+6 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından

Yıllar sonra bura gel ilk postum da böyle utanç verici olsun. Maalesef…

Kısa özet geçicem. Evimizde tadilat var. Tadilat olduğu için de, kiraya çıkalım dedık. Bunlar razı gelmedi. Hayır bizde kalın kirayı bize verin dediler. Maalesef ki okey dedik.

K.valıdemle K.peder çok dalaşkan dövüşken çiftler. Ne zaman k.avga etseler bize patlıyolar. K,pederı Allaha hevale ettım onun adını bile ağzıma almak istemiyorum. 

Kaynanamla yine sıradan gün bunlar kavga ettiler bayabir dövüstuler. Bende cekıldım odama bitmesini bekledım. Benım oğlum da ninesinin telefonunu aldı kacıyor hadı benı yakala. Buda bagırdı getir şunu bıktım. Benım yanıma kactı aldım telefonu lutfen buna dokunma dedım. 

K,valıdem patlamaya yer arıyordu zaten. Koluma vurdu bana baksana sen dılını koparırım. Bende ayaga kalkdım kızlar yazarlen bıle elım tıtrıyor.

Dedım ılk o elını cek bana kımse bu yasıma kadar dokunmadı. Ikıncısı haddını bıl ve dısarı cık. Tukurdu bu yere terbıyesız dedı. Kızlar uzerıne bı gıttım parmagımı kaldırdım işaret parmagımı dedım bana bak senın yuzune kusarım qıkında cıkmaz. Haddını bıl cık dışarı. Bana dedı eşin gelsın senıde dovsun senıde dovdurecegım. Zaten sımdıge kadar dokunmaması kabahat. Çıktı bende kapıyı kıtledım ve o kadar bedenım estı kı anlatamam. Tir tir titriyodum. Eşim geldi eşime de bişey demedi. Şuan odama girip çıkıyor bakıyor her tarafa böyle alev ateş içinde Allaha dua edıyorum tadilat cabuk bitsin boyle davam ederse şehir dışına annemlere gidicem

31 Cevaplar

+2 oy
(21,279 puan) tarafından

Teklif çok saçma sizin bunu kabul etmeniz daha da saçma. Zaten çok masraf yaptınız en azından kira vermeyin şeklinde sizi düşünen bir tavır olsa mantıklı olurmuş ama başkasına vermeyin bize verin bir de sizi evimize aldık diye bize minnet duyun şeklinde bir beklenti çok çok saçma olmuş. Kesinlikle ayrı ev veya ev olana kadar ailene gitmen dönünce de mesafe koyman gerekiyor 

-Reklam-
+1 oy
(2,685 puan) tarafından

Ahh canım ya kıyamam

Olayı eşine anlat ve ailene git, şimdi susarsan dahada yüz bulur kaynanan

0 oy
(803 puan) tarafından

Çıkın o evden.  Daha beterleri yaşanmadan.  Çocuğuna şiddet göstermeye bile çekinmez deli

0 oy
(8,494 puan) tarafından

Nasıl yani hala tadilat bitsede gitsek diyorsun dakka durmam o evde alır çocuğumu giderim. Lütfen gururlu olun kalmayın orada. 

(1,553 puan) tarafından

Aynen öyle gerçekten 

0 oy
(3,748 puan) tarafından

İyide niye kaynananda kalıp kirayı da ona veriyosun Allah aşkına insan kiraya çıkmayın boşuna burda kalın para cebinize kalsın der . 

0 oy
(488 puan) tarafından

Ztn kira veriyomuşsunuz niye yanlarına gittinki cnm 

0 oy
(4,629 puan) tarafından

Bu ne be tövbe estağfurullah 🤯

0 oy
(1,553 puan) tarafından

Böylesine tokadı patlatacaksin.Al sana dövdurmek ne demekmiş diye.

0 oy
(486 puan) tarafından

Hayır madem kira vereceksiniz niye onların evine geçiyorsunuz ki canım 1 gün değil 5 gün değil haddini bilmiyor kayınvaliden haddini bildirmişsin kendi yuvanın huzuru için kaç git ordan kiraya vereceğiniz parayı bir anne baba olarak nasıl almışlar hala anlamış değilim Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın

0 oy
(161,580 puan) tarafından

aaahh aytacim benjm yaa☹️☹️☹️

0 oy
(18,834 puan) tarafından

Bi an önce çık ordan cnm çocugun ruh sağlığı için çok sakıncalı bi ortam

(7,155 puan) tarafından
+1

Yağmur ne ara sarışın oldun sen 😂

(2,802 puan) tarafından

@ice Queen 😅 sadece saç değişmemiş ki komple değişmiş acep başka birinin fotosu mu 

(7,155 puan) tarafından

Bilmiyorum ben yüzünü görmedim hiç sadece esmer olduğunu biliyorum 😂

(114 puan) tarafından

Feyza sende hala burda yatıp kalkıyorsun 😄olmamış akillanmamişsin ;)

(18,834 puan) tarafından

Anlamadım? 

