Ellerim kış ay'ı boyunca perişan oluyor evde birkaç krem var ancak hiç biri fayda etmedi önerebileceğiniz birşey var mı kullanıp memnun kaldığınız google üzerinden fotoğraf bulup örnek olarak
ekledim buna benziyor elimdeki çatlaklar da
Ellerini sıvı sabunla mi yıkıyorsun canim ?
Evet ondan dolayı mı oluyordur tek kış aylarında olduğu için ondan dolayı olduğunu düşünmedim hiç
Evet ondan benim de öyleydi ne kremler sürdüm geçmedi berbat oldu sadece kışın oluyor benim de en sabunu değiştim çok şükür geçti
Hangi sabunu kullaniyosun şimdi
Normal kalıp sabun
Benim ellerim de her kış olur hatta fazla suya girdiğinde bile böyle oluyor kanıyor yarılıyor. Doktora gitmiştim dayanamadığım için, doktorda mavi hametan krem yazmıştı. Kupkuru elime direk süremedim farklı bir yapısı olduğu için. Önce zeytinyağlı günlük nemlendirici krem sürüp onun üstüne mavi hametan kremi sürüyorum bütün kış boyu. Sürmeden yatarsam ertesi güne daha berbat oluyor o yüzden her akşam yatmadan önce mutlaka sürüyorum. Ellerim yumuş yumuş oluyor. Hiç çatlak sorunum olmuyor. Sana da tavsiye ederim
Benimde bi ara böyle olmuştu yara kremi aldım onunla geçti MADEFİX ismi
Kısa sürede etki gösterdi mi
Evet şiddetle tavsiye ediyorum ellerim yara olmuştu geçti dahada çıkmadı göğüs yarası için almıştı eşim bana bunu
Teşekkür ederim ❤
Rica ederim şifa olsun ♥️
Ben dermovate diye bı krem var onu kullanıyorum tavsiye ederim
Teşekkür ederim ❣
Gece uyumadan once vaselin sur ustune pudrasiz eldiven giy 1 hafta duzenli yap eser kalmaz valla
Vazelinde işe yaramiyo bende artık 😕
411,920 soru
12,400,310 cevap
44,399 kullanıcı