Ellerim kış ay'ı boyunca perişan oluyor evde birkaç krem var ancak hiç biri fayda etmedi önerebileceğiniz birşey var mı kullanıp memnun kaldığınız google üzerinden fotoğraf bulup örnek olarak
ekledim buna benziyor elimdeki çatlaklar da
https://ty.gl/rjioouswuvkds
Kesinlikle bu. Benim de cildim çok kurulur ve eldivenler iyice mahvediyor. Bunu gerektirir sürüp yatıyorum sabaha bebek gibi.
Kesinlikle en hızlı dönüş alabileceğin kremlerden biri. Bilirim kaşınır yanar.
Evet zor uyuyorum bazen o kuruluğu kaşıntıyı hissettikce inşallah benimkide kısa sürede geçer bende bir deneyeyim bu kremi
İnşallah kuzum. İnternetten beklemeyeyim dersen gratislerde falan da var
Zederma hem yerli hemde harika ben eczaneden tesadüfen aldım bayıldımm
Evet bu marka iyi ben egzama için bu markayı kullandım direk geçirdi
Gratisten tesadüf almış eşim ellerim berbat haldeydi bu çok çok iyi geldi şuanda tertemiz oldu elimin üstü
Ben bu marka beğenmiyorum yakıyor sanki biraz kimyasalı fazla
Bende yakma hiç yapmadı
Ben çok hassas cildim hemen etkileniyorum o yüzden zedermayı beğendim süper
Bu bende etki etmedi papatyalisida
Hassas ciltlerde mi yanma yapıyor benim krem konusunda hiç bilgim yok o yüzden buraya sormak istedim
Yani bilmiyorum kuzum benim eller çok kötüydü 2.kullanımda çok iyi geldi bana
Benimkiler de perişan artık catlamayi bırak ortadan yariliyor resmen kanıyo acıyo sonrada
Aynen sanki bıçakla kesilmiş gibiydi elim benim de geçsin biran önce canım inşallah
İnşallah teşekkür ederim
Canm bs
k ben bir haftadır sera da annem e yardım ediyorum soğuk su felan derken böle çatlıyor vazelin sürüyorum yumuşuyor.
Vazelin bende kullanıyorum ancak hiç fayda etmiyo ne yazık ki kuruyunca eski haline geri dönüyor bu yıla kadar bu kadar çok olmamıştı perişan oldu artık acıdan bi hal oldu ellerim 😕
Yağlı Kremler iyi geliyo cnm arko krem vazelin başka dönemedim.
Zeytinyağı ve şekeri karşıtır ellerine sür ve hastane eldiveni tak iki saat öyle kalsın sonra çıkar sil krem sür 1-2 hafta boyunca öyle yapmaya devam et inşallah sonucu görürsün benim ellerim de 10 yıl önce aynen öyledi yaptıkça ellerim eski nemine geri kavuştu umarım seninki de geçer
Benim her yıl kış ayında oluyordu da bu yıl daha da fazla oldu bende şaşırdım ne yapsam geçmedi bir de çok acıyo artık son çareyi buraya sormakta buldum 😕
Seni çok çok iyi anlıyorum vallahi zor bir durum ama dediğimi yap Allah'ın izniyle rahatlarsın inşallah
Doktora gittin mi şeker hastalığı da buna sebep olabiliyor
Ama yalnızca kış aylarında oluyor şekerim yok bu arada
Dedeminde öyleydi şeker çıktı canım ondan sordum Aloe Vera bulabilirsen onu kes içindeki sıvıyı ellerine sür dedeme iyi geliyordu
Zederma dene memnun kalacaksın yüzde 99
Hemde Türkiye markası hemde çok memnun kaldım çok ürün denedim ama bunun nemlendiricisi harika
Hangisini alırım bilemedim eczanede de satarlar mi onu
Ben eczaneden aldım ama pahalı aslinda
Pamuk gibi yapıyo, dene istersen
Vazelin var ancak hiç etki etmedi bende
Benimde hep böyle oluyor ersağ el bakım losyonu topladı
Gliserin kesinlikle kremden daha güzel yapıyor
bulasigi eldivenle yika
arko zeytinyagli olan iyi geliyo sürekli sür
Ciree aseptine boykot mu bilmiyorum ama önceden kullanırdım bebek gibi yapıyor eli
Birde çok kötü olduğu zaman elim için doktora gitmiştim. Bulaşık deterjanı sarı olanlardan kullanma imkanın varsa doğal temiz içerikli yoksa eski tip yeşillerden kullan demişti
Ama yaz kış aynısını kullanıyorum tek kış aylarında böyle oluyor deterjanla ilgisi yoktur diye düşündüm bende
Ama kışın ayrı bi soğukluk ve kuruluk oluyor ya canım öyle düşün. Çatlamış elin iyileşmesini de illa ki geciktiriyordur kimyasal
Dogru soyluyorsun boyle dusunmemistim
Bir cilt bakımı uzmanı olarak nivea mavi kutu kremini kullanmanızı tavsiye ederim
Canım gorumcemin elleri resmen catlayip kanardi, gece vazelin sürerdi ama bolca. Bicik bicik olacak sekilde.
Ustune de eldiven takardı.
Sabaha yumuşacık kalkardi
Her gün sürüyorum artık o da etki etmiyo bende
Vazelin sürün strecleyin ellerinizi mutlaka sonuc göreceksiniz
Vazelin her gün kullanıyorum önceden biraz da olsa geçerdi şimdi fayda etmiyo
Benimde aynı oluyor her kış soğuk sudan oluyor vazelin iyi geliyor ama ben sevmiyorum nemlendirici krem iyi geliyor neutrogena dene istersen
İkiside var işe yaramadı bende ama
Her kıs ellerim çatlar ve şızlardi. Minik minik kan gelirdi hatta. Ben çareyi tesadüfen sabunda buldum ellerimi yıkarken sıvı sabun yerine kalip sabun kullanıyorum. Sıvı sabun kışın ellerimi mahvediyor. Kesinlikle tavsiyem kalıp sabun kullanın farkı görün. 2 yıldır ellerim hiç catlamiyor kışları
İİlk kez duydum bunu tek kış ayında olunca sabunla falan ilgisi olduğunu düşünmemiştim
Dene Bi canm
Canım ellerine vazelin sür ve hastane eldiveni giyip uyu. Birkaç gün düzenli yaparsan farklı net görürsün. Eldiven çıkmasın diye siyah saç tokası tak bileğine. Tokası sıkı değil böyle bileğimizi normal geçirme tarzında tak
Vazelin sürüyorum hep ama önceki gibi faydası olmuyo bende
Eldiven giy muhakkak kremi sürünce. Birde gün içerisinde başka bir el kremini devamlı kullan
Bu krem turkiyede de var günlük kullanın ve dışarı çıkarken mutlaka sürün ellerinizi ani soguktan ani sıcaktan soğuyunca bulasik eldiveni kullanın mutfakta
Bulaşık yıkarken dikkat etmem lazım sanırım bundan sonra
Ay ben pandemi zamanı doğumdan kalan lansinoh un göğüs ucu kremini sürmüştüm ellerime o kadar iyi gelmişti ki anlatamam :)
Oni hiç denemedim de evdeki nemlendirici krem vazelin vs kullanmıştım onlarda fayda etmiyo artık
Gece yatarken varsa kantaron yağı yoksa zeytinyağı sürüp elinize eldiven geçirip yatın o da iyi geliyor.
Hakiki orjinal kantaron yağı valla tek geçerim onu harika bisey
411,299 soru
12,381,315 cevap
43,216 kullanıcı