+2 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Selam, son adet günüme göre 28.10.2024  bebeyin cinsiyeti ne ola bilir bilenler varmı? Hesablama yapan kimse olursa yardımcı ola bilirmi rica etsem. Çin takvimi nasıl hesaplanıyor anlamadım. Benim doğum tarihim 22.08.1994

Lütfen bile varsa yardım ede bilirmi

( 13 haftalık gösteriyor minnoş tam doktor emin değil kız ola bilir dedi) 

2 Cevaplar

+1 oy
(10,948 puan) tarafından

İnanma oda yalan çin takvimi Rus takvimi kan yenileme hepsi erkek dedi kizmiş benimde son adet tarihim 13.10 2024

(17 puan) tarafından

Sanırım ben yanlış hesab etmişim erkek sanıyordum kız dedikdə şaşırdım doğrusu, 1 kızım var. Allah korpusun evlatlarımızı. Sadece merak etdim 

(10,948 puan) tarafından

Bana birde 13.ve 15 haftalık doktor yüzde 99 erkek erkek dediysem yanilmam demişti düşün  ismi bile hazırdı kızım sevinçten uçuyordu. Sonra yine 15 haftalık başka doktor yüzde 99 kız dedi halada sokundayiz kızım hala kabulenmiyolar ağladı kız istemem tek kız ben olacam diyo

(17 puan) tarafından

Ay canım kıyamam, ne hiss edeceyimi şaşırdım gerçekten)))  aslında kız istiyordum ama ne bileyim erkek diye zihnime kazınmış sanki emin gibiydim, kız dedikde şaşırdım her kes de o kadar Emin diyodu ki erkek olucak. İnşallah sağ salim gelsin canı sağ olsun en esası

(10,948 puan) tarafından

Bende hep erkek hissettim kardeşlerim hep erkek dediler ona göre kıyafet alacaz dediler o kdr emindik erkek diye kız olması bizi şok.etti sağlıklı olsunlar da gerisi boş 

(17 puan) tarafından

Elbette canım o başka Allah sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin. 🤲 

-Reklam-
0 oy
(509 puan) tarafından

Bu takvime göre bebek kız, Rabbim gönlüne göre versin inşallah 

(17 puan) tarafından

Gerçektenmi nasıl hesap yapılıyor 30 yaş qrupunamı bakmam lazım 31mi? Erken sanıyordum şaşırdım kız ihtimaline açıkcası. Bir kızım var çok şükür süpriz oldu 

(509 puan) tarafından

Bu gibi durumlar sadece tesadüftür canım, ben yaptım kız çıktı. Anne doğum tarihi ve son adet tarihine göre hesaplama yapılıyor, hamile kaldığın ay da oluyor ama onu bilmediğim için adet gününe göre hesapladım. Nette "yıl ile cinsiyet hesaplama" yazınca çıkıyor sayfalar, "welcome baby" yazan başlığa tıkla çıkacak karşına aşağı inince 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 264 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 292 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 109 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Flowershome19 (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,450,600 soru

23,819,482 cevap

318,223 kullanıcı