0 oy
201 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,058 puan) tarafından

Çok güzel bir duygu çocuğun büyüyor ve sen okula kaydediyorsun 4 yaşında burda iki katlı bir anaokulu açıldı ikinci dönem kaydetmek isteyen gelsin dye evimin karşında zaten kızım çok sklyor hep evde bide kardeşi oldu hiç durmuyor TV telefon arada izler gözleri agircak dye korkiyorim saymayı falan boyama etkinlik şeyler yapyoruz evde ama sklyor yinede üzülüyor okula gtcem dyor smdi eşim 4 vestikalik fotoğraf bide kimlik fotokopisi vermiş form doldurmuş demiş ogrentmen arayacak sizi kırtasiye malzemeleri için hangi sınıf flan dye smdi beslenme si falan öğretmen de nezamn arar Allah bilir süreç nedir neler öğreniyorlar ha bide saati 12 30 ve 4 30 biz 6 ya kadar sanmiştik sizinde öylemiydi 

6 Cevaplar

0 oy
önce (15,841 puan) tarafından

Bizimkinde sabahçılar 7.30 12.30 arası. Öğlenciler 12.30 17.30 arası. Tam gün gidince 7.30 17.30 arası okulda oluyor. Kayıtları yeni almaya başladılarsa bu hafta içinde herşey şekillenir. Önümüzdeki hafta başlar heralde sizinki. Seneye yine gider ana okuluna seninki. Bu sene temeli atılmış olur. Daha çok oyun ve boyama odaklı olur o yaş grubu. Kuralları öğrenir. 

önce (6,058 puan) tarafından

Evet müdür demiş hfataya kadar ancak açılır valaha bende çok heyecanlıyım😉 seneeyede mecbur gondrecem evet bir buçuk yıl gtmis olacak 

Benimkide öyle oldu. Geçen sene ilk başta diyanetin ana okuluna yazdirdim ama gitmedi. İkinci dönem normal ana okuluna gitti. Şimdi bu sene yine ana okuluna gidiyor. Seneye birinci sınıf olacak. 

Burda da sübyan dersi veren anaokulu var evin aşağısında camijin içinde kızım küçük valaha göndermedim sen beslenme neler koyiyorsun hic

Bizde beslenme yok canim okul kendi veriyor.l biz parasını ödüyoruz. Bence yazin gitse yeter kuran kursuna çünkü ordaki eğitimle ana okulu eğitimi ayni değil. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,603 puan) tarafından

Biz geçen hafta mutlu gittik bu hafta bugün gitmek istemedi buda bir süreç 

Daha yenimi kaydettin

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Darısı eltimin başına bir tane oğlu var 10 tane çocuğa bedel Ana okulunda kendini yerlere attı gitmemek için vala :D

Kaç yaşında ayy kızım çok istyor arkadsimda oğlu üç buçuk yaşında oda kaydetti aşırı yaramaz geçen gün okulu yıktı resmen

0 oy
önce (4,101 puan) tarafından

Allahım ne güzel bişey hem de yakın. Araba derdi yok. Yürüme mesafesiyken bile yol uzunsa insan karda yağmurda nasıl gidicez diye düşünüyor.

Bizimki 4.5 yaşında kreş vs bulamadık. Seneye anasınıfına başlayacak. Yürüme mesafesi ama az bi yürüme de değil.

Çok şanslısınız çok imrendim. Biz de güzel güzel gideriz inşallah sene başında.

He ya seneye gönder aslnda seneye bende gondercektim oda azıcık aşağıda o 4 yaş alıyor ama çok masrafılimiş işte doğumum oldu eşim dedi en iyisi 5 yaşına basacak ozman baktım arkadsim.beni arıyor kız sizin evin karşınsindaki  okul bahçesinde iki katlı okul açılmış dye eşimde tamm götür dedi kayıt ettik valaha kız hiç durmuyorlar evde kafayı yemiş 

0 oy
önce (4,256 puan) tarafından

Hayırlı olsun cnm Darısı bizim çocuklarımızın başına

İnşallah cnm benim 

0 oy
önce (549 puan) tarafından

Ozelmi canım devlet oluyormu  simdi

Yok devlet cnm

önce (549 puan) tarafından

Kayıtlar varmı arkadaşlar şimdi.edevletten gözüküyor mu