Valal hiç aklıma bişey gelmiyorm hem pratik olsun hem 2 gün yetsin istiyorum bicyemek :,D evde malzemem de yokm söyleyin valla malzeme gidip alcam. Ne yapacağını bilmemek daha sormuş:D
Yapmak valla kolay ya ama ne yapacağımızı bilsek 🤷♀️ kuru fasulye pilav çorba yaptım
Yeşil mercimek makarna en kurtarıcı yemeğimiz
Benim de yok yemeğim 😔😔 fikrim de yk şöyle hap olsa yemek yapmadığımız da onu içsek karnımız doysa 🤣🤣
Onceden oyleymiş diyolar,sonradan yemekler olmus
Etli nohutlu pilav çorba ve yeşillik salatası yapabilirsiniz 😍🌸
En zoru o zaten 😂😂 köfte patates kızartacam ve güzel memleketimin köpoğlu mancasını yaparak bitirecem menümü
Galiba tavuk sote pilav yapcam ertesi gün öğlene yetmesi lazım ki kocam bey götürsün 😀
Aaaaa aynı menü yu yazmisiz diyecektim ki megersem benmişim alisalamadim hala nicke @Meleklerivar
Bizde nohutlu bulgur kırmızı et yapmıştık tursu yanins
kıymalı makarna ve mercimek çorbası
Ben deee😂
on numara menü bence😂
Aynen öyle 😂 afiyet olsun🤩🥰
@Aslnkdniii gel bak buraya fikir olur
Tavuk soteyle pilav yapcam gel.d
İyi fikir olmjs :)
Benimde hiç aklıma gelmiyor ve yapasim gelmiyor basım catliyo resmen Evi topladım kıyafetleri katladim makinaya attım böyle eşim gelsin o alır bisilerr yapmaya çalışırım
Ne seviyorsanız onu yap ben bugünlük yırttım anneme uğradım çorba makarna yaptı verdi eşim de çiğ köfte alacak bir gün böyle geçer
Kuru fasulye pilav yapacam ben
makarna yeşil fasulye yoğırt var bugün canım
Tarhana çorbası
Kiymali makarna yeter
Baska bisey yapmam:)))
Karışık dolma ve yaprak sarma birde ayran aşı çorbası yaptık biz :)
Ayy cnm ne zamndır dolma istiyor
E sende yap o zaman 🥰 yada buyur gel ❤️
Saol cnm bnm yaparım bugunlerde ♥️
Ellerine sağlık o zaman şimdiden ❤️
Saol tatlım 😊
Benim aklıma bir şey gelmeyince tavuklu arpa şehriye çorbası yaparım tavuk yoksa tavuğu da koymam beğeniyorum ben kızım da seviyor
Kurufasulye pilav cacık müko müko 😍 😁
Tavuk incik patates atacağım fırına yanına da pilav
Sultan kebabı hazırlanıyor
Kıymalı karnabahar yanina bulgur salata yeter bence.
411,981 soru
12,402,576 cevap
44,484 kullanıcı