+1 oy
108 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,092 puan) tarafından

Canıkolar💕 

Tesettürlü veya tesettürsüz olmaksızın kullandığınız makyaj malzemeleri nelerdır..? Ya ben makyaj yapmayı sevmıyorum. Eşim dışarıya izin vermez ama evde barı bana yap der.  Ben makyaj urunlerınden anlamam bana fıkır verır mısınız .. ?Neler almalıyım.? 

Bana resımlerını atın. A dan Z ye hersey olsun. 

Cildim karma ve yağlı 

Tenım esmer

5 Cevaplar

0 oy
önce (8,111 puan) tarafından

image

Ben bunu kullanıyorum fondöten olarak. Çok hafif ve ışıltılı. Onun haricinde sürme ve eyeliner olarak ismit sürme tercih ediyorum şu anda. Ruj ve maskara için ben de bekleyebilirim

önce (1,092 puan) tarafından

Maskarada telescopıc onerdıler ama bılmıyrm ınsallah adını da doğru yazmışımdır😂

O her göze oluyor mu acaba? Bir de ben maskara yerine serum alsam diyorum. Serum da aynı etkiyi yaratır mı ki? Ben sade seven biriyim çünkü

Bende bilmiyorum ki bacı sen ne biliyorsan bende onu

İkimiz de tek kaldık. Başka cevap veren yok. Amaan makyaj filan bizim neyimize giii :D

-Reklam-
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Ben de pek makyaj yapan birisi değilim . Bb kullaniyordm yüzüme. baktım sanırım satılmıyor bu ürün bulamadm bitmek üzere elimdeki
0 oy
önce (92 puan) tarafından

İurun bu bb krem 

image

0 oy
önce (916 puan) tarafından

Valla benimde pek aram yok kardeşim kendine aldığını bana alıyor onun sayesinde biraz öğrendim doğum sonrası yüzüm lekelendi onun için föndoten almış note markası sen bakıp ten rengine göre olanı seçebilirsin rimel olarak ben gratis markası beutılis kullanıyorum gri renkli ruj olarakta lykd mat rujlardan kullanıyorum bir de makyaj bazı var makyaj yapmadan sürüyorsun makyajı sabitliyor mu daha mı net yapıyor hatırlamıyorum maybiline markası yeşil kutu sabitleyici olarak yine lykd pembe kutu kullanıyorum ama yağlıysa mor kutu iyi oluyormuş 

Markaları yanlış yazdığımı biliyorum ama doğrusu aklıma gelmedi Google yazarsan hepsi çıkıyor 

0 oy
önce (916 puan) tarafından

image

image

image

image

Benim favoriler bunlar 

Teşekkür ederim bebeğim araştıracağım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 91 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
23 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde KKadriyee (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 131 göst.

411,414 soru

12,384,585 cevap

43,436 kullanıcı

Kategoriler

...