Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_50bac2c846eceae80759575c15888db0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Adeti geciken var mı ?-Diğer
+1 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından

Ben bu adetten bir şey anladıysam ne olayım 😂

Zaten 28 eylülde doğum yaptım. 25 kasımda adet oldum o gün spiral taktırdım. Sonrasında 2 haftada bir veya 1 hafta arayla adet oldum. En son 1 ocakta olmuşum. 6 gün sürmüş. Takvim 22 gün geçti diyor. Umarım bu hafta içinde olurum 😂😂. Hamile falan değilim zaten olmayayım da ama niye böyle anlamadım. Normal mi acaba ya karnım şişti. Ağrıya ağrıya Bi hal oldu ama gelen giden yok 

13 Cevaplar

0 oy
(2,426 puan) tarafından

Bende normalde aşırı düzenli olan 27 günde olurum, en son yil başından önce adet gördüm şuan hala bekliyorum. Test yaptım negatif, çözemedim noluyor :))

-Reklam-
0 oy
(736 puan) tarafından

Bu ara bende yusuf yusufum sorma hiç 🤨

(736 puan) tarafından

Dün bi acaba dedim diye gece rüyamda doğuruyordum bide 🤦🏻‍♀️😂

0 oy
(989 puan) tarafından

Bu ay çoğu kişinin gecikmiş galiba bende 4 gün geciktim ilk kez hamileyim falan sandım hatta ama gece oldum

0 oy
(412 puan) tarafından

13 gün benimde gecikti ama oldum

0 oy
(1 puan) tarafından

Bende sıpral taktirdim gecen ay 4gün adet goruceyime 8 gün gordüm bu ay 4gün dur lekelenme yapti bugun adet oldum adetimi düzensizleştirdi😐

(338 puan) tarafından

Evet spiralin en kotu yan etkisi bu.adet uzuyor ve bitmek bilmiyor kahverengi lekelenmeler neredeyse 15 gun suruyor bende

0 oy
(200 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun valla kadınlık zor herşeyi biz düşünüyoruz kocalara birsey olduğu yok spiral adetli hissettiniz mi

(200 puan) tarafından

Spiral ağrısını hissettiniz mi:))

(785 puan) tarafından

Taktıktan sonra hayır ama takılırken biraz acıyor. Aynı kasık ağrısı gibi. İlk taktırdığımda daha çok ağrı oluyordu bu sefer olmadı 

(200 puan) tarafından

Ayyyy adetli mi takıldınız

(785 puan) tarafından

Evet ilk gününe denk gelmişti 

(200 puan) tarafından

Bana da dua edin ya

0 oy
(6,773 puan) tarafından

Bu ay benimki erken geldi normalde gecikirdi 😀:D

0 oy
(479 puan) tarafından

170 gündür adet olamayan ben 🤣😕

(338 puan) tarafından

Aaaa neden ki?

(479 puan) tarafından

Doğumdan sonra bi kez oldum bidaha olmadımben öyle oluyorum canım 7 8 ay olmuyorum ilk çocugumdada böyleydi ama bunda bi sene sürcek sanırım hormonlardan diyo doktorlar normal 1 buçuk sene olmayan bile var diyolar

0 oy
(3,114 puan) tarafından

Benimde bu ay adetim gecikti 6 gündür, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3 gün önce🥴

0 oy
(1,998 puan) tarafından

Ben bir senedir görmüyorum adet doğumdan sonra ne zaman olacağım belli değil..

Gerçekten ara ara çok fazla kasık ağrısı oluyor

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Benim hormonlar kafayı yedi ıkı Ay düzensizdi olsun diye gözüne baktım olmadı bi turlu simdi de erkenden adet olmuşum ayın 18inde adetliydim 1inde yine başladı var bi terslik anlamadım 

0 oy
(3,002 puan) tarafından

Bu ara ladinlarin genelinde var galiba bu problem bendede gecikme var 1 haftadir eminim hamile degilim beklemedeyiz bakalim

0 oy
(4,227 puan) tarafından

Doğumdan sonra düzensizlik oluyor üstüne spiral takirmissin oda düzensizlik yapıyor yani gayet normal canım senin durumun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde selin-97 (7 puan) tarafından soruldu

413,963 soru

12,459,804 cevap

46,668 kullanıcı

Kategoriler

...