0 oy
100 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,103 puan) tarafından

image

image

Kızlar çocuklarım için çocuk odası yapacağım biri 3 diğeri 15 aylık odalarını ahşap beyaz renkleri yoğunlukta yapacağım renkli Duvar kağıtlarıyla da renk katarım diye düşünüyorum odanın bir tarafı boş kalıyor bu masa sandalye de uzun zamandır çok hoşuma gidiyor sizce hangi renk daha uyumlu olur renkler fotograftakilerden farklı da olabilir dediğim gibi mobilyaları ahşap beyaz karışımlı alacağım 

2 Cevaplar

0 oy
(4,409 puan) tarafından

Masa sandalye takımı çok hoşmuş. 

Dekorasyona gelince canım. İnan çocuklar canını okuyor. Bence düz duvar ya da kendinden desenli rulolarla bozuyorlar öyle yaptır. Duvar kağıdını yırtarlar .Bir kere yırtılınca da zaten gerisi  geliyor. 

(1,103 puan) tarafından

Aa öyle mi tamam canım dikkate alırım araştırma yaparım oğlum tam bir mc queen delisi onun için mc queenli duvar kağıdı alayım dedim evimizde duvar kağıdı yok pek bilmiyorum nasıl olur yırtalar mı diye düşünmemiştim hiç dikkate alacağım 

(4,409 puan) tarafından

Benimde 2 oğlum var canım. İnan dolapların kullarını bile söküyor. Duvardaki tablolar dikkatlerini çekiyor uzanmaya çalışıyorlar. Duvar kağıdı da ne kadar kalın olsa da bir oyuncak sert inse azıcık bir yeri kalksa ondan çektikçe yırtılır. 

(1,103 puan) tarafından

Bizim de evde kırılmayan eşya çok az kaldı canım anlıyorum seni 😂üstelik biri 3 yaş diğeri 15 aylık olmasına rağmen ne çekmece kaldı ne yerinden çıkmayan kablo priz kaldı koltuğun altını bile söktüler birine söyledim inanmadı bana ben koltuğun altına oyuncak koyuyorım oğlumda koyduğumu görmüş ben başka bi işle uğraşıyordum sesi çıkmadı bi bakayım dedim misafir odasındaki koltuk koltuğun altındaki zımbaları çıkarıp altını düşürmüş nasıl yaptı bilmiyorum zımbayı çıkarmaya çalıştığını görmesem ben bile inanmazdım nasıl çıkaracak diye sonuç olarak koltuğun alt tarafı açık duruyor eşimle yapmaya çalıştık ama geri düştü bu çocuklar bi değişik yapmadıkları şey yok 😂

-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından

Benim çocuk odası da ahşap, beyaz karışımı. İlk fotodaki masa daha kullanışlı, çekmeceleri olması iyi.

Duvar kağıdı için güzel fikir. Ama çocuklar büyüdükçe zevkleri değişiyor. Rahat çıkarılabilir, yenilenebilir dekorasyınlar seçebilirsiniz.

Bu masa takımı üzerine küçük kitaplık da yapabilirsiniz. Her yaş için kullanımı uygun olur. 

(1,103 puan) tarafından

Evet canım masa üzerine duvara monte olan kitaplık alacağım kitapları çok fazla masal okuyoruz o yüzden çok kitabımız var duvar kağıdı için de oğlum mc queen hastası her şeyi örümcek adam ve mc queenli nerdeyse geçen mobilya bakmaya gidince mc queen duvar kağıdı gördü çok beğendi yanından ayrılmadı o yüzdem öyle bişey yapmak istedim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
24 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 166 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 524 göst.
10 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif. Zehra (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 584 göst.
16 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,728 soru

12,454,087 cevap

46,418 kullanıcı

Kategoriler

...