Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 azıcık sohbet edelim canım çok sıkılıyor
Şükürler olsun ilaclarimizi azalttık fanusu cıkarmaya başladık normalde çıkartınca saturasyonu hemen 60 lara düşüyordu 1 saati geçti takılı değil 90 ile 100 arası gidip geliyor kaç gündür 1 cc yi bile yiyemiyordu şükür beslenme de normale dönüyor gibi rabbime şükürler olsun ♥️❤️♥️
Bebem uyumusken bii kahve içelim dedik yandakiyle 🫠🫠
Şansıma da iyi Bir insan denk geldi yanıma ikimizde birbirimize destek oluyoruz 🫶🫶
Çok şükür çok sevindim minik kuş çabucak iglesirde çıkarsınız inşallah afiyet bal şeker olsun
Amin inşallah cnm
Ohh minik savaşçıya maşallah ♥ Allah daha iyi etsin paşayı ♥
Kızımla anca kahvaltıyı bitirdik. Sonra temizlik yemek hazırlamaca falan.
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
Kolay gelsin
Sağol sizede geçmiş olsun olsun
Oh çok şükür her şey yoluna giriyor ablacım, afiyet olsun ♥️
Yumuii yumyyyyy yummmm seni gorunce hep böle yapmak istiyorum ahahaah
Ahahahahah o da güzelmiş
Bundan sonra görürsen yorumlarında şaşırma 😂😂
Yok yok sasirmamm
Teşekkür ederim cnm
Afiyet şifa olsun çok geçmiş olsun şimdi iş yapacam akşam çok hastaydım sabaha kadar acildeydim
Geçmiş olsun cnm hayrola
Hiç bilmiyom 7den sonra mide ağrısı karın ağrısı sırtıma vuruyordu karnım şişti salgın var galiba
Çok şükür canım benim bebemi uyutmakla uğraşıyorum
Uyur inşallah cnm
Afiyet olsun Büşra abla. Sinirliyim valla esime. Bilmem kac gündür baklava pisirmek istiyorum. Her gittiginde eksik aldi bir seyleri. Simdide kabartma tozu almamis. Kabartmasiz olurmu ya turk baklavasi yapan varmi?
İ
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık şekerlik
Cok teşekkür ederim ♥️
Eline sağlık çok güzel olmuş 🥺
Teşekkürler ☺️
sekerlik disi parlak olan dimi adini unuttum ben onu istemiyom yaa
Afiyet olsun , çabucak iyileşsin yavrucak
Büşra burdan görüyorum da seni gerçekten büyük bir sınavdan geçiyorsun. Kendin ailen. Başarıyla sınavı atlatırsın inşallah. Sağ sağlim eski sağlıklı hayatınıza dönersiniz.
Rabbim daha beterinden korusun canim beterin beteri var şükür ki atlatilamiyacak bir sınav değil
Aleyküm selam canım.tez vakitte iyilessin bebegin insallah.
Evime geldim dün iste. simdi de okula hazirlaniyorduk. Camasir yikarim aksam yemegi derken bugünü de akşam ederiz cok sükür.
Güçlü annenin güçlü çocuğu olurmuş zaten şaşırmamak gerek ❤️❤️
Çok şükür Rabb'im şifa versin. Afiyet olsun
Rabbim şafi ismi ile şifa versin canım çok geçmiş olsun 💝
Rabbim şafi ismiyle şifa versin bebişe benim bebişimede şifalar versin tez zamanda kavuşim kızıma
1,488,815 soru
24,335,661 cevap
345,849 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın