+2 oy
417 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (398 puan) tarafından

Dün eşimle tartıştık ve konu biraz uzadı. Dün gece tartışmadan bağırmadan içimde kalan herşeyi ama her şeyi anlattım. Abartısız yarım saat konuştum yüzüne bakmadan. Sonra uyudum. Sabah kalktı ben çocukla ilgilenirken yatağı topladı. Salonu süpürdü. Geçti mutfağa yemek yaptı. Sabah bulaşık Mak. çalıştırmıştım onu yerleştirmiş. Çay demlemiş. Masayı da hazırladı bana da yemek koydu ama süreç içerisinde hiç birbirimizle konuşmadık. Sonrasında da konuşmadık. Acaba bi halt yapabildiğin yok nasıl yapılır öğren mi demeye çalıştı 😁 yoksa bak ılımlı geliyorum sakinleş mi demeye çalıştı. Bu arada rutinde de yardımcı bi eştir Allah razı olsun ama bugün ufak tefek işler dışında çocuğumla ilgilenmekten başka bişey yapmadım normalde paylaşırız. O süpürür çocuğumuzla ilgilenir ben yemek yaparım yada ben süpürüp çocuğumun yanına geçtiysem o birşeyler hazırlar. Bugün herşeyi o yaptı. Sizce neden

14 Cevaplar

+2 oy
önce (402 puan) tarafından

Bende eşime sinirlenince evi kaldırıp temizlerim 😅😅 

önce (398 puan) tarafından

Bende eşim yoksa girerim temizliğe hırsımı ordan alırım. Ama evdeyse rutin işler dışında dokunmam kendimi parçaladığımı belli edemem. yemekte fix küs menüsü mercimek makarna 😁

önce (2,258 puan) tarafından
+1

Tam tersi ben eşime kızınca evi o an dağıtıyorum🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (4,356 puan) tarafından

Büyük ihtimalle hatalı oldugunu anlamış bugün seni yormak istememiş canim

+1

Ay inşAllah öyledir ☺️

+1 oy
önce (2,476 puan) tarafından

Değişik bı tip . Ben genelde kavgadan sonra inadına ev dağıtana alışığım buna yorum yapamicam

Benimki  bugün ki gibi herşeyi yapmasa da yine de birşeyler yapar. Hiç bişey yapmasa bile inadına dağıtamaz. Allah öylesi ile yaşayanlara yardım etsin

önce (2,476 puan) tarafından

Benimki normalde her işi yapar ama kavgadan sonra ben pas vermeyince gururuna yedirmeyip cirkeflesip tepesine atliyim o da bı şekil kendini affettirsin diye bile isteye dağıtır 

İyi güldüm buna 😁 güzel taktik ama suçlu olduğum zaman kışkırtmayı deneyeceğim 😁 bi bahaneyle konuşmuş oluruz 

+1 oy
önce (18,460 puan) tarafından

Bence yaranmaya çalışmış 

Sanırım evet gönlümü yapmaya çalıştı ☺️

0 oy
önce (1,854 puan) tarafından

Ne iyi işte sabahına telafi yoluna gitmiş. Benim hödük 2 buçuk ay oldu masa toplamaya başladı biraz kızla ilgilenmeye başladı böyle de bir garip geliyor yabancı hissediyorum 

Bende bu yolu seçmesindense gelsin konuşsun isterdim 😁 bazen onlara çok hak veriyorum bizi memnun etmekte zor olabiliyor bazen baksana yaptı neden yaptı diye didikliyorum 😁 yada yapıyor Ama garip geliyor diyosun 😁

0 oy
önce (2,646 puan) tarafından

Belkide haksiz oldugunun farkinda ve bunu dile getiremiyor onun icinde senin yukunu hafifletmek istemis olabilir diye dusunuyorm.bence bu bile cok guzel.cunku genelde erkekler tartisma oldugunda tirip atip kosesine cekilir hicbirseyi umursamaz.

Evet yani dün biraz da açık sözlü oldum. Evlilikte bence olmaması gereken ama bizim evliliğimizde olan bazı şeyler yaşanmıştı hepsini döktüm ortaya. Yani absürt şeyler değil ama  yaşanınca tat kaçıran şeyler. bence de pişman sanırım.

0 oy
önce (2,576 puan) tarafından

Yani şimdi sen eşinin niyetini daha iyi biliyorsundur , 

Bence yaranmaya çalışmış😃😃

Bende bi öyle düşündüm ama şeytan durur mu sana mı muhtaç kalcam kendim yaparım yada senden daha iyisini yapıyorum demeye çalışıyor dedi. Ben demedim şeytan dedi 🫣😁

0 oy
önce (2,258 puan) tarafından

Canım gönlünü almaya çalışıyordur☺️

Sanırım evet yaa. Bi halt yapamıyorsun demek istese zaten tartışmışız yani açık açık söyler ☺️

0 oy
önce (274 puan) tarafından

Benim eşimde normalde yaptığı için tartışma sonrasındada yapar ekstrada böyle benim yaptığım şeyleri yaptığı için normal karşılıyorum ya ben inat yada farklı bir şekilde düşünmüyorum :))) sormadım sonrasındada ben söylediğim için mi yaptn vs. Diye

Bizde tartışsak bile sorumluluklarını bırakmaz yardımcıdır ama bugün bi abartmalar bi kabartmalar. Yani barışınca bende sormam heralde neden yaptın diye 😁 bi işimede geldi çünkü 😁

önce (274 puan) tarafından

Kız delirme :)))) benim eşim sağolsun her konuda öyledir ya eşimin zorluğu yok hamdolsun ama çocuklar beni yaşlandırdi umarım babalarına çekerler diyorum:))

0 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Bende sinirlenince kendimi temizliğe veriyorum hem sakinlesiyorum hemde rahatlatıyor kafamı boşaltıyor bir bakıyorum eşimde sakinlesmis kolay gelsin gülüm diyor öyle yaşayıp gidiyoz işte 

0 oy
önce (608 puan) tarafından

Konunuz neydi bilmiyorum ama belki size yuklendigini gereksiz üzdüğünü düşünmüş olabilir.  Bikere de benim başıma geldi aylar önce konu dağınıklık oldu eşim aslında burda birçok kişiye göstersem abartma neresi dağınık kız diyecek çok annenin aksine içim daralıyor topla suralari ne bu hal diyecek durumda .derli toplu takıntısı var aşırı.  Neyse bunu öğrendikten sonra çok dikkat ettim uyumlu oldum ama çocuktan sonra da malum herkes yaşıyor bunu oyuncak vs. Olabiliyor koltuk arkalari odalar vs. Eşim bana çattı bende ona sağlam bi cvp verdim çünkü hem hasta hem uykusuz hem aç tuvalete bile gidemeyen ben artık dolmustum ve patladım:) 

Sonra eşim gitmiş ortalığı toparlamis masayı kurmuş yemek hazırlamış cayi demlemis ben osiirada uyumuştum tabi halsiz düştüm.  Bende ilk laf mı soktun şimdi bunu yaparak dedim ben de senin gibi anlamıştım canım haklısın bisey demiyorum demişti.  

Belki niyeti seni anlamaya çalışmaktır mutlu etmektir. 

Yani evet bi laf sokmak içinde kendilerini o kadar yormazlar heralde 😁

önce (608 puan) tarafından

Kız erkek milleti düz beyin dümdüz.  Ama kadınlar bayağı dolambaçlı.  Yani bi laf sokacaksa  direk sokar ev tenizleyeyim yemek yapayım da utansın kafası onlara çok ugrastirici biz olsak kesin yaparız  😀

0 oy
önce (976 puan) tarafından

Yaa ne güzel kız işte gönlünü almak için yapmış çok iyi yapmış düşünceli bi harekettt🙂

Evet aslında ince düşünür sağolsun. Şimdi desem ki neden öyle yaptın sana da yaranılmıyor dicek diye sustum buraya yazdım 😁

önce (976 puan) tarafından

Yok yok deme birşey uzamasın konu çok güzel birşey yapmış çünkü konunun uzamasını istememiş işte Maşallah Allah huzurunuzu eksik etmesin yuvanızdan 

+1

Amiiiin cümlemizin❤️

0 oy
önce (8,110 puan) tarafından

Eşim de suçlu hissedince, pişman olunca öyle yapar. Bu genelde sevgi dilinin o yönde olduğunu gösteriyordu. Ya da siz ondan şikayet ediyorsanız, ki ettiğinizi sanmıyorum anlattığınıza göre, sizin sevgi diliniz de öyle olabilir

Yok o konuda şikayet etsem nankörlüğe girer hakkını yiyemem. Aslında evet beni yumuşatmak için konuşmaktan ziyade gider en sevdiğim bisküviyi alır istemsizce gülerim oda güler. İlk adımları hep böyle atar 

0 oy
önce (1,210 puan) tarafından

Show yapiyordur sana kalmadim showu.Hic bir işe elini surmeyen eşim kavga edince camasirinj fln yıkar bulasigini makineye koyar barisinca benim hizmetcilim devam.

Yani bilemedim normalde de yardımcı bi insan olduğu için böyle düşünmek istemedim sanırım inşAllah öyle değildir

İlgili sorular

+3 oy
42 cevap 647 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,616 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
31 cevap 488 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu