0 oy
337 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar herşey normal Ken bian içime bi sıkıntı oturdu oturup ağlamak istiyorum saatlerce uykum kaçtı

Eşim uyuyor telefonuna baktım zaten gizlisi saklisi yoktur da birkaç aydır ayrıyız tr şartlarından diyeyim bir eltim var ben ne kadar çabalasam da yinede sonunda küs gibi oluyoruz yani aramizda birşey geçmiyor iletişimi koparıyoruz böyle sanki benden pekk hazetmiyor gibi samimi gelmiyor numarası değiştirmiş ti bende nosu bile yok. Biz ayriydik dedim ya eşimi arada yemeğe davet ediyordu abisi oraya gidiyordu yemege ama eşim de bilir yani kin li olduğunu kadın çocuklarını v.s şeyler durum atıyor eşim açiyor yetmiyormuşcasına wp den kalp olurya beğeni gibi onu da tikliyor belki bunda birşey yok ama zoruma gitti onun eşi de kayıtlı bende asla beğeni yorum v.s atmaz beni sevmiyor biliyorsun ne diye beğeni atıyorsun durumlarına. 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (236 puan) tarafından

Çok haklısın. Buna bende sinir olurum. Ama malesef eşlerimiz bizim için aileleriyle, yengeleriyle aralarını bozmuyor. Sizin aranızda olan şeyler diyorlar. Benim eşimde öyle. Kayınlarım da. Ne kadar eltiler konuşmasada bütün kayınlarım eltilerle gayet konuşuyorlar . Ama bende çok sinir oluyorum. 

önce (7 puan) tarafından

Onun eşi bende benimki onda kayıtlı asla ne ben beğeni atarım nede onun eşi bana atar. Benim kocam değişik yani diğer eltim olsa asla sıkıntı yapmazdım bu beni hiç hazmedemiyor hiçbirsey yokken görüşmüyoruz durduk yere eşim bunun çok farkında ama yinede beğeni atıyorsun tamam hoşuna gidebilir durumu ama beğeni atmak ta ne demek yani 

önce (829 puan) tarafından

Valla benim eşim bırak abisi yengesini anası babansi bacıları ile bile arasını bozar benim için 

-Reklam-
+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Hoşlanmiyorsan oda silsin numarayı bu kadar dert etme 

önce (7 puan) tarafından

Silse kaydetmezdi asla silmez bence söylemem de kendimi o konuma düşürmek istemiyorum

0 oy
önce (917 puan) tarafından

Ne kaynımın ne de görümcemin kocasının numarası yok neden olacak kş kaynımın numarası var ama kayıtlı değilim bende kayıt etmedim ben gerek duymuyorum bişey olunca zaten onları da aramam önde duran kişiler var ama olması da yanlış değildir ya yeğenleri için kalp arıyorsa ben bi sıkıntı göremedim canım kafayı takmaya yer arama bence kendini yormaaa❤️❤️

önce (7 puan) tarafından

Öyle de bende biliyorum tabiki ama sevsin saysın yigenlerini de sayfa onun kalp atmada olur yani. Zaten 4 aydır ayrıyız 5 gündür eve gelmiş ruh gibi yani asla ilgili değil 

önce (917 puan) tarafından

Ne anlamda ayrısınız canım 

0 oy
önce (1,248 puan) tarafından

Aranızda birşey mi geçmişti ki haz etmiyo senden 

önce (7 puan) tarafından
+1

Hayır canm hicbirsey yok aramızda kişilik olarak değişik birşey hoşuna gitmeyen birşey olsa tüm aileyle ilişkisini keser herkes bu durumu kendine dert ediyor adım atar arar ama benim huyum değil ben asla arkadaş çevremde ailemde olsun yapmacik davranamıyorum o yüzden soğukluk giriyor sürekli benden ilk adımı bekler birşey olsa beni aramadı der ama oda beni aramaz yani 

önce (1,248 puan) tarafından

Hep tek taraflı olmaz ki boşver ama öyle insan zaten uzak olsun umursama ne yaparsa yapsın 

0 oy
önce (353 puan) tarafından

Allah' sinsi insanların şerrinden muhafaza eylesin.

önce (7 puan) tarafından

Aminn Amin 

0 oy
önce (188 puan) tarafından

Seni anlıyorum ama söylediğin şey uykunu bölecek kadar değerli değil yat uyu dinlen bosver takmamaya çalış 

0 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Bende sinir olurum, kaynim instagramda guzel bir durum atmış. Kardesim gozuyle bakiyorum kendisine ama aklima ilk eltim geldi. Kalp yani begeni atsam, ya yanlis anlarsa diye begenmedim. Cunku ahir zaman, herkesten hersey bekleniyor maalesef. Takma kafanı, ama esini uyar tatli bir dille 

0 oy
önce (83 puan) tarafından

Valla benim iki görümcem var. Düğünümde bana çok kötülükler yaptılar. Eşim bu yüzden onlarla bile konuşmuyor. Eşime nasıl böyle yaparsınız diye. Yani elti kim oluyor ben hayatta böyle bir şeye müsaade etmezdim. 

0 oy
önce (3,532 puan) tarafından

Bende öyleyim bu ara hiç kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum kızım okula gitmese hiç çıkasım yok evden okula götürüyorum herkes birbiriyle konuşur eder bana seslenen bile yok 😔😔

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 1,731 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 406 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde curious (1,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 661 göst.