+2 oy
308 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (52 puan) tarafından

Kızlar e bebek indirimi başladı mı?Neler aldınız 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (2,374 puan) tarafından

Bana çokta uygun gelmedi açıkcası bir kaç ay önce çok çok Uygun'a aldığım şeyler oldu aman aman bir indirim yok bence bindirip indirmişler gibi sanki 

önce (52 puan) tarafından

Ayy çok iyi vallahi daha 11.hafta da olduğum için ağırdan almaya çalışıyorum da uygun birseyler olursa da almak istiyorum zaten giyecekleri kaç gün 

Başla vallaha bende o haftada başladım millet delimisin erken diye dalga geçti ama herşey okadar Uygun'a geldi ki şimdi olsa yarısını bile alamazmısım şimdi o dalga geçenler benim aldıklarım yarısını bile alamadı indirim bekledim buldukça da aldım vallaha iyikide almışım 

Tabi ki bende öyle düşünüyorum eşimde toplu alalim frlan der ama hepsi aynı anda pahalıya gelicek şimdi gördüğüm uygun şeyleri alıyorum bende 12+3 de doktora gidecem ondan sonra daha çok rahatlarım Allahin izniyle 

İnşallah özele gıdıyorsanız bebekte uygunsa cinsiyette belli olur benim 12 hafta belli olmuştu ama ben yine de unisex qldım hep yine gebelik olursa diye 

Devlet hastanesine gidiyorum aslında ama arada sırada da özele gitmeyi düşünüyorum bende genelde unisex alırım ama bazi şeyler de bebegin kendine ait  olsun diye cinsiyete göre almak istiyorum  

-Reklam-
+1 oy
önce (208 puan) tarafından

civil bana daha uygun geldi geçen gün gittim

Aslında daha 11. Haftadayim özele gidip 12. Haftada felan.cinsiyetini öğrenip ona göre birseyler alirim diyordum.Sanirim çoktan kendimi kaybettim🤣🤣

aynı ben ama bekle ben özelde bile 16. haftada net öğrendim göstermedi kendisini 

hayırla afiyetle vaktinde kucağına alırsın inşallah bebeğini ❣️

Amin amin inşallah  4 sene bekledim heyecandan kendime yeniliyorum 🥹 bir doktor var bizim burda o çok erken söylüyor cinsiyeti 10. Haftada bile kesin söylediği oluyo bir umut benimki de 

hakkında hayırlısı olsun çok sevindim senin adına 😍

Cok teşekkür ederim Allah razı olsun💕

+1 oy
önce (422 puan) tarafından

Artık mağazalara dünya para vermiyorum karşıya geçtikçe bakırköy sosyete pazarına gidiyorum dünya kıyafet alıp dönüyorum hem uygun hem kaliteli hemde mağazaya verdiğim parayla oradan kaç parça alıyorum. Ama e bebek ürünlerini seviyorum kalite açısından :)

Bizim burda da sosyeti pazarı var bende oraları yoklayim bi 🤣

Yokla yokla :) 

önce (292 puan) tarafından

Ben bakırköy pazarında bebek kıyafeti bulamadım doğru düzgün.. Çocuk kıyafeti var biraz onlarda mağazalarda yarışıyo.. Ben mi bulamadım acaba

Vallah orada yok yok nasıl bulamadın bilemiyorum geçen bile bebek kıyafetleri çocuk kıyafetleri o kadar çeşit çeşitti ki bayıldım :) 

+1 oy
önce (377 puan) tarafından

Ben genel de lcw den ya da civilden alıyorum civile de uzun zamandır gitmiyorum lcw online sitesinde indirimler oluyor daha uyguna geliyor e bebeğe de hiç bakmadım 

Bende genel olarak lcw bakıyorum kod la falan alınırsa takımlar uygun geliyo amacım indirimlerden yararlanmak 

önce (377 puan) tarafından

Ben daha önceden mağzadan alıyordum online de ucuz olduğunu sonradan öğrendim 800 TL botu 300 TL ye almıştım şimdi de bitmediyse %30 indirim var diyordu 

Cok iyi vallahi.Hayirli olsun

+1 oy
önce (918 puan) tarafından

E bebek değil de LCW online de ara ara özellikle bahar aylarında aşırı indirim oluyor ben iki çocuğuma 14 takım aldım 4500 tl ye çoğu takım 250 tl ue geldi 700 tl olan takımlar 450 ye düştü az önce baktım pijama takımları 279 tl ye düşmüş sezonda 400 tl ydi yenidoğan takımlarında da indirim oluyor hatta geçen gün bi yakınımız için yenidoğan hastane çıkışı aldım 5 parça 300 tl ye geldi LCW ürünlerini ben çok beğeniyorum kolay kolay solma olmuyor çekme zaten hiç olmuyor yıka yıka giydir bi LCW online bak bence e bebek pahalı bence gerek yok indirimi bile pahalı 

Kendim de sürekli lcw den alıyorum ürünler gercekten güzel almışken açıkçası yenidegondan 6 9 aya kadar 5 6 parça şeklinde almayı düşünüyorum hazir olsun diye ağırlık olarak lcw den alacak gibiyim 

+1 oy
önce (918 puan) tarafından

image

image

Bak senin için özellikle baktım bazı ürünler aşırı uygun fiyata denk geliyor böyle kupon veriyor şu ** 1500 tl üzerine yüzde 35 indirim var baya karlı oluyor 

Ayy çok teşekkür ederim fiyatlar da çok uygun düşüyor gercekten .Cinsiyeti belli olsun inşallah mağazadan bakar uygulamadan alırım 

+1 oy
önce (101 puan) tarafından

E bebek geçen ay daha uygundu mesela 3 tekerlekli bisiklet 6 binden 3.600'e düşmüştü hemen almıştım ama şimdi sözde indirimli 4700 olmuş. Oysaki ben önceki ay daha indirimli almıştım. Yada oyuncak diyelim 1 alana ikincisi bedava vardı bende 100 liraya yapboz ve 5 parmak aldım ama şimdi daha pahalı. Aynı şekilde kıyafette geçen ay daha uygundu. Ben sürekli takip ediyorum neyin ne kadar olduğunu çok iyi biliyorum ve bu ay bişey alınmaz bide mağazaya gitmek daha iyi bazen baya indirimli ürünler oluyor 

Sözde indirim var o zamn .en iyisi mağazaya gitmek dediğiniz gibi bi bakarım uygun birsey görürsem alırım ara ara da gider bakarım 

+1 oy
önce (1,594 puan) tarafından

Ben eylulde yaklasik 50 ayri urunu bunun icinde tulum mont ikili takimlar elbiseler var.  3000 mi ne almistim. Indirim gorunce toplu alisveris yaptim. Ama yenidoganlari az giyebiliyor ben kuculdukcd indirimden bakmaya devam ettim. Lcw civil e bebek ara ara fiyatlara bakim cogu aklinizda kalor zaten  indirim donemi de kontrol edersinjz tekrar ordan ne kadarlik bir indirim olmus butcenize uyuyoraa alirsiniz ben genelde oyle yapiyorum

Aa çok iyi vallahi güle güle kullanın bulanti dönemini anlatıyorum inşallah 3.ay bitsin daha iyi takip etmeye basliycam bende 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,026 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,506 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.
13 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ptrck (934 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,960 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...