+1 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından

Ya bu kayınvalidemin huyuna suyuna nasil alişacam bnim annelik rolumu hep üslenmeye calişiyor. Cocuğun altı yaş olduğunu görüyorum değiltirecem birden ordan "altını değiştir" diyor. Cocuğun karnı ac olduğunu biliyorum birden ordan cıkıp" git anne sana yemek yedirsin" diyor. Dün misafır gelmiş kadın o kadar kırmadan emir vermeden büyük kızım değil kücüğü ağlayınca "cocuğun karnı ac olabilir cekinme bizim yanımızda emir" dedi emzirdim aradan beş dakika gecmeden kayınvalidem geldi cocuğun uykusu var ağlıyordu iceri daha girer girmez" bu cocuğu emzir" diyor" baksana ac "misafirler" yo demin yanımızda emirdi" diyor. Ya cocuklar doğdu doğalı bir cift corap aldığı yok ama gel gör cocukları annesine emir yağdırarak baktırıyorum gibi davranıyor. Bu aşırı sinirimi bozuyor.. 

5 Cevaplar

+1 oy
(104 puan) tarafından

Onlar çünkü bizden daha iyi biliyorlar biz hicbiseyi bilmiyoruz bnm yaşıma gelince anlarsın diyorlar 

Yaşandı cnm n analigim kaldı n bişey 

(161 puan) tarafından

Direk " yap, et, ver, icir, böyle emirli emirli bide sanarsın bi tek Allah ona akil vermiş etrafındakiler salaklar o söylemeden yapamazmış gibi. 

-Reklam-
+1 oy
(1,174 puan) tarafından

arsız olan geline kimse bişey diyemiyor. hastanede oda arkadaşım sütü olmadığı için ilk çocuğunu emzirememiş bunda da sütüm yok diyordu. ziyarete annesi ve kaynanası gelince daha kadınlar kapıdan girer girmez laf çarptı; "benim sütüm yok kucaklayın bakayım kim daha çok severse onun sütü geliyormuş. görelim bakalım hanginiz çok seviyorsa o emzirsin" demişti. kadınlar neye uğradıklarını şaşırmıştı ama kimse de emme, emzirme lafı açmamıştı ondan sonra.. 

0 oy
(2,787 puan) tarafından

Bir konuda fikir verince ben annesiyim neyi olduğunu biliyorum sağolun de sert bir dille geç. Kibar olduğun sürece bu durum artarak devam edecek bunu burada yaşayan birçok kadın var. Kendi annem bile çok yorum yapınca ben biliyorum merak etme anne diyorum ve susuyor

(161 puan) tarafından

Ah keşke yanımda söylese sesi bna gelecek şekilde bna hitap etmeden ortalığa söylüyormuş gibi yapıyor coğunlukla da bn mutfak iş tutarken babasına söyluyor muş gibi sesli Bi şekilde söylüyor. Meselê bû kızın altı yaş değişmesi gerek diyor. Şimdi gelde ona kız "kzım bn şimdi ne dedim altı yaş olabilir bakın dedim kötü Bi şey mı dedim" diyerekten kenera cekilecek sanki bn ona cocuklara babaannelik yapmasına musade etmiyormuşum gibi davranır. 

önce (2,787 puan) tarafından

Duyuyorsunuz sonuçta, sizde ortaya söyleyecek şekilde karnı tok çocuğun diyin. Eşiniz gelip annem uyut dedi diyorsa git seni uyutsun ben kendi çocuğumu bilirim diye tepki verin. Ağzınız azıcık laf yapsın. İki gün sonra bizde kalsın diyecekler, okuluna karışacaklar

0 oy
(717 puan) tarafından

Emzir kelimesini duyunca benim kaynanam memesini açıp benim memem daha güzel demişti her konuda yarıştığı gibi mememlede yarışmıştı lohusalık dönemi of . 

Kaynanaya cevap ver yoksa devam edecek hatta daha da artıracak

(161 puan) tarafından

İiii iğrençler ya bu ne bicim bi zihniyet. Bnimkide göğsüne tutardı tabi kıyafet üzerinde bak emmek istiyor derdi. 

(2,726 puan) tarafından
+1

Kusura bakma ama güldüm ben buna 😅

0 oy
(4,374 puan) tarafından

Bir daha öyle derse al anne doyur karnını yada al sen uyut diye kucağına ver

Benim kaynanam da öyleydi şimdi telefonla konuşurken annem diye seviyor sen benim annem değil nenemsin diyor çocuklar mort olup susuyor 😅🤣

(161 puan) tarafından

Kızım babaanne dediğinde hic oralı olmuyor anne dediğinde efendim kızım efendim yavrum diyor kızım daha algısı acık değil olsun ona iyice babaanne olduğunu öğretirim. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
+1 oy
3 cevap 177 göst.
+1 oy
6 cevap 191 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.

411,912 soru

12,400,121 cevap

44,394 kullanıcı