+1 oy
90 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,268 puan) tarafından

Sali gününden beri hasta 3 defa acile götürdük ama fayda görmedik boğaz ağrısı ve atesi var ustune hic bsy yemiyor strese grdik kac gündür düzgün bsy yemedi kahvaltı bile yapmıyor bitkin hep su icesi bile yok zorla veriyorum ama yemiyor içmiyor  eski halini özledim ztn lohusayim bebeğim kuveste oğluma baktıkça ağlıyorm yarın çocuk doktoruna goturcem szce yatirirlar mi serumlarla kndine gelirdi en azindan 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (4,363 puan) tarafından

Geçmiş olsun yatırırlar mı bilmem ama belki besinsiz ve sıvısız kaldığı için serum takviyesi yapabilir

Küvezde ki bebişide geçmiş olsun tez zamanda çıkar inşallah 

önce (1,268 puan) tarafından

Saol cnm amin inşallah ya lohusaligim cok kötü geçiyor 

önce (4,363 puan) tarafından

Sende haklısın biri küvezde biri hasta seninde canın sıkılıyor ama bu günler de geçecek herşey güzel olacak hatta bebiş biraz büyüsün oyuncak kavgaları bile olacak biraz zaman ve sabır ❣️🤗

önce (649 puan) tarafından

Doğru olabilir budurumda

-Reklam-
0 oy
önce (918 puan) tarafından

Boğaz ağrısı varsa yiyemez ki canım biz bile hasta olunca bişey yiyip içesimiz gelmiyor ateşte halsizlik yapıyor normal bu durum bir kaç güne toplar ama acil pek bişey yapmıyor güvenmiyorum ben acilin baktığına çocuk doktoruna götürsen çok daha iyi olur sende lohusaymışsın bi götür hem o rahatlar hem sen rahatlarsın 

0 oy

Canım benim oğlum da hastalanmışti burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı vardi hafif ama yiyemiyordu hep emiyordu.  Ozaman 1 buçuk yaşındaydı ben kuru Kök zencefil 3 küçük parça bir tutam papatya kurusu aldım kaynamış suda 10 dk beklettim ağzı kapalı sonra üzerine 3 yada 4 dal ihlamur koydum 3 yada 4 dk da o şekilde dinlendirdim sonra bi bardağa suzdum ve içine bir limon sıktım icirebildigim kadar içirdim yarim çay bardağı da içse yeter . Bol c vitamini ve ağrı kesici etki eder ihlamur ve papatya sayes8nde boğazı yumuşatır limon ds onarır c vit. Sayesinde . Max . 4 güne 5 güne bayağı açıldı duzelmisti. Sabah akşam az az icirdim uykusu da rahat oldu papatya uykuya dalmayı sağlar. 

Çocukta bu bitkilere alerjik durum yoksa icirebilirsin bende içiyordum hala içiyorum. 

Hekimede danış istersen antibiyotikten iyidir . Sonuçta uzun süreli sık kullanımda bağırsak florasi bozuluyor ilaçta.

Geçmiş olsun canım.  

Şuan 2 yaşında hergun olmasada 2 güne 1 bi tatlı k. Yoğurda bi diş ufak sarımsak doğrayıp çocuğa yutturup bol su veriyorum . Sarımsağı ezme taraftarı değilim.  Özü önemli.  Hasta olcak gibi olur hafif burnu tikanir sonra geçer gider . Bide takviye gerekebilir içeriğinde beta glukan olan çinko olan takviyeralmani öneririm.  Ligone kullanıyorm ben 4 yada 5 aydır oguren ağzına yemeği alır almaz çıkaran cocuk 1 hafta içinde iştah değişikliği olmuştu ecz. Önerisiyle başlamıştım dr um da onayladı iyiki başlamışım. 

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Kesin yatırırlar diyemem ama bir ihtimal beslenmedigi için yada enfeksiyon değeri çok yüksekse yatirabilirler belkide ilaçla toparlayacak durumdadir ilaç verir eve de gönderebilir siz yine de çocuk doktoruna götürün geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 338 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizulgr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
20 cevap 316 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,425 soru

12,385,028 cevap

43,469 kullanıcı

Kategoriler

...