+3 oy
1,237 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (259 puan) tarafından

Hanımlar biraz özel bi soru olucak ama çocukları uyutmuştuk uyudular diye birbirimize vakit ayırmak istedik cinsel anlamda ama 3 yaşında ki kızım uyanmış bizim sesimizi duymuş ben dedim ki annecim sen ne zamandır uyanıksın dedim cevaplamadı ses duydun mu hiç dedim duymadm dedi ama kaçamak cevaplar veriyo çok üzüldüm kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmam lazım ne demeliyim nasıl anlatmalıyım kızıma çok üzüldüm

16 Cevaplar

+16 oy
(7,799 puan) tarafından

Çocuğu olan insanların kapılarını kilitleyip sessiz sedasız fingirdesmesi gerektiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun 

(283 puan) tarafından

Bazsn istemsiz ses yuksek cikabiliyor😂

(6,291 puan) tarafından

:))) aman uc yas cocuk yazdan kisi kistan yazi unutuyor 4 buvuk 5 ten sonra hatirlama olayi var . vokta dert etme ses duyduysada ne oldu u zaten anlamaz. gorsel gormesin yeter.

(7,799 puan) tarafından
+2

Ben 3 yaşında iken evimize TV alinmisti hatırlıyorum kapıdan girişini kartondan çıkartıldığını keza kızım 5 yaşında ve 3 yaşında iken benim unuttuğum bir çok şeyi bana hatırlayabiliyor. Her çocuk bir değil o yüzden dikkatli olmakta fayda var .

(852 puan) tarafından

Demi ama bugün unutur ☺️

(852 puan) tarafından

Yenimi eskimi geldin her kimsen işte casperiye doğru söylüyor bugün 3 yaşındaki duysa uyuyup uyansa.zaten hatirlsmicak

(6,291 puan) tarafından
  • gorsel gorse  sok etkisi olur  cunki insan bedenini biliyor ve taniyor ciplakligi biliyor  vs vs  noluyor ya der kendi ic dunyasinda dusunur.r ama sesi anlamlandiramaz.

(52,013 puan) tarafından

benim kiz unutmuyor ya hatirliyor cogu seyi bende hatırlıyorum bana cekmis dikkat etmek lazim sessiz şapmak lazim 

(6,291 puan) tarafından

3 yas sonrasi basliyir hafiza mekanizmasi kesik kesik  belirgin hatirlamaz  bir anda hop diye hafiza yuklenmiyorki zamanla gelisiyor 4 yas 5 yas anasinifi donemine kadar ancak gelisiyor hatirlama .zamanla artiyor iste. unutmasin amenna ama iste anlamlandiramaz sesi. gorsel girmesin yeterki. 

(52,013 puan) tarafından

simdiki cocuklar zehir gibi de nasil.bir ses duydugu onemli ☺️ biz korkudan gözümüz kapida zar zor yapiyoz valla

(7,331 puan) tarafından

Ya kirada oturanın tek göz odası varsa bide çocukta onlarla uyursa :angel: 

(7,331 puan) tarafından

Mihrace 

(52,013 puan) tarafından

bizimde kizim benimle uyuyordu kacak gocek buluyorduk baska yerler illa yatak odasinda olacak diye bişey yok ser altına örtü baska odada yap ☺️

(6,291 puan) tarafından

gulperim ben 5 bucuk 6 yaslarindaylen yani 32 sene oncesi falan evimizde dogalgaz yokmus hatirliyorum yere cyorgan atardi annem o kisimlari hatirliyorum soba yandigini falan hatirlamiyorum hic. seyi hatirliyorum tv  gizlice bakiodum erken yapiodu bizim yatagi . ama hic anne babamin yakinlasmasina sahit olmadim yani hatirladgim en ufacik birsey yok  soba yaninca birlikte ayni odada yatioduk. ama bunun sebebini bana soylemislerdir sonradan duymusumdur sadece yere yatak yorgan serip yer yatagini hatirliyorum yani

(7,331 puan) tarafından

:D valla ses çıkarmazsan gir yorganın altına, çocuk uyursa dersin çok üşüyoruz ondan yorgandayız dersin eğer başka odan yoksa, varsa da rahatsın zaten:P

(52,013 puan) tarafından

kiz cocuk gelip yanina yatacak ciplak görecek ☺️

(718 puan) tarafından

2 yaşındayken duvarımiz badana olmuştu ve bunu kadın yapmıştı. Onu hatırlıyorum. O yuzdne dikkatli olmak lazım 

(7,799 puan) tarafından
+2

Aynı oda da yapacaksaniz hiç yapmayın kuruyun gidin lütfen çocuğun psikolojisi daha önemli 😂

(424 puan) tarafından
+1

Lmihrace, onlarda kapıları açık bangır bangır bağırarak iş görmüyorlardır ya. Çocuk bu duymuş işte. 

