0 oy
105 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (17 puan) tarafından

Kizlar bebeğim 4 aylık oldu daha kırkıncı çıkarmadım bilmiyorum annem.onlara soyedim çıkarırız dedi unutum hiç ben tek başıma bebeğin kirkini nasıl cikaracam.bide hani duallar okicam bir bebeğin kirki çıkmasa nolur bide 

5 Cevaplar

0 oy
(18,171 puan) tarafından

Normal duş aldırmıştim ben kırk çıkmasına özel dua mı varmis

(17 puan) tarafından

Evet var cnm yapmamız lazimis 

(18,171 puan) tarafından

Yok öyle bisey canm sen nas Felak ayetel kursi oku bebeğine iyi gelir diğer türlü kırk çıkma duasi falan yok

(17 puan) tarafından

TM cnm saol 

-Reklam-
0 oy
(4,423 puan) tarafından

Hurafedir böyle bir şey yok. Böyle isimlendirme yapmak yerine çocuğumuz için okumamız gereken duaları sureleri öğrenip düzenli okuyabilirsin evinde. 

0 oy
(6,451 puan) tarafından

Normal yıka gitsin gııı kırk mırk diye bişey yoktur 🙃o kırk rahimin toparlanmasidir bizim millet biraz abartmış 😁

(17 puan) tarafından

Hahhaha eminmisin kız 😂😂

(6,451 puan) tarafından

He he valla öyle kız dinen de öyle bişey yok sadece kırk gün lohusalık olduğu için cinsellik yasak namaz kilamazsin oruç tutamazsin çünkü o rahimin toparlanmasidir rabbimin bize bir hediyesi ama bizim milletimiz üstüne biseyler ekleyip ekleyip günah diyorlar öyle bişey yok gııı, git besmele çek normal yıkadığın gibi yıka 🙃😁

(17 puan) tarafından

Hahah TM cnm saol😂😂🤣🤣

(6,451 puan) tarafından

Ne demek rica ederim canısı ❤️ 

0 oy
tarafından

40 çıkarma diye bir şey yok. eski Türklerden gelen bir gelenek, hatta şaman geleneği 

(17 puan) tarafından

Siz yapmadınız mı acaba ben yapmadım.etraftakiler ondan bebek bu kadar ağlıyor huzursuzdur belki diyir 

tarafından

yapmadım çünkü böyle bir şey yok😂 bebek bu ağlayacak tabi, sebebini bulun sadece

(17 puan) tarafından

TM cnm saol😂😂

0 oy
(389 puan) tarafından

40 çıkarma diye birşey yok hurafe bunlar dinde yeri yok. Iki çocuğumda sadece yıladım sonra kendim yıkandım abdest aldım bitti gitti :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,584 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Blablabla (102 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 44 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,687 soru

23,624,555 cevap

306,980 kullanıcı

...