Şuanda depremler çok gündemde Ege denizinde bir haftadır olan depremler hakkında ne düşünüyorsunuz ara ara olması bir anda olmasından iyi mi hep Ocak Şubat'ta büyük depremler oluyor bir de farkında misiniz
Depremi yaşamış biri olarak kesinlikle büyük depremin habercisi burdada öyle olmuştu çünkü üst üste deprem oldu sonra büyük deprem Allah korusun tabi önce Allah bilir
O depremi yaşamış biri olarak rabbim kimseye yaşatmasın hafife alınacak birşey değil büyük depremin habercisi de alabilir Gaybı Yalnızca Allah bilir. Devletin birşey yapması gerekir zira milyonlarca insan ya soğukta donarak öldü ya açlık sussuzluktan öldü haftalarca insanlar enkaz altında bir bekleyiş içindeydi rabbim düşmanıma yaşatmasın
Geçmiş olsun ama burada ve Kuşadası'nda hep deprem oluyor haberlerin abartmasi mi acaba kendi için de değil sevdikleri için korkuyor insan
Bu kadar sık olmuyordu canım sık sık ve 4 /5 üzeri olunca insan korkmuyor değil. Haberler abartıyor olsa bile bence iyi buna göre insanlar belki kendince bir önlem alır biz yaşadık rabbim kimseye yaşatmasın o an öyle korkunç ki
Evet insan korkuyor depremde çocuğunu annesini sevdiklerimi kaybeden ümitle bekleyen bir sürü insan öldü hepsini gördük ondanda korkuyoruz ben şuan 7 aylık hamileyim çocuğum için endişelerim var Allah göstermesin Allah kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin inşallah kime ne olacağını bilemiyoruz
Amin canım dediğim gibi Gaybı Yalnızca Allah bilir. Rabbim esirgesin. Hamilesin sende çokta düşünme bebeğine stresin geçmesin sağlıkla al kucağına
Korkuyorum Allah yardim etsin manisa da yaşıyorum ve geceleri hep bakıp öyle yatıyorum anca kendimi korkutuyorum umarim boyle olması buyuk depremin etkisini azaltıyordur
Amin canım inşallah olmaz korka korka duruyoruz evde valla bu arada senin deprem için kullandığın uygulama ismi ne bende indirmek istiyorum
Telefonun ayarlar kısmında arama yerine deprem yazınca ayarlardan açıyorsun telefonuna bildirim geliyor o bende var
Ben play storeden indirdim Deprem Bilgi sistemi yazın çıkar
Depremler sürekli oluyor lütfen insanları korkutmayalimbuyuk depremin habercisi diye gaybi Allah bilir arka arkaya olunca büyük deprem daha yeni olunca insanlar korkuyor haberler de paylaşıyor haliyle ege de yaşayan biri olarak söylüyorum burada ve Kuşadası'nda hep oluyor hamileler de var herkes ayn hassaslığı göstermeyebilir
Haklısın o kadar Doğru söylüyorsun Allah bilir herşeyi biz bilmeyiz 😊
Büyük depremin habercinden ziyade volkanik hareketlilikten olduğunu söylüyor konunun uzmanları. Zaten depremin olduğu bölgeye yakın olan santorini adası da volkanik bir ada. Yinede Allah felaketlerden korusun milletimizi
Hem 2020 Elazığ depremini hem de 6 Şubat Kahramanmaraş depremini yaşamış biri olarak kesinlikle büyük deprem habercisi . Yaşadığım tüm depremler neredeyse artçilarla başladı . Rabbim vatanımızı milletimizi korusun inşallah
Canım kardeşimle konuştuk depremler hep Yunanistan adalarında oluyor ve orda yanardağ varmış o yüzden,den ege denizi diye çıkmasına bakmayın girin bakın hep Yunanistan adaları kardeşim denizci öyle dedi
Volkanik hareketlilik nedeniyle orda oluyo biz hissediyormusuz sanırım
Kardeşim dedi hissederiz ege yazmasına bakma diye ben korktum izmir demi oldu diye girince hep yunan adaları
Askim kardesin seni korkutmak istememiştir işini bilen adamlar Ege denizinde 7.3 büyüklüğünde deprem oluşturabilecek fay hatlarinin aktif olduğunu söylemiş
https://www.instagram.com/share/reel/BAFMIOc7_s
Bu adam jeolog. Güzel açıklamış. Bı izle istersen
Canım hangi şehirdesin
İzmirde
Bende Aydın'da bizim burası da risk bölgesi
Asko zaten deprem bölgesindeyiz her an bir depremin olacağını bilerek yaşamamız gerekiyor
Büyük depremi yaşadık ikisinide evin içinde günler öncesi böyleydi artçilar oluyordu o sene çok kurakti bu senede kurak inşallah olmaz ama arkası pek iyi olmicak gibi
Cnm artcilar büyük deprem sonrası olmuyor mu egeyle Kuşadası tarafında yaşayan biri olarak söylüyorum buralar da hep ara ara sürekli deprem olur o büyük depremin olduğu yerlerde hiç deprem haberleri görmüyorduk gaybı Allah bilir geçen sene yaşadık bu sene göstermesin Allah'ım inşallah ornek sorular altında da bir iki yıl önce paylaşılmış depremler oldu sorulari var
Canım öncesinde artçilar oluyor enerji boşlatimi olmazsa fay kırılıyor ve büyük deprem üretiyor enerjiyi atmak için arkasında da artçilar devam ederek azalıyor enerji bitiyor
411,299 soru
12,381,310 cevap
43,216 kullanıcı