(7,799 puan) tarafından

Ben onlara demedim aynı oda da yapanlara söyledim zaten 

-Reklam-
+4 oy
(283 puan) tarafından

Benimde en korktugum durumlardan biri,buyudukce nasil olcak bide o var

(259 puan) tarafından

Of gerçekten bende çok üzüldüm evimiz küçük illa ki duymuştur kahroldum nasıl yaklaşmalym acaba ilerde kızım için travma olur mu bu ya

(52,013 puan) tarafından

disaridan gelmiştir ses biz uyuyorduk deseydin direkt

+3 oy
(1,087 puan) tarafından

Sormasaydınız keşke gördüğünüz anda eşinizle oyun oynuyor gibi çevirseydiniz netice de 3 yaşında daha siz sormayın o mutlaka gün içinde bir şey mırıldanır

(259 puan) tarafından

Yok kızımın odası ayrı biz duşa gidince uyanık olduğunu fark ettik

(1,087 puan) tarafından
+1

Siz hiç birşey sormayın çok afedersiniz ama çıplak görmediyse cümleleri unutturabilirsiniz ama siz hiç bir şey sormayın dediğim gibi o sorarsa aaa onu nerden duydun diyin sizden derse evet babanın telefonun da dizi de vardı ne ayıp şeylermiş bizde hemen kapattık vs gibi geçiştirin bir daha sorarsa psikoloğa gidersiniz canım

(110 puan) tarafından

Doğrusunu sen söyle

+2 oy
(5,207 puan) tarafından

Nası ses cııkarıyorsunuz ben de onu anlamıyorum :D bız o iş olduktan yarım saat sonra bıle fısıldayarak konusuyoruz

+1 oy
(580 puan) tarafından

O konuyla ilgili bir daha sorma unutur çocuklar. Ama bundan sonra daha dikkatli olursanız böyle sorunlarla karşılaşmazsınız😉

(259 puan) tarafından

Of gerçekten çok üzgünüm inşallah unutur

+1 oy
(2,334 puan) tarafından

Dikkatli olun ben 25 yaşındayım daha o travmayı atlatamadim düşün 

(1,964 puan) tarafından

Kız ben belli bile etmemiştim.

Battaniyenin altına girip hemen uyuyuvermiştim daha fazla bir şey duymamak için 😒😒😒

(52,013 puan) tarafından

üç cocuk yaninda da cok riskli ya biz ayrı odada kapi kilitli oldugu halde gözümüz kapida konsantre olamıyoruz korkudan☺️

(1,964 puan) tarafından

Maalesef çok kalabalıktık. 7 kardeştik. Amcamlarla beraber yaşıyorduk.

Valla bizde öyleyiz ikbal. Zaten asla lamba açık olmaz. Kapı deliğini bile kapatırız.. hep uyumalarını bekleriz😒

(52,013 puan) tarafından

benim kizin uyku problemini bilmeyen yoktur uyumuyo uyusada kalkiyo uykusu olsa da oksuruyo surekli alerjik cocuga uyku uyutmuyor cadimdan neler cekiyoruz ☺️ 

(1,964 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım uyumayan çocuk çok zor..

Benim ki de hep uyanık yanımda yatıyor ama Allah tan bebe.. yine rahat değiliz ama uyanınca hemen sallıyoruz beşikte. Diğerleri de odalarında zaten

+1 oy
(702 puan) tarafından

Ben daha henüz karşılaşmadım ama başıma gelirse muhtemelen üstümde müsaitse babanla gidiklamaca oynuyorduk der aramıza alır onu gidiklsrdim kafasından o aksi düşünceyi yanlış anlamışım oyun oynuyorlarmis diye düşünmesi için bu yola basvururdum herhalde  😀 . Asla konuyuda acmazdim aksi durumda tabiki fikrini unutturmaya çalışırdım.  

Allah korusun ya çok zor . Utanırdım ben .

