme iyi geliyordu 

+1 oy

Zederma dene memnun kalacaksın yüzde 99

Hemde Türkiye markası hemde çok memnun kaldım çok ürün denedim ama bunun nemlendiricisi harika

Hangisini alırım bilemedim eczanede de satarlar mi onu 

+1

Ben eczaneden aldım ama pahalı aslinda

+1 oy
önce (3,577 puan) tarafından

image

Pamuk gibi yapıyo, dene istersen

Vazelin var ancak hiç etki etmedi bende 

+1 oy
önce (1,627 puan) tarafından

Benimde hep böyle oluyor ersağ el bakım losyonu topladı 

+1 oy
önce (4,382 puan) tarafından

Gliserin kesinlikle kremden daha güzel yapıyor 

+1 oy
önce (51,903 puan) tarafından

bulasigi eldivenle yika 

arko zeytinyagli olan iyi geliyo sürekli sür

+1 oy
önce (401 puan) tarafından

Ciree aseptine boykot mu bilmiyorum ama önceden kullanırdım bebek gibi yapıyor eli

Birde çok kötü olduğu zaman elim için doktora gitmiştim. Bulaşık deterjanı sarı olanlardan kullanma imkanın varsa doğal temiz içerikli yoksa eski tip yeşillerden kullan demişti

Ama yaz kış aynısını kullanıyorum tek kış aylarında böyle oluyor deterjanla ilgisi yoktur diye düşündüm bende 

Ama kışın ayrı bi soğukluk ve kuruluk oluyor ya canım öyle düşün. Çatlamış elin iyileşmesini de illa ki geciktiriyordur kimyasal

Dogru soyluyorsun boyle dusunmemistim

+1 oy
önce (1,449 puan) tarafından

Bir cilt bakımı uzmanı olarak nivea mavi kutu kremini kullanmanızı tavsiye ederim

+1 oy
önce (14,517 puan) tarafından

Canım gorumcemin elleri resmen catlayip kanardi, gece vazelin sürerdi ama bolca. Bicik bicik olacak sekilde.

Ustune de eldiven takardı. 

Sabaha yumuşacık kalkardi

Her gün sürüyorum artık o da etki etmiyo bende 

+1 oy
önce (318 puan) tarafından

Vazelin sürün strecleyin ellerinizi mutlaka sonuc göreceksiniz

Vazelin her gün kullanıyorum önceden biraz da olsa geçerdi şimdi fayda etmiyo

+1 oy
önce (134 puan) tarafından

Benimde aynı oluyor her kış soğuk sudan oluyor  vazelin iyi geliyor ama ben sevmiyorum  nemlendirici krem iyi geliyor neutrogena  dene istersen 

İkiside var işe yaramadı bende ama 

+1 oy
önce (18 puan) tarafından

Her kıs ellerim çatlar ve şızlardi. Minik minik kan gelirdi hatta. Ben çareyi tesadüfen sabunda buldum ellerimi yıkarken sıvı sabun yerine kalip sabun kullanıyorum. Sıvı sabun kışın ellerimi mahvediyor. Kesinlikle tavsiyem kalıp sabun kullanın farkı görün. 2 yıldır ellerim hiç catlamiyor kışları 

İİlk kez duydum bunu tek kış ayında olunca sabunla falan ilgisi olduğunu düşünmemiştim 

önce (18 puan) tarafından
+1

Dene Bi canm

+1 oy
önce (2,759 puan) tarafından

Canım ellerine vazelin sür ve hastane eldiveni giyip uyu. Birkaç gün düzenli yaparsan farklı net görürsün. Eldiven çıkmasın diye siyah saç tokası tak bileğine. Tokası sıkı değil böyle bileğimizi normal geçirme tarzında tak

Vazelin sürüyorum hep ama önceki gibi faydası olmuyo bende 

önce (2,759 puan) tarafından
+1

Eldiven giy muhakkak kremi sürünce. Birde gün içerisinde başka bir el kremini devamlı kullan

+1 oy
önce (1,629 puan) tarafından

image

Bu krem turkiyede de var günlük kullanın ve dışarı çıkarken mutlaka sürün ellerinizi ani soguktan ani sıcaktan soğuyunca bulasik eldiveni kullanın mutfakta

Bulaşık yıkarken dikkat etmem lazım sanırım bundan sonra 

+1 oy
önce (616 puan) tarafından

Ay ben pandemi zamanı doğumdan kalan lansinoh un göğüs ucu kremini sürmüştüm ellerime o kadar iyi gelmişti ki anlatamam  :)

Oni hiç denemedim de evdeki nemlendirici krem vazelin vs kullanmıştım onlarda fayda etmiyo artık 

önce (616 puan) tarafından

Gece yatarken varsa kantaron yağı yoksa zeytinyağı sürüp elinize eldiven geçirip yatın o da iyi geliyor.

+1 oy
önce (795 puan) tarafından

Hakiki orjinal kantaron yağı valla tek geçerim onu harika bisey

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
+1 oy
1 cevap 36 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
19 cevap 266 göst.