Hadi kızlar sohbet edelim 😊Ne için burdasiniz Nerden katılıyorsunuz ben 4 senedir burdayım ve severek giriyorum Ve Beni tanıyan varmı bilmiyorum ama Kimse beni burda tanımıyor sanki 🤔 neyse ben burda sohbet ve eğlenmek için burdayım 😊❤️
Eğlence zaman geçirme motive olma gibi sebeplerden takılıyorum 3 yıldır burdayım öncesinde gebelik bölümündeydim burayı sonradan keşfettim
Merak kim ne paylaşıyor sırf merak yani başka bir şey değil
Haha Bende öyle Merak ediyorum kim ne post açtı diye😂 özellikle geceleri daha sık giriyorum çocuklardan dolayı gündüz pek giremiyorum buraya 😂❤️
Bir kaç sevdiğim.dostum için giriyorum
Esma nabzın nasıl oldu doktora falan gittin mi
Ne güzel Dostluğunuz bozulmasın inşallah ❤️😂
Teşekkürler canım 😅
5 seneyi geçti burdayım tamamen eğlencesine can sıkıntısına takılıyorum buralarda
Büşra bebeğin nasıl oldu son durumu ne? iyidir inşaAllah 🤲
Tekrar fenalaştı canım saturasyonu düştü nabzı yükseldi tekrar fanusa alındı 😞 😞
Yaaa🥺Rabb'im Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah minik yavruna 🤲🤲 Güzel haberlerini alırız senden inşallah.
Rabbimin izniyle inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
Geçmiş Olsun Ablacım iyi haberler alırsın inşallah 😔🤲🥰
Hem insanların derdini dinlemek için hemde derdimi anlatmak için iyi ki var bazı insanlar çok güzel akıl veriyorlar bir Instagram bir burasi gidecek yerim yok 🥺😂😊
Gurbette yalnız yaşayan biri olarak ve sosyal medya kullanmayan biri olarak burasi iyi geliyor kafa dağıtmaya gün içinde 😅
İllaki konuştuğum vardı sevdiğim fln ama eğlencesine burdayım can sıkıntısı için
Ben seni görüyorum ama tanışmadık☺️ ben de aynı şekilde biraz sohbet kafa dağıtmak gerektiğinde faydalanmak fayda vermek için
Ay seni görüyorum diyince sevindim 😂❤️ Gel tanışalım ❤️
7 yıl önce kızıma gebeyken burayı keşfettim 2017 de kızım doğdu sildim tekrar gebelik yaşadım 2021 yükledim düşükle sonuçlandı sohbet bölümünü keşfedip devam ettim mesajlasmayi sevdiğim için burdayım ☺️
Hiç kimsem yok sohbet edebileceğim o yüzden burdayım üç yıl oldu
2022de kızıma hamileyken arkadaşım önermişti burayı ara ara bakıyordum sadece zaman öldürmek için kullaniyorum
Hem eğlenmek sohbet etmek için hemde bı kaç arkadaş var onları görmek için
Sohbet için giriyorum bir de fikir alışverişi açısından da iyi oluyor tabi🙂
Bende 7 senedir burdayım öyle can sıkıntısından giriyorum bnde
Bnde bilmiyorum ama kimseyi tehtit etmeye hakkı yok bnce ki hiç ondan beklediğim biseyde değildi çok şaşırdım
Kaç yaşındasin cnm
Bende sasirdim ama neden böyle bişi yaptı bilmiyorum İnşallah Aklı başına gelmiştir de pişman olmuştur umarım bidahasi olmaz Yaşım 25 sizin kaç abla 😊
27 canm iki yaş var aramızda
❤️. tanıştıgimida memnun oldum sjsjs pek yaş yokmuş 🥰😀😀
Bende memnun oldum canm
Boş vaktimi değerlendiriyorum sohbet ederek 😁
Vakit geçirmek bide bı kaç kişi için burdayım onlar kendinlerini biliyolar yoruma gelin çabuk 🙄
@Gencanne25 kime dedin anlamadim?
Semoşa dedim cnm dedi ya diğer kızlar gormedi diye
Çek askm çek valla etiket atarimda atmicam kendileri görür belki yıllar sonra pişman olurlar 😂😂
Hahahahaa ben atarım etiket sjsj
@Sukufe parkta ekilen baci gel buraya
@Huzurum91 yok olan baci sende gel
@DP sumosss nirdesinnnn
@Yummyyumm meryyyy
@Divayorgun divaaaaa
All oldu muugggg
Ben psikolojik bunalımdayım giresim gelmiyor mesajlara cevap yazıyorum çıkıyorum sjsjsj hiç keyfim yokk
5 senedir burdayım burası güzel bi sosyal platform sohbet dostluk bilmediklerini sorabileceğin dertleşeceğin bi yer
ilk kez seni gördüm desem ☺️ vakit gecsin diye burdayim da bazilari kaos entrika icin burda
Hm anladım canım çoğu yeni görüyorlar 😊😊
sen biliyor musun beni☺️
Yok ilk defa gördüm senide 😂 Nerelisiniz bu arada
aşk olsun beni nasil tanimazsin ☺️ bursanin ilcesinde oturuyorum sen nerelisin
Bende Manisa/Soma'da oturuyorum yakınız basbaya 😊
Seviyorum burayı hiç tanımadığım insanlarla vakit geçirmeyi dertleşmeyi eğlenceli etkinlikler yapmayı tek kötü yanı bazı postlar bazı hikayeler çok kafama takılıyor çokça empati yapıp kendi ayarlarımı da bozuyorum
Kalmamı gerektirecek birşey yok
Gitmemi gerektirecek birşey yok
Öylesine 😕
411,397 soru
12,383,676 cevap
43,383 kullanıcı