+1 oy
(3,093 puan) tarafından

Ah ah seninki gene ufak benim evde koca kız var 19 yaşında gece yatmak bilmez sabah kalkmak eşimle özel hayat bitmek üzere insan neden sabaha kadar oturur ki odamızda ufakliklar mecbur yatıyor büyük kiz surekli uyanık ses gider diye yapamıyoruz yakında emekli olacaz :woot:

(718 puan) tarafından

Hahaha 19 da büyükmüş sizinki daha zormuş abla.  

+1 oy
(67 puan) tarafından

canim yorumlarin yarisi unutur yarisi da sorma bisey olmamis gibi davran vs ama bunlar cok yanlis bunu kucukken deneyimlemis biri olarak soylemek isterim ki cocugunla konusmalisin sorularla degil babasiyla senin birbirinizi sevme seklinizin bu oldugunu onun duydugu seyin kotu bisey olmadigini duymasinin da yanlis olmadigini yani bu sayede size ofkelenmez kendini de suclu hissettmez youtube var bunun videosu ardarda sordugunuz sorular onu korkutmus olabilir 

+1 oy
(838 puan) tarafından

Hoşgeldin vajinismus.  Derhal pedagoga götürün 

+1 oy
(949 puan) tarafından

Bacım bizde mi gariplik var ilişki sırasında bağırıyor musunuz konuşuyor musunuz Çığlık mı atıyorsunuz bir bizimki mi sessiz geçiyor anlamadım ki

(718 puan) tarafından

Sesli olması kötü bir şey değil sadece evde çocuk varsa daha dikkatli olmak gerekiyor.  

0 oy
(7,911 puan) tarafından

Çocukla aynı odada mı yaptınız ayrıca nasıl bir ses duyduğu önemli inleme sesi falansa korkmuş olabilir. Çocuklarda anne babanın cinsel ilişkiyi görmesi travma yaratıyor neyse ki küçükmüş daha hatırlamaz fazla üstünde durma unutsun 

(259 puan) tarafından

Yok kızımın odası ayrı inşallah unutur

(7,911 puan) tarafından

Hiç hatırlamaz merak etme ama dediğim gibi hiçbir soru Sorma olmamış gibi davran.

(259 puan) tarafından

Tamam dediginizi yapıcam peki gün içinde sorarsa ne diyebilirim 

(7,911 puan) tarafından
+1

Şakalaşıyorduk diyebilirsin. Bir yere çarptım ağrıdı ondan ses çıkardım diyebilirsin. Oyun deme aynısını yapmak isteye bilir yani inleme sesi duyduysa mesela aynı sesleri çıkarabilir. Çocuklar çok taklitçidir. 

0 oy
(29,483 puan) tarafından

Unutur diye umuyorum ama dikkat etmeniz lazim

0 oy
(12,822 puan) tarafından

3 yaşında ki çocuk hatırlamaz büyüynce diye düşünüyorum 

(345 puan) tarafından

Valla uyucam giiii hadi beee sjsj

(12,822 puan) tarafından

Ay gizem yaratmayı sevmiyorum ya😄 emine49 ben☺️

(345 puan) tarafından

Tamam smdi gidip uyuyabilirim sjsjs.

İyi gecelerrrrr 

(12,822 puan) tarafından

Hadi git uyu şimdi gı sjsjsjsj 

(12,822 puan) tarafından

Hahaha iyi geceler:))

0 oy
(528 puan) tarafından

Yani çıkan seslerin sizin sesiniz oldugunu ayırt edecegni düşünüyorsanız babanla birbirimizi gıdıklıyorduk dersin. Şuan için bir sorun teşkil etmıyor merak etme görmemiş görse travma olur. Ama sesi şuan anlamlandıramamış üstünde durmayın ki unutsun yoksa buyudugunde anlıcak 

0 oy
(2,907 puan) tarafından

Bu tarz durumlarda sormak doğru değil. Kendi tedirginliğinizi ona aktarmış olursunuz sadece. Çocuk ses duyup kötü olduysa üstüne senin sorunla eyvah duymamam gereken bir şey duydum diye düşünür. Cevap vermemesi seslere şahit olduğunu gösteriyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
+2 oy
4 cevap 424 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,176 göst.
0 oy
8 cevap 534 göst.
21 Temmuz 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Sence (1,258 puan) tarafından soruldu

412,042 soru