0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

Teyzem geliyor yolda az kaldı aslında uyumam gerekiyor artık yorgunluktan midem bulanıyor ama heyecan bastı galiba, yalnızlığıma bir ay kadar ara vereceğim 🥹🥰. Teyzemle ailemin yanına gitme ihtimalim de var hayaller kuruyorum bir masaja giderim sonra kendime bakım yaptırırım Ulaş zaten orada bana asla kalmaz 😅. Ayy arkadaşlarımla buluşurum ne güzel ne güzel 😂. Ben böyle saçma kuruntu sebeplerden uyuyamıyorum işte birde heyecan tabii 😋. Siz neden uyumadınız 😂? 

13 Cevaplar

+3 oy
(52,041 puan) tarafından

idil kal artık git gel git gel basım döndü ☺️

(78 puan) tarafından

☺️☺️☺️

-Reklam-
+1 oy
(945 puan) tarafından

Ohhh en tatlı heyecanlar bu arada senin kulağını çekecek habersiz gittin diye 😏 gözün aydın kazasız belasız gelsin inşallah teyzen de 💜

Kuzenimle konuşuyorduk yeni kapattik uyuyacam inşallah 🥱

(1,149 puan) tarafından
+1

En son 5-6 saat önce uyuyordun hülyoşum ama 

(78 puan) tarafından

Her an gidebilme potansiyeline sahibim 😂

Amin amin ❤️ şükür Allah ıma rahat geliyormuş 🥹.

Bende bir uyusam ah…

(945 puan) tarafından

Sümeyyem izin vermediler beee hem burdan hem kuzenler kafam bir milyon oldu 😁😁😁

0 oy
(860 puan) tarafından

Hayirlisiyla gelsin insallah. Oh boyle hayaller hayali bile insana iyi gelir. Benim midem agriyor aksam soylemesi ayip mantiyi cok kacirmisim canim çok istiyor diye kayinvalidem saolsun yapivermis gomuldum tabi oda mideme vurdu acgozlulugun sonu 🤣 uyutmadi ne icsem iyi gelir bilemedimde bakiniyorum öyle boş boş 

(78 puan) tarafından

Kekik kaynatıp içersen veya çörekotu çiğnersen eğer miden rahatlar birde maydonoz var ise yiyebilirsin ❤️

Ayy hayallerim öyle güzel ki gerçek olur mu bilmem ama evet mutlu ediyor 🥹.

Bende etliekmek diye tutturdum 😂. Konya’dan taa Bayburt a etkilemek getiriyor teyzoşum sağolsun valla sen mantı dedim bak bende etliekmeği düşündüm bir an midem guruldadı 😂

(860 puan) tarafından

Ay aklimda bulunsun tavsiyeler için cok tesekkur ederim bayaaaaa bi geç gordum ama olsun 😁 ay etliekmegide cok severim simdi olsa ne gomerdim 😁 benim mide daha cook ağrır bu tavsiyeler iyi oldu 🤣

0 oy
(1,149 puan) tarafından

Açım ya açlıktan uyuyamıyorum 🙄

Hayırlı yolculuklar diliyorum teyzene canım Allah yolunu açık etsin inşallah ❤️ 

(78 puan) tarafından

Bende açım ama yemek istemiyorum yaa midem gurulduyor uyumam gerek hala ayaktayım of of 🥲😅…

Amin aşkım amin 🥰

(1,643 puan) tarafından

Sümos gel askm hazırlim beraber yiyelim 

(1,149 puan) tarafından

Semoş uyumuşum bile sjsjsjs 

(1,643 puan) tarafından

Maşallah sana bol bol uyu ben görcem seni sjsksjsk

0 oy
(514 puan) tarafından

Alt arka dişimi çektirdim ama kaç gün geçti birden diş eti ve damaklarım ağrımaya başladı çekilen tarafın nasıl bir ağrı anlatamam ağlıycak konuma geldim herhalde enfeksiyon 😪oldu çekilen yer 

(78 puan) tarafından

Ayy ne diyorsun bir doğum sancısı bir diş sancısı başa bela ya çok geçmiş olsun direk antibiyotiğe başla eğer enfeksiyonsa hayatta geçmez … ama önce bir doktora git çekilirken yanlış bir şeyler yapılmışta olabilir .

(514 puan) tarafından

Çok sağol bencede yanlış yaptı daha öncede diş çektirdim hiç böyle bir ağrı yaşamamıştım oradaki dişi zorla çekti sanırım damağıma diş eti sinirlerine zarar verdi diye düşünüyorum bir diş eti damak bu kadar mı ağrı olur çok kötüyüm 

(78 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(514 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(1,643 puan) tarafından

Ben yine gececiyim sen niye gittin be 

(78 puan) tarafından

Ben gidip geliciyim 😂

0 oy
(605 puan) tarafından

Ne güzel heyecanlar canım hayırlı bir şekilde kavuşursunuz inşallah teyzenle ☺️❤️ hatta kurduğun hayallerinde gerçek olur inşallah diyelim 😊 bende bı saat önce oğlumu uyuttum ama uyku tutmadı şimdi birşeyler yiyeceğim telefonda takılıyorum öyle eşim işte sabah gelecek. Yarın acısı çıkar bu uykusuzluğun ama gece gece bende hayatı sorguluyordum.😅 Eve bakıp yapılacak işleri gözden geçirirken dusundum de hep yapılacak birşeyler var hiç bitmiyor sanki. Kendime hedef koyuyorum güya kafandaki evindeki işleri halledip artık kendine daha çok vakit ayır çocuk uyudugunda eskisi gibi kitap oku mesela kitaplığında hevesle aldığın yeni kitaplar duruyorken. Ama sonra zaman o kadar yetmiyorki en basitinden bir kitap okumak bile lüks kaçıyor. Ya ben beceremiyorum yetişemiyorum hiçbir şeye ya da artık çocuk belli bı yaşa gelene kadar mecbur böyle ilerlicek 🤷🏼‍♀️

(78 puan) tarafından

Daha 15 aylıkmış bebeğin ☺️. O aylarda ben de çok sıkıntıdaydım uyku düzeni bir gelip bir gidiyordu işte  mıymıydı ama sürekli … onunla ilgilenmekten kendime bir gram bakamıyordum yani şimdi 2 yaşında çok rahat değilim ama rahatım banyoma da giriyorum yemekte yapıyorum temizlikte yapıyorum kendime vakitte ayırıyorum . Bazen mızmız oluyor tabi o günler çok zor geçiyor ama bebekten daha iyi oluyor konuşuyor çünkü anlıyorsun dertlerini ilerleyince sende rahatlayacaksın 

0 oy
(3,918 puan) tarafından

Ben canım uyuyordum eşime kahvaltı hazırlamaya kalktım uykum kaçtı 

0 oy
(372 puan) tarafından

Ege beşik gibi sallanıyor korkudan uyuyamadim

(78 puan) tarafından

Allah korusun :(.

0 oy
(646 puan) tarafından

Bebem uyandı o yüzden canim

(78 puan) tarafından

Ah bu bebeler 

0 oy
(135,797 puan) tarafından

😳😳😳😳😳😳😳ooooooooo

(5,619 puan) tarafından

Hahaha ben oooo ları çok farklı okuyorum 🤣

naso okudun 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(3,640 puan) tarafından

Selamünaleyküm bacilar ❤️

aleykum selam amerikali

(78 puan) tarafından

Ooooouuuu :D

0 oy
(3,640 puan) tarafından

Sen de hoş geldin teyzen de hoş geliyor idilim 😀❤️🧿

(78 puan) tarafından

Ayy hoş geldi öyle bir valla içimiz açıldı ya ❤️

0 oy
(2,151 puan) tarafından

Dundeki problemden dolayı uyumak tatsız.

Ve çocuğum şuanda gözünü açar açmaz Telefon istedi aldı oynuyor kendkem gelip ondan almaya gitcem

(78 puan) tarafından

Telefon bağımlılığı kötü ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 502 göst.
29 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 388 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 336 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurrr (60 puan) tarafından soruldu