ahada gozler bunu da gordu yih yani insanlar sasirmis. yabancidir gayrimuslimdir falan da sonuc olarak edep haya da dogustan ya milleti dini yokki edebin.
Bizim ünlüler bunu görmesin 🙈
Gülşen 1 sırada zaten
Yuh diyemem defterim açık Allah hidayet versin diyim
Esra çok naifsin yaaa🥹❤️
Yaa ❤️❤️❤️❤️ mutlu oldum böyle yansıdığım için kız herkes adımı biliyor ben niye kimseyi tanımaz oldum sen kimsin de bakim
2 gün önce falanda konuştuk eserimoydum ben en birinci halimle.. 🥰 ayrıca öyle yansıyorsun demek ki öylesin güzelim maşallah🧿☺️☺️
Ayyy kusuruma bakma 🤦🤦 aslında unutmam ama bu ara balık hafızalı bir ben oldum bu aralar 🦋
Estağfurullah canım🫠 hangimizin kafası tam olarak yerinde ki? 😅
Zaten bu adamında kafa gidik eşi de pek saplan değil o yüzden yadırgamıyorum
he ya sayfada ya. kaydiri ca video var poz veriyolar sinra adam kenara cekilio karisini ceksinler diye izliyor
Allah ıslah etsin
Bu kadın Tacize uğramıyorsa adam tarafından bende bısey bılmıyorum
Aaa canım merhaba,
Uzun zamandır görmüyordum seni
Nasılsın 😍
Evet 3yıldır yoktum suan geldım 😂 iyiyim hamdolsun. Nick hatırladım ama isim hatırlayamadım kusura bakma ama seni hatırladım
Hoşgeldin canım ismimi hatırlamaman çok normal çünkü hiç söylemedim ki 😅😅
Özelden konuşuyorduk senle,
kiz aha kocasi yaninda poz verio. sonra kenara cekilio karisini tek gorsin ceksinler diye kenardan izlio ))
Allah'ım hidayet versin ne kadar yolumuz var bilmiyoruz allahım şaşırtmasın kimseyi.. bu tamamen çıplaklıgı normalleştirme çabasıdır
Unutmuşsa demekki elbise giymeyi yuuuuuhhh ohaaaaa çüşş
E her swferinde biraz daha aciyolardi. Daha açacak yerleri kalmamış. Sıra buraya gelmiş demek ki. On kısmı da açtıkları zaman tamamdır. Komple kurutuluuoruz artık. Belki ondan sonra kapanma modası başlar. En kapalı kim giyindi falan. Maksat değişik olmak ya. Belli mi olur onda olur belki
icinde bise yokki hozukuo inu arkasi tul kapatio ten rengi tul
Önünü ten rengi tulle kapatmis arkayı kapatmaya gerek duymamış diye gördüm ben.
Kral cıplak hikayesini biliyorsaniz o hesap olmuş
Ben bu tarz insanların cinsel travmaları olduğunu düşünüyorum. Sık tacize uğramış, istismar edilmiş insanlar için cinsellik önemli değil. Bu kadının eşi kendisine tecavüz ediyor da olabilir. Sağlıkla yapmıyorlar bunu.
olabilir normal psikolojideki biri zaten utanir
Evet maalesef. Bu tarz travmalara maruz kalan kişilerin mahrem koruma kaygısı olmuyor artık. Aslında tedavi edilmeleri gerekiyor. Aleyna Tilki de öyle. Net istismar var o kızda da
Bizim ünlüler gördüyse geçmiş olsun 1 haftaya kalmaz tüm bilbordlarda
Çus oha yuh yani
Şaşırmadım ki bu adam böyle malesef tehşirciligi seviyor, psikolojik sorunları var
Vay ga.vat vay
Bizim unluler görmesin 😀😀
bu adam zorla mı yaptırıyor bu kadına hiç anlamadım. hep böyle bu kadın. birinde elinde yastıkla yürüyordu ya
Gülşen görmesin inşallah 😂😂
hahahah )
Aman bizim memleket insanlari acilmaya merakli zatsn bunu gorseler yazin her tarafta boyle seyler gorecez demekki,ayyy insanin bedenininde bi şerefi olur ya ciplakligi modernlik saniyorlar ,anadan üryan geziyorlar..
oynan moda bu sanilio
Sana niye uyarı vermişler sksjsjsjsj
zaar buraya post actim diye mustehcen icerik pistu kananir zaten ben iyle okuyunca paylasayim dedim saskinligimi tek basima yasayamadim))
Bu Gülşen'in ondan aşağı kalır yanı yok bunun dinle alakası yok insanın içinde haya edep olmadimi onsuzda gezer
411,139 soru
12,375,429 cevap
42,791 kullanıcı