+2 oy
340 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (912 puan) tarafından

gurbetteyim kimsem yok 2.bebeğim ilk bebeğime a dan z ye annemle babam aldı bizde adet öyle olduğu için bebeğim kızdı şimdi ki erkek mecbur herşeyini bastan aldık doğumama 2 hafta kaldı eksiklerimi falan tamamladım komşuma dedim abla baksana kızımdanda şunlar var baska neler alayım ya herseyimi e bebekden aldım eline ne aldıysaa iyideeeee buuu niyeeeeee iyideeee bu neee böyle iyideeee çokk küçük hiçbir şeye olumlu bişey demedi aldıklarım şunlar

10 lu hastane çıkışı

5 li hastane çıkışi 3 adet

4 tane tulum 

1 tane hoşuma gittik diye triko tulum

triko şapka

şu altı bez olan ev botları oluyoya eşim kızıma ayakkabı alırken hoşuna gitmiş almış buna özellikle iyideeeee bune olacakmış falan yaptı

5 tane zıbın atlet kızımdanda ortaj renkli çoo şey kaldı

1 tane yeni doğan biberon 1 tane emzik

burda iyidere bu neeeee iyideee ne alaka denilecek ne var bide annemde yine bohca hazırlamış yani kızımdan olanları koymasamda yinede yetecek kadar sey almışız bian hevesimde kaçtı acaba kuçümsedi mi az mı gördü ama hepsini e bebekden aldım 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (2,687 puan) tarafından

Canm bozma moralini belkide kiskanmistir yani bazi insanlar gercekten bu gibi duygulari cok net belli ediyorlar.istersen mesafe koy.sen yalnzken yanjnda olmayip yardim etmeyen kucuk goren yada kiskanan insanlari hayatinda tutma derim.sen keyfine bak oglunu kucagina alcagin gunun mutlulugunu yasa.aldiklarida hep ihtiyac olan seyler ben fuzuli bisj okumadim acikcasi.

önce (912 puan) tarafından

özellikle fuzuli almamaya calıştım bidee benim kizımda küçük doğdu oğlumda küçük 2 hafta var doğuma hâlâ 2500 olmamış yeni doğandan başka ne alabilirim

önce (2,687 puan) tarafından

Canm simdi bebek kiyafetlerj malesefki kalip olarak cok cok kucuk.oyuzden carsi pazara gityikce yada internetten 6ay ustunj alabilirsn.cunku kaliplar cok cok kucuk oglum 4aylikkem 9.12 aylik kiyafetleri giyiyordu.birde kilosuna takma dogdugunda cabuk gelisir zaten.2hafta icindede rahat 2bucuk kilonun ustume cikarkj bu da normal.sabahlari bol bol haslanmis yumurta kasar ye ve bol bol meyve tuket 

-Reklam-
+1 oy
önce (14 puan) tarafından

Kimseyi memnun edemezsin bu boyle o yüzden hiç kafaya takma boşver 

0 oy
önce (2,846 puan) tarafından

İşini görecek şeyleri almışsın gayet. Tarzınız farklıdır beğenmemiştir ama her ne olursa olsun çok kötü dile getirmiş.

önce (912 puan) tarafından

hani oda aklima gelmedi değil 

0 oy
önce (20,634 puan) tarafından

Boşver yaaa gayet güzel işte

0 oy
önce (646 puan) tarafından

Ay canım canını sıktığın şeye bak boşver sen beğenmiş almışsın çocuğuna Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bir daha da o komşuna birşey danışma bence. 

0 oy
önce (3,532 puan) tarafından

Kimseyi takma canım sen çocuğuna altından da alsan o yine aynısını derdi insanın için de fesatlık varsa ne yaparsan yap aynı değişmezler 

0 oy
önce (12,980 puan) tarafından

Hastane çıkışı fazla sadece buda kişinin tercihi kime ne hemen büyüdükleri için hastane çıkışlarını 10 bilemedin 20 gün giyiyor sadece onun yerine 0 3 ay al canım bunlarda şimdilik yeterli bana göre tek hastane çıkışı fazla ona olumsuz yorum yapsa amenna da diğerleri normal kıskandı belki de var öyle insanlar aşko takma 🥰

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Benece lazım olan şeyleri almışsın zaten . Kıskançlik olabilir güle güle giysin bebisin takma kafana hamissin 

0 oy
önce (445 puan) tarafından

Amann bosver kimseye sorma bile baktın eksik bırsey cıkıyor alırsın İnternetten birkaç gun ıcınde hop elinde..insanlar güzel olan şeyleri bozmayı severler takma..hayırlı doğumun olsun ınsallah 🫶🏻

0 oy
önce (1,145 puan) tarafından

her komşunun lafına bakacak olursa ohooo... evin yolunu bulamayız öyle. 

bizim komşu 3.yü yapma diyordu yaptım. şimdi de ikizleri babannesine bırakın o baksın geceleri de diyor

0 oy
önce (331 puan) tarafından

S.ttir git evinde negatif kus deseydin ya şöyle karamsar ruhu bozuk insanları alanınıza almayın bir şeyi beğenmesem bile kırk yoldan kibarlastiriuorum karşımdaki bozulmasin kötü hissetmesin diye direkt kötü konuşan insanlarin enerjinizi nasıl somurdugunu bı bilseniz

...

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Kıskanç başka bişey değil 

0 oy
önce (18,572 puan) tarafından

Bazı insanlar memnuniyetsiz onların seninle veya aldıklarınla bir problemleri yok onların problemleri kendileriyle tutma etrafında böyle kimseleri veya sorma fikrini bir daha. 

0 oy
önce (649 puan) tarafından

Amaan canım sende onu mu ciddiye aldın ya 😀 . Kiskanmanin uygulamalı hali bu olsa gerek . Hastane cikisin 5 li 10 lu. İki tane almissjn o bana çok geldi sanki 5 li tek başına yeterli gibi en çok zibin ihtiyacın olacak ince uyanınca üç tane giydirmek için yelek hırka olabilirdi mesela.  Ama tabi cikipta ay bu neğğ ne gerek var ki buna ay bu olmazkiğgğ gibi cümleler kurulmaz ayrıca bana fazla gibi görünen sana hevesin olabilir farklı bi cinsiyet buda paran var heveslendim aldın bitti gitti .Yani çok saçma olumsuz yorumlar. Evet malesef hızlı büyüyorlar bu hafta giydiğini iki hafta içinde giyemiyor evet ama hoşuna gittiyse de kimseye laf düşmez buna bu yorumu yapan bende dahil . 😀

0 oy
önce (2,601 puan) tarafından

Buram buram fesatlık kokuyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 152 göst.
0 oy
15 cevap 613 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,214 göst.

411,466 soru

12,386,172 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...