+2 oy
237 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,968 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar konuya gireyim hemen 

Biz 6 yılık evli olan sürekli tartışan bir çiftiz yani 2 gün iyisek 4 gün kavgalıyız 3 gün iyisek bir hafta kavgalıyız ben çok kafaya takan o hiç umursamayan bi biz mi böyleyiz çok yoruldum boktan şeylerle tartışmaktan küs yatmaktan telefondan çıkmayıp benden ilgi bekliyor çok soğuk olduğumu söyleyip eve geldiği zaman telefona girip yaptığı zaman bırakıyor ilgisizliği soğukluğu hep sorun oldu evlilikte çok yoruldum çok bunaldım sürekli arkadaşlarını bana tercih etmesinden bu gün yine aynı şekilde biz birlikte çıkacakken hiçbir açıklama yapmadan arkadaşlarıyla gitti kardeşinizde beni alması için göndermiş emri vaki yapıyor neyse aramızdaki sorunu bilmesin diye gittim yemek yedik topluyoruz etrafı görümcem ve kaynanama beni gösterip birlikte güldüler ses etmedim eve geldik işte yarın yemeğe gidelim falan dedi ses etmedim sonra niye güldüklerini sordum söylemedi ısrar etim tartıştık hiçbir yere götürmüyorum seni hak etmiyorsun dedi evet ben hak etmiyorum arkadaşların ediyor bana gelince yok onlara gelince hiçbir eksikten kaçmaz onları aksatmaz bana açıklama yapmadan çıkıp gider bi biz mi böyleyiz bende mi sorun var anlamadım gerçekten canım çok sıkılıyor   Varmı ya bunun çözümü bilen varsa lütfen söyleyin 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (903 puan) tarafından

Bir zamanlar bizde böyleydik her halta kavga ederdik eşim sürekli arkadaşlarıyla dışarda olurdu sık sık annesine gitmemi isterdi hatta kendi gitmede bile beni gönderirdi ben de m.al gibi giderdim eşim bana bi laf söylese oturur ağlardım cevap vermezdim ben böyle yaptıkça eşim her şeye konuşmaya her şeye kızmaya başladı sonra evliliğin 3. Senesinde bende artık cevap vermeye başladım cevap verince haliyle kavga daha çok büyüyordu dediğin gibi 2 gün iyiysek 3 gün kavgalı olurduk gönül falan almazdı somurtup otururdu cevap vermem aşırı sinirine giderdi ama susmadım o bişey söylediyse ben iki söyledim öyle öyle susmayı öğrendi ben şükür ettim hep yaptığına yapmadığına ama şimdi istemeyerekte olsa bilerek kusur çıkarıyorum benden kiymetlisi yok şimdi ben onun gibi oldum önceden aman kızmasın etmesin dediğini yapmayım diyordum ama şimdi eşim aynısını yapıyor aman tek kızmasın sinirlenmesin diye her şeyi yapıyor yani yapmadıklarıma önceden dünyayı yıkardı şimdi ses bile etmiyor canın isterse yap diyor biz evleneli 5 sene olmak üzere normalde düzeliyor ama senin eşin arkadaş çevresinden kopmadığı için böyle bence çünkü benimki ne zaman dışarı çıkmayı bıraktı o zaman düzeldi kaynanan ve görümcenin neden güldüğünü çok merak ettim 

önce (1,968 puan) tarafından
+1

Bizdede ayı dediğin gibi oldu önceden tartışırdık susup otururdum çocuklardan sonra sesimi çıkarınca işte böyle tartı tartışmalar arkadaş ortamını sayısını hata günlerini bile azalatık başlarda her gün giderdim şimdi cumartesi kesin pazarda böyle arkadaşları çağırırsa gider 

Onu bende çok merak ettim 

önce (678 puan) tarafından

Vala çok doğru bazı adamlar tatlı dilden anlamıyor. Çemkirip diklenince düzeliyorlar. Evliliğinin ilk yılı aşırı berbattı ailesi her halta maydonoz sürekli baskı eşim aman ses sus bişey deme derdi eşimlede papaz olurduk tartışırdık her gün. Aynı sokaktaydık o zaman. Düşününce bile midem bulanıyo. Şimdi 8.yıla girecez bide çocuk var eşim bana dövüş horozu diyo ama anca akıllandı. Hiç cilveli değilmişim sayende ağam diyorum:))) 

Bu bende işe yaramadı ya başlarda evet cvp vermezdim sonra cvp vermeye başladım ve tartışmalarımız çok artı ama eşim düzelmedi gala aynı bende mi bir terslik var 

önce (678 puan) tarafından

Şunu da ekleyeyim ailem arkamda durdu bunuda gösterdiler. Evi bikaç kere terkettim çocuğuda aldım gittim. Bu süreçte ailesi oğlunu tuttu hatta yalan bile söylediler. Ama eşim özür diledi filan barıştık . Eşimin hatası daha çoktu gizli gizli Bitcoin oynamış sürekli suçunu yüzüne vurdum. Tabi tamamen düzeldi diyemem zaten yetişkin bi insanı düzeltemezsiniz ama ona güçlü olduğunuzu gösterirseniz geri püskürtürsünüz hatta herkesi. 

-Reklam-
+1 oy
önce (568 puan) tarafından

Karşılıklı birbirinizi dinleyın anlayın emın olun çoğu sorun çözülür.bi yakınım eşiyle devamlı tartıştıklarını söyledı bir ara denk geldım kesinlikle kımse kımseyı dınlemıyordu e dinlemediği içinde anlamıyor doğal olarak. İlk başta empati yaparak dinlemek sonrasında sorunları kavga gürültü olmadan halletmek. Dene bunu farkı göreceksin😊

+1

Çok denedim dinlemiyor konuşmak isteyince iki kelime söylediğimde dur dır ediyorsun diyip konuyu kapatır

önce (568 puan) tarafından
+1

Biraz uzaklaş ailenın yanına gitme imkanın varsa git özlesin biraz. Sonrasında eve gel diyecek muhtemelen o zaman dışarıda bir cafeye yada yemek yemeye gidin ve sakin şekılde konuşun mutlaka sonuç alırsınız arada sevgi saygı olursa her sorun hallolur😊

+1

Yok cnm ya 2 çocukla zor olur kalmak sağol 

+1 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Çocuk yok sanırım canım .ciddi bir iletişim problemi var aranizda düzeltmek için terapi alsanız veya ne bilim otuurp adamakilli konusmayi deneseniz .6 yıl çok uzun bir zaman iyi kötü eşler 6 yilda birbirini anlar hal ve hareketinden.evlilik oturmuş olur 6 senede 

+1

Terapi kabul etmiyor ki oturup düzgünce konuşmaya çalışınca dırdır ediyorsun diyor

+1 oy
önce (757 puan) tarafından

Tartışmalar tek taraflı olmadığı gibi güzel geçinmekte tek tarafli olmaz ancak cabalanirsa karşılık alinabilir. Misal tartistigin sorun ettigin şeyleri etmemeye çalışmak. Başlarda kendini frenleyebilirsen sonrasında sorun olmaktanda çıkacaktır. Benle ilgilenmiyorsun neden konusmuyorsun gibi sorular hep erkek gözünde dirdir olarak görülür. Hep sikayet eden kadin olarak görülür bu sebeplerden dolayı da disari daha cok çıkar. Kavgadan kacmak bi nevi. Belliki düzeltmek istiyorsun bunun icin pozitif olumlu yapıcı olmayi denemen bence durumu degistirebilir. O yapmiyor demeden sen elinden geleni yap yinede olmassa hata karşıdadir

Çok çabaladım biliyormuşum o zaman da yok yapışıyorsun oldu hep herşeye bir küsür buldu

Başka ne yapabilirim bilmiyorum 

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

Bir tek biz böyleyiz sanıyordum benimkide aksine arkadaşlarıylada bizlede gezmez.iki küçük çocukla sürekli evdeyim o ise gider gelir ben çocuklar ev yemek çamaşır bulaşık yani böylesi mi iyi öylesi mi bilemedim bence her şey kararında ya ya ne eksik ne fazlalar olmaması lazım 

Bende iki çocukla sürekli evdeyim aslında en çok kızdığım şeyde bu galiba her zaman çıksam ya bi günde gitsin derdim ama uzun zamandır evdeyim ve bunalıyorum artık 

+1 oy
önce (177 puan) tarafından

Canım aynı kaderi yaşıyoruz. Malesef hiç bir çözümü yok oysa biz bir buçuk yıldır evliyiz  hepsi çocuktan sonra basladi

Öylemi diyorsun ya

önce (177 puan) tarafından

Öylee

+1 oy
önce (2,835 puan) tarafından

Eşin evlilik olgunluğuna gelmeden evlenmiş. Evlilik onun için şu an bedensel bir aktivite... Benim artık kendi ailem var, evim ayrı, sorumluluklarım var deme olgunluğuna gelmeden evlenmiş.

Düzeltmek istiyorsan senin de biraz alttan girip üstten çıkman lazım. Sana yemeğe gidelim dediyse git. Yemek yensin, birkaç gün geçsin öyle aç konuyu. Saldırarak değil, merak etmiş sen de gülmek istemişsin gibi sor.

Eşini büyütmek, onu belli bir olgunluğa getirmek istiyorsan uğraş. Yok diyorsan bırak ne hali varsa görsün. Annesinin yetiştiremediği kimseyi yetiştirmek zorunda değilsin. 

Düzeltmek istediğim için 6 yıldır uğraşıyorum 

Yemeği konuyu açınca hak etmiyorsun diyip götürmeyeceğim dedi zaten saldırarak değil merak etiğimi söyledim ama söylemedi

önce (2,835 puan) tarafından

Zamanalöa yanlış gibi geldi bana orada. Git mis gibi hazır yemeğe otur ye iç ondan sonra uygun zamanda gir konuya. Yemekten de oldun üstüne haklı olacağın bir durumun üstü de kapatıldı. Nankör muamelesi gördün bir de :(

Nankör olmak umrumda değil ki düzelsin hiçte ben nankör olayım

0 oy
önce (1,049 puan) tarafından

Annesine ve kız kardeşine neden seni gösterip gülüyor ya benimde en sevmediğim şeydir birinin durup dururken bakarak gülmesi dalga mı geçiyor bi de söylememiş neden güldüğünü çok ayıp etmiş eşin bence sende sorun yok eşin sıkıntı çıkarıyor gibi duruyor 

Bilmiyorum bende ona sinir oldum söylemedi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 367 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gulcece (2 puan) tarafından soruldu

411,190 soru

12,377,053 cevap

42,917 kullanıcı

Kategoriler

...