(2,802 puan) tarafından

Fakeyle gelme ;) 

(18,834 puan) tarafından

Ne diyorsun ya 

(114 puan) tarafından

Fake değil nick o :Dsende fakeyle mi gelmiş oluyorsun ?

(18,834 puan) tarafından

Ne saçmalıyorsunuz hepiniz aranızda sohbet konusu filan mı? 

(7,155 puan) tarafından

@& Egeli Teacher & bence anladın gerek var mı böyle oyunlara gerçekten bu kadar önemli mi burası sizin için farklı bir kişiliğe bürünecek kadar önemli mi 

(18,834 puan) tarafından

Hasta mısınız siz ya ne saçmalıyorsunuz 

(7,155 puan) tarafından

Neyse bakalım sahne senin nereye kadar sürecek merakla bekliyorum 

(18,834 puan) tarafından

Arkadaşım sen sorunlu musun? Yada başka bi problemin mı var? madem öyle admine basvuralım çözsün derdin her neyse 

(7,155 puan) tarafından

Yok çok şükür bir sorunum yok ama seni çok iyi tanıyorum bu ip değiştirme olayını falan fazlasıyla iyi bildiğin için şu an böyle rahat rahat konuşuyorsun 

Ne tesadüf dün ben fatoya bildikten sonra profil koydun aaaa bide baktım iki çocuğun varmış keşke benimde öyle birden kendi kendine iki çocuğum olsa 😂😂

Neyse tamam sen devam et yağmur değilsen bu kadar yğkselemene gerek yok ben değilim der geçersin ama her kes sen olduğunu düşünüyor bunu bil 😉

(18,834 puan) tarafından

Ben sizler gibi Bizans entrikalarından anlamam sanırım fazla içli dışlısın ki burayla bişeyler peşindesin senin adına üzgünüm ama her ne olduysa ya da her ne anlatmaya çalışıyorsan yanlış biri üzerine geliyorsun... Teknik bi bilgi ip değiştirmek çocuk oyuncagıdır 5 yaşında bebe bilir bunu bi sürü program var ama sanal patronlarda çok iyi bilir ıp değişikliği olsa bile o cihazdan ıp değişikliği her türlü görünüyor görünmek zorunda güvenlik açısından istersen sor admine sonra özür bekliyorum

(7,155 puan) tarafından

Çok beklersin. Bakalım yakında anlaşılır elbet dediğin gibi mi değil mi

(18,834 puan) tarafından

O zaman saçma sapan şeylerle sinir bozma her ne peşindeysen git doğrusunu bul

(7,155 puan) tarafından

Saçma sapan bir şeyse neden sinir oldun? Ben değilim diyip geçebilirsin. Bir kaç tane tutarsız yorumuna denk geldim. Bir yerde oğlum var demişsin, bir yerde kızım. Özel eğitim öğretmenisin istanbulda yaşıyorsun daha bir sürü sebep var böyle düşünmemiz için 

(18,834 puan) tarafından

İşin gücün yok beni mı takip ediyorsun tanımak isteseydin beni ben sana yardımcı olurdum seve seve neden böyle şeylere gerek duydun.. Bi kızım vardı 12 haftalık hamileyken iş kazası yüzünden kaybettim kızım yaşamıyor bi oğlum var 2 yaşında evet öğretmenim 3 yıldır aktif değilim tehlikeli hamilelikten dolayı doğum izni verildi 3 yıl olcak nerdeyse İstanbul'da yaşıyorum evet bunlarda ne gibi sakınca yada tutarsızlık var 

(7,155 puan) tarafından

İnan şu an baktım yorumlarına takip etme gibi bir durum yok. Ben hala senin Eğitmen olduğunu düşünüyorum, ama değilsende tanımak isterim seni. Eski nickin neydi peki 

Başın sağ olsun bur arada 

(18,834 puan) tarafından

Sadece sevgi idi eski nickim istersen onuda admine sor bakalım yalan mı doğru mu 

(7,155 puan) tarafından

Sorucam 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,450,665 soru

23,820,608 cevap

318,285 kullanıcı

...