Kızlar iyi akşamlar kusura bakmayın kafama çok takılıyor ben şuan adetliyim spiral takılayım mı başka korunma yöntemi yok çünkü benim için korkuyorum çok da napıcam şaştım kaldım(()))
Ben şu bebeyi dogurayim deri altına kola takılan dan istiyorum
Kac ayliksin canim inşallah sağsalim dogurursun o nasıl birsey canim ücretli heralde
Daha yeni 2 aylık hamileyim devlet karşılamıyor malesef en son sorduğumda 10 bindi ücreti
Çökmüş ya
Kız bende ondan takılalım eşin fiyatını duyunca çocuk yaparım daha iyi bu ne çüş demişti bu arada fiyatı 13 bindi sigorta karşılamıyo
Taktir ama ona da güvenme.. onla hamile kaldm ben
@❤️İsmiAŞK❤️ yok askim ona gitmedim hiç,hale kayirandi bizim doktorumuz.
Valla gülüm benim hayatta sansim yoktur,yerliyerinde duran spiralle hamile de kalirkm ben
Bende spiral ile hamileyim kaymamış 32 haftalık hapta içiyordum üstüne:) spiralin ipi gözükmüyor diye alamadılar bebeğim spiral yan yana
Hem hap hem spirale rağmen maşallah bayağı inatçı bir bebek geliyor desene ❤️
Geliyor inşallah sağlıkla kucağına alırım spiral zarar vermeden 32 haftalık oldum
Hale Kayıran küçük oğlumda sezeryanımı yapmıştı çok memnun kalmıştım eğer Bi daha hamile kalırsam dr Hale ye gidicem
Kızlarrrrrrrrrr
Spiral + geri çekilme ile hamile kalan ben 🤪😂😕
Allahım sen bana yardım et abla adetli zor olur mu bide senin kaymış mı
Adetli daha kolay olur orası kaygan olduğu için dr bana öyle demişti
Evet cnm kaymış benimki
İlk ayda mı abla ağır felan mı mesela bide afedersiniz de utanarak söylüyorum ilişki esnasında eş üstünde ağırlık yaparsa kayma ihtimali var mı 🙈🙈🙈
Bir yıl olmuştu hemen hemen cnm ben taktıralı nasıl kaydı hiç bi fikrim yok
Sağolun abla sağsalim dogurursun inşallah
........................:(((((
Neden hiç yazan olmadı bana 😌😌😌😌
Etrafımda taktiranlar var kimine yaramıyor adetin sonuna doğru taktirabirsin rahim ağzı açık olduğu için dağa rahat olur
İnşallah bana yarar sağolun
Git taktır kız neyine korkuyosun. Ama tek başına ona güvenme ekstradan başka bir yöntem daha deneyin
25 abla iki cocuk
O zaman kesin taktır hamile kalırsın ben geri çekilmeyle 3. Bebeği doğurdum
Allah korusun Rabbim isteyenlere nasip etsin Amin abla çok sağol bilgilerin için
Kesinlikle taktır. Sende sağol canım
İnşallah ablacım
Bende de var bı yildir lekenme hergun var adet donemei 15 gün sürüyor onun dışında ağır kaldıramıyorsun takarken benim çok zordu ağlayarak eve geldim iki gün oturamadim ama çevremde takan Hersek sinek ısırığı der benim niye öyle zordu anlamadım 🤔 ama oda kayıyor iki üç yöntem aynı anda uygulamak gerekiyor eğer kesin çocuk istemiyirsaniniz
Siz ayriyeten ne koruma kullanıyorsunuz veya adetsiz mi taktırdınız
Spiral+geri cekilme yok adetliyken taktırdım ikinci günde
İnşallah bana iyi gelir çokk amiinn
Canım ağırlık tan falan kaynmyor öncelikle 3 yıl korudu beni çıkardım çocuk istiyorum diye takan doktor düzgün takmadıysa kayiyormus yada vücuduna yaramadiysa kayıyor eşin hiç bir şekilde hissetmiyor kaymadigi sürece yani hiç bir şeye engel olmuyor adetliyken daha kolay takılıyor çünkü rahim büyüyüp açılıyor fazla can yanmiyor 5 saniye sürüyor adet sancısı gibi bir sancı oluyor
Canım korkulacak bir şey yok 5 saniye sürüyor adet sancısı gibi bir şey yani hemen bitiyor takmasida kolay
Amin canımm Allah razı olsun
Takılırken mi sancı oluyo canımm
Takılırken bir sancı oluyor oda 5 saniye
Sağolunnn
411,655 soru
12,392,582 cevap
43,890 kullanıcı