0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (2,554 puan) tarafından

Kızlar doktor bu ay klomen yazdı bana . Adetim geçti 3 defa test yaptım negatif. Halen adet olmadım. Doktora gittim bugün 2.5 cm kist oluşmuş dedi. Kan tahlili yaptı iyi huylu mu kötü huylu mu bakacağız dedi. Gerçekten çok tedirginim korkuyorum şuan. Başına gelen var mı acaba?

3 Cevaplar

+1 oy
(103 puan) tarafından

Benim bir arkadaşımda klomen kullanmıştı ve kist oluşmuştu doktor önemli olmadığını ve adetle onun gideceğini söylemişti ve öyle de olmuştu. Benimde öyle olmuştu. Korkmanıza gerek yok adetle atıyor kist kendini. Fakat kist oluştuğu için bebek tedavisi olmuyor ve geç adet olunuyor. Adet olduğunda ise pıhtı olarak adet olabilirsin hiç korkma buda normal 

(2,554 puan) tarafından

Peki çok çok teşekkür ederim gerçekten çok tedirgin olmuştum.  İçimi rahatlattiniz.  Zaten artık tedaviye gitmeye korkuyorum 2-3 ay gitmeyeceğim. 

(2,554 puan) tarafından

Peki bu süre içinde ilişki filan yasak değil demi

(103 puan) tarafından

Biraz rahmi dinlendirmede fayda var 2 ay kadar. İlişkide serbest cnm bu arada adet olursanız sabah akşam aç karnına soğan suyu içerseniz kistinizin tamamen bitmesine yardımcı olacaktır 

önce (2,554 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim soğan suyu daha çok zarar vermez değil mi?

önce (103 puan) tarafından

Tam tersi çok faydalıdır rahim içindeki bütün mikropları kistleri sökmeye yardımcı olur 

-Reklam-
0 oy
(2,554 puan) tarafından

Kizlar lütfen yardımcı olur musunuz???

0 oy
(106 puan) tarafından

Kız o çatlamamis yumurta benimde başıma geldi adet sökücü kullandım gitti kendiliğinden korkma bana da demişti iyi huylu mu kötü huylu mu diye baktı birşey yok birşey çıkacağını sanmıyorum benim gibi olmuş sanada çok iyi hatırlıyorum 40 mm demişti 

(2,554 puan) tarafından

Ya ben catlatma iğnesi olmaya gidemedim yaaa. Kist yaptığını bilsem giderdim hic bilgim yoktu. Eşim sehir dışına gitmişti cenaze dolayisiyla dedim gitsem koca burada değil ne yapacağım gidip bir baktım bugün dedi kist olmuş. Yarın görüneceğim doktora inşallah bana da adet söktürücü yazar yoksa bu gidişle hiç adet açık gibi değilim gerçekten. 

(106 puan) tarafından

Yok merak etme adet söküldükten sonra diğer ay normal ilerlersin

önce (2,554 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde İremcan